|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 _giulianna_
Carpe diem!

Romania Bucuresti
1953 Mesaje
3 Prieten(i) |
Trimis la - 27/04/2006 : 14:22:44
|
Batoanele de slabit FIBROBAR Buna fetele! 
Indraznesc sa deschid un nou subiect despre batoanele de slabit FIBROBAR care sunt excelente in cura de slabire. Poate s-a mai discutat pe-aici despre ele, ce-i drept eu n-am citit. Se gasesc la orice plafar, costa in jur de 15.000 de lei, au gust foarte bun (desi la prima gustare n-o sa va placa dar va sfatuiesc sa incercati si alte batoane si o sa vedeti, o sa vi se para <<miere>>). Eu am luat din Carrefour, au fost la promotie si am zis sa incerc. Sunt super satioase, cel putin mie imi plac foarte mult, nu ma mai satur de ele. Am slabit in 1 luna 3 kg si nu am mancat numai batoane doamne fereste, din cand in cand mi se mai facea pofta si de altceva. Acum sa nu ma acuzati ca lucrez cumva la REDIS, firma care le produce, doar am vrut sa va impartasesc si voua <<ajutorul>> meu in cura de slabire. Daca le incercati, sa-mi spuneti cum a fost  Va pe toate!
| |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
Editat de - roxanaz on 27/04/2006 14:33:17 |
|
|
|
|
miag
Rollymania

Romania, Bucuresti
2308 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
bibyrox
Iubirea mea: Ralucah :P

Romania, Snagov-Lipia
2534 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 27/04/2006 : 16:05:44
|
giulianna, uite cum procedam: mi se facea foame, incepeam un baton, mestecam in sila la batonul ala pana imi trece foamea, niciodata nu am reusit sa mananc un baton intreg o data. Dupa 10-15 mi se facea iar foame, da' stii ce foame? Foame din aia ca in razboi, cand nu ai ce manca zile intregi, eu asa foame nu am mai simtit.Asa ca fugeam la frigider, mancam pana ma saturam si o luam de la capat. Asadar, daca slabesc abtinandu-ma de la mancare, de ce trebuie sa mananc batoanele astea? Nu spun ca batoanele sunt rele, spun ca la mine au functionat invers.
Nu certati copiii cand viseaza! Copiii Noi doi Mitele iubitele
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|