Gazul bun pentru parul gras?

Gazul bun pentru parul gras? | Autor: BIENCUTA

Link direct la acest mesaj

eu am un par tare ciudat.3 ani la rand a fost facut semipermanent din cauza ca era lipsit de volum.oricum eram tunsa si ori de cate ori faceam baie el a 2 zi statea ca naibaam incercat toate sampoanele si balsamurile si tratamente i-am facut dar degeaba.acum am zis sa incerc gazul auzind de la bunica mea care la varsta ei are un par de invidiat ca ea cu gaz se spala (cel dublu rafinat)si nu-i cade ca mie si nici gras nu este .am zis sa incerc si asta sa vedem da rezultat sau raman cheala de tot.daca stiti voi tratamente pt. par gras si caderea lui anuntati-ma si pe mine.merci si va pupacesc

floroiu bianca

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Inainte de a testa gazul, as incerca un remediu impotriva caderii parului si as folosi cu perseverenta sampoane de marca recomandata in cazul parului gras...
Exista solutia permanentului lejer, are ajuta la caderea parului si de asemenea usuca putin parul gras...
Incearca si tratamente naturiste pentru problema ta....
Btw, de unde iei gazul in cazul in care optezi pentru el? Nu ti se pare periculos? Intreb si eu...



vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Vezi ca la plafar exista un tratament pe baza de gaz (dar nu numai) care la mine cel putin a dat rezultate. Bine dar mie imi si cadea parul. Acum e ceva mai bine. In plus in paralel am folosit un sampon pentru par gras.
Mi-a fost teama sa folosesc gazul pentru ca bunica mea de ex., mi-a spus ca mi-ar putea afecta pielea capului, fiind mult mai sensibila dat fiind faptul ca n-am mai folosit.

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara." - proverb suedez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

La magazin de cosmetice-mai bine dotate-poti gasi niste ampulle ptr tratarea scalpului gras.Produs import Italia.Eu personal m-am obisnuit sa-mi clatesc parul in fiecare seara,si la doua zile folosesc sampoane specifice.In general cele care sunt transparente nu mi-au facut probleme cum ar fi mincarime,sau cadere de par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

"Cosmetica" babeasca e buna uneori, dar eu, una, stiu k gazul se foloseste pt indepartarea paduchilor.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

buna
am auzt ca s-ar gasi gaz la magazinele de cosmetice autohtone. imi spusese cineva...si nu mai retin cine, aucm vreo cateva luni in urma.cred ca e facut d efarmec. inecraca si vezi ce scrie pe flacon, indicatzii si contraindicatzii.

succes!


roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BIENCUTA spune:

am fost n magazine si de firma si farmacii am luat tot felul de produse dar degeaba .sta frumos o zi iar apoi zici ca este nespalat.trebuie sa-i acord tot timpul cea mai mare parte pt. aranjat.mai stau si la fardat o ora sotul meu zice ca eu trebuie sa ma pregatesc ca sa plec undeva cu 3 ore inainte.oricum merci pt. sugestii dar gazul pe care il folosesc(de 5 zile) este dublu rafinat si este adus de o farmacista.deci sper sa fie bun.raza de soare casa de piatra si sa ai parte numai de soare in casnicia ta.
roxana 1974eu permanent lejer am fost facuta dar in timp el creste, la varfuri este aspru si uscat dar la radacina tot lins este.asta este mai incerc pana raman cheala si apoi nu mai am ce aranja.Doamne fereste.va pupacesc pe toate

floroiu bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:


Dragelor
Gazul(petrol) este f bun daca stii cum sa-l prepari.Eu am folosit o reteta care nu numai ca mi-a regenerat parul,dar nici nu s-a mai ingrasat excesiv.E bun,dar trebuie sa ai rabdare.
deci: se amesteca 1 galbenus ou cu 2 linguri petrol,una lingura ulei masline,o fiola vit a, o fiola vit e.Se face o maioneza care se maseaza la radacina parului.Se acopera capul cu un prosop gros si se sta cam 30-45 de minute.Daca ai temeri in ceea ce priveste toleranta e mai bine sa faci un mic test: in zona din spatele urecii(care e mai sensibila) maseaza putin din maioneza asta si vezi ce se intimpla.Daca timp de 30 min nu apar usturimi e ok,daca apar mai pune ulei.Cel mai bun este uleiul de ricin,dar nu stiu daca se gaseste.Uleiul de masline se poate inlocui si cu ulei obisnuit de floarea-soarelui.
Ce pot sa va zic?Eu intr-o primavara m-am tuns la 2 cm pt ca parul meu a clacat din cauza numeroaselor decolorari si-am folosit minunea asta pina in toamna.O data la doua saptamini.Mi s-a facut parul de-o frumusete...De reclama!
Sfatul meu este ca macar o data pe luna sa pui masca asta pe par.Prietene de-a mele au folosit-o si au fost super multumite.Eu am folosit-o in ritmul de mai sus pt ca intrasem tare rau in panica si-am cam exagerat.Oricum la primele semne de disconfort opreste-te si ia o luna pauza,apoi poti incerca din nou.Tu singura iti poti fixa ritmul.

Oricum iti doresc experimentare usoara. Noemi


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Si la mine a dat rezultate tratamentul lui Noemi. Eu am folosit aceeasi reteta cu ulei de ricin, si fara vitamina E, doar cu A. Dupa ce dadeam jos meclemul asta din par, spalam cu sampon, clateam, apoi turnam un pahar cu bere, si clateam iar.
Cam complicat, dar cu efecte vizibile dupa doua luni (faceam exercitiul asta la 10 zile).


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, ce reteta faina! Trebuie sa o incerc si eu!

Roxana, trebuie sa te intreb cand ne vedem despre permanentul lejer de care vorbeai!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Dar nu miroase urat ? Imi amintesc ca bunica mea folosea si mirosea cam naspa. Adica nah..mirosea a gaz tot timpul. Dar intr-adevar, avea par lung si frumos

Biencuta, nu ai putea cere si sfatul unui specialist? Bafta oricum!

Erin

Mergi la inceput