idei de garnituri pentru friptura de pui????

idei de garnituri pentru friptura de pui???? | Autor: iuliana

Link direct la acest mesaj

Cine ma poate ajuta cu niste idei de garnituri pentru friptura de pui (pentru o petrecere)?

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7





Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Poti face un pilaf combinat cu acele paste asiatice (am uitat cum se numesc)....cumperi pachetul Ronni si doar adaugi margarina.Este foarte gustos!

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

ce imi place mie in combinatie cu puiul :

- salata de portocale : felii de portocale taiate cuburi sau daca au pielita mai groasa poti doar sa le cureti pielitza aia transparenta si sa lasi feliile asa cum cunt intregi , cu sare si ulei ( de preferinta de masline dar merge orice fel ).

- un fel de sote de morcovi ( asta cred ca seamana cu morcovii pe care ii faceti voi in state pt Thanksgiving ): rondele de morcovi nu foarte subtiri ( cam 0.5 cm)calite in unt cu un praf de sare ca s iasa apa din ele , eventual o lingura -doua de apa ca sa nu se lipeasca , la foc mic si cratita acoperita cu capac. Cam la jumatatea coacerii se adauga zaharul ( ala brun ) dupa gust si se lasa in continuare sa se inabuse.

- morcovi taiati in jumatate pe lungime si opariti in apa cu sare. scursi si asezati in tava pe hirtie de copt , presarati cu zahar si la cuptor la foc maricel sa se caramelizeze un pic zaharul... cind ii servesti torni citeva picaturi de otet pe ei ( de preferat otet balsamic).

- si nu in ultimul rind : cartofi la cuptor, mai mici ca marime ca sa ii pun intregi , doar curatati de coaja , unsi cu ulei si presarati cu sare groasa si rozmarin pe hirtie de copt la cuptor la foc mediu in cuptorul incalzit.

Cristina

una.. alta...


"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

- legume mexicane ( din acelea la pungi) le faci in tigaie de teflon cu putin unt sau margarina .cartofi mari ,ii cureti de coaja ,ii speli bine ,ii zvanti si apoi ii pui in ulei incins , si doar "ii parpalesti " putin ,asa intregi ,apoi cu o lingurita scobesti mijlocul ,ca o barcuta faci cartoful ,si golul ramas il umpli cu legumele mexicane , pui cartofii in tava ,torni apa si putin vin alba si ii bagi la cuptor!

- legume la gratar : dovlecel taiat pe lung ,ardei gras taiat in doua ,vinete taiate pe lung ,ceapa rosie , rosie taiata rondele, toate copate pe gratar ,condimentate si cu branza veche rasa deasupra.
POFTA BUNA!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Orezul cu bob lung il fierbi il strecori il speli si apoi adaugi ridichi si ceapa verde taiate marunt potrivesti de gust cu sare si piper si pui ulei de masline.Daca vrei sa-i dai o forma frumoasa in farfurie, eu il portionez cu formele de la nisip, stelutza de mare.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sununki spune:

poti folosi, daca ai, o tava de cuptor cu gratar: pe grilaj se pun bucatile de carne, in tava se pun legumele - cartofi, morcovi, gogosari, ceapa, etc - legumele se vor coace in sucul de la carne. f f gustos.
sau un simplu piure de cartofi in care adaugi bucati de branza sau diverse legume: morcovi fierti, verdeata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

legume gratinate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Ciuperci proaspete,presarate cu sare,umplute cu cascaval ras,deasupra rondele de rosii,apoi date un pic la cuptor

Mergi la inceput