Cresa Titan IV

Cresa Titan IV | Autor: laureta

Link direct la acest mesaj

Cum este?Are cineva copil acolo?
Ce parere aveti de educatore?Trebuie dat ceva la educatoare/directoare/sefa?
Dupa atata intrebari astept pareri.




Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Nimeni nemek???




Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Eu am fetita acolo la grupa mica (are un an si 9 luni) din februarie. Am fost si am vorbit de locuri dupa Revelion si mi-au spus ca au. In februarie cand am venit sa o inscriu ca au durat mult actele noastre (viza mea de flotant in Bucuresti si gasirea unui medic de familie) nu mai erau locuri, dar deja mi se spusese din ianuarie sa o aduc, asa ca au primit-o. Nu garantez ca acum mai au locuri, la grupa de peste 1 an si 8 luni nu mai erau, asa ca a ramas la grupa mica. Noi suntem multumiti. Desi multi copii tusesc sau le curge nasul, ea n-a racit la cresa, ci, culmea, cat a fost plecata cu mine la bunici. Singurul inconvenient minor e ca se tot incurca biberoanele, tetinele, dopurile si tot tre sa cumperi altele ca nu le mai recuperezi. Si nu stiu cum dupa atata timp nu au gasit o metoda sa nu le mai incurce. Nu a trebuit sa dau nimic nicaieri, am dat doar de 8 martie cate un pachet de cafea si o cutie cu ciocolata pentru fiecare schimb( 3 femei pe schimb) si directiunea, ca asa am vrut. Ce nu mi-a suras mie in schimb e ca la grupa mica nu sunt pusi copiii pe oala, adica Ioana facea la oala la un an si 4 luni, iar acum nu mai face, desi o perioada mai cerea oala acasa, chiar daca la cresa nu era solicitata. Oricum, ei mai mult misuna pe acolo, nu sunt cine stie ce stimulati, a invatat doar un cuvant nou la cresa si acela e "banana" fiindca li se dadeau banane sa manance. Sper ca la grupa urmatoare sa se ocupe mai mult de dezvoltarea lor. Dar e tot timpul curata, au mancare buna, e pusa la somn, i se dau siropele ... aaa si nu au nici multe jucarii, isi mai ia de acasa in fiecare zi. Dar la banii pe care ii dau, 50 000 pe zi nici pretentii nu pot sa am de jocuri si jucarii, asa ca in concluzie e bine. La toamna tot acolo vrem si din cauza asta nici nu vreau sa ne mutam cu locuinta din zona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fenciuc spune:

Buna Laureta,

si eu am baietelul la acea grupa. Dupa cum ti-a scris si Lindaz, cam acestea ar fi conditiile.Per ansamblu este ok.Eu vreau sa te informez ca s-ar putea sa mai fie locuri, deoarece, de curand au mai trecut copii la grupa mare (adica de la 2 ani in sus).

Virginia Fenciuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am bagat fetitza la cresa.Este la grupa 2 la parter.Numai acolo mai era loc.
Inca nu mi am facut o impresie.De dat am dat cu amandoua miinile directore,sefa(care ne a dat fisha),plus educatoarea.Nu imi pare rau numai sa i fie ei bine acolo.
Din prima zi mi s-a spus ca a papat tot,nu stiu cat de adevarat este ca ea nu papa ma chinui cu ea.
Jucariile am inteles ca se dau cand este ora de joaca.Si erau jucarii la dulap am vazut cand a deschis educatoarea acolo.Si mai este un loc de joaca o sala mare cu topogan casutze etc inca nu sa terminat(jos la parter).
Unii copii aveau inca pampers alti nu.La grupa ei sunt copilasi un pic mai mari.
Mi e groaza de boli dar sper sa fie cat mai usor daca va fi.





Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Fetele, ma intereseaza si pe mine sa dau fetita la cresa respectiva incepand de prin septembrie cand o sa implineasca 2 ani. Va rog mult, spuneti-mi si mie cu cine trebuie sa vorbesc ca sa imi dea detalii despre ce trebuie sa fac ca sa o pot inscrie.

Am fost si noi azi pe acolo ca sa vedem cresa dar am ajuns prea tarziu si din cate am inteles plecase de acolo persoana care se ocupa cu asta. Prima impresie a mea a fost bunicica dar nu am vazut decat foarte putin din cresa.

Va rog mult sa mai scrieti cum se simt copilasii acolo ca sa apuc sa-mi fac si eu o parere pana cand o sa o duc acolo. Macar sa stiu la ce sa ma astept.
Multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Ellen principala este directoarea ea hotareste.Dar mai este si asistenta sefa (parca).Cea care sta in camera mica inainte sa intri la directoare.Mi sa parut dificil sa treci si de ea,pare mai rece si dura.
La noi a fost invers adica am pornit de la educatoare ca pe ea o stiam dupa aia sefa si ultima directoarea cand deja eram inscrise dar sti cum este vroia si ea partea ei uuuf.
Mergi de acum fiind ca am inteles ca va fi mare bataie pentru septembrie(am inteles ca exista rand mare atunci si sculat la 3 diminieatza sa nu pierzi randul,naspa)



Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Laureta, multumesc mult de tot de raspuns. Eu vreau sa o dau la cresa dar nu am de gand sa le dau nimic. Daca nu o sa fie locuri asta este o las casa sau o duc la bunici. Vreau sa o dau la cresa ca sa se obisnuiasca cu copii si sa nu mai fie atat de alintata de bunici dar daca nu se poate asta e, o sa ramana in continuare o alintata ca pana la urma o sa se obisnuiasca ea si cu mai multi copii.

O sa mai mergem pe acolo sa vedem cum stau lucrurile. Ideea este ca daca mie nu imi plac persoanele de acolo sigur o sa renunt foarte usor si nu o sa o dau acolo.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DANACIUC spune:

LAURETA spune-mi si mie ce inseamna ca ai dat cu ambele maini? Cam cat ar trebui sa dau la educatoare si directoare ca sa o inscriu acum?

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Hello fetelor,
Povestim si noi experienta noastra cu cresa Titan IV, nu foarte placuta, si asta termen de 2 zile!
In primul rand, noi am fost "abandonati" de bona si a trebuit intr-o singura zi sa ma descurc sa gasesc o cresa; fiind relativ aporape de noi, am ales-o pe aceasta; buuun, am inscris copilul, Paul de 1 an si 4 luni, si cand l-am adus, educatoarea mi s-a parut de treaba; cand am dat tel de la sv, pe la 10 mi s-a spus ca nu doarme, pai cum sa doarma la ora 10????? tot la parter a avut loc pentru noi, la grupa de saptamanal, am inteles ca e o singura grupa mica, si ii puna sa doarma de 2 ori/ I : odata la 10 si o data (cine mai vrea!!) la ora 4. Deja aveam ceva mancarici cand am auzit, in fine....m-am dus sa il iau...imi spune asteptati!!! ma tine 10 min la usa de zic ca inebunesc, ca nu stiam de ce sta atat si nu-mi aduce copilul, si cand vine, il schimb de hainute, vreau sa vad si pampersul cum e, daca e plin, sau ceva....si bine ca m-am uitat!!! Fetelor, era pus cu fata in spate, si nedesfacut ariciul intr-o parte!!!! Pai, asa ceva e incompetenta, la grupa de sugari, sa nu stii sa pui un pampers!!! Marca era Libero...in fine, a doua zi, i-am adus marca pampers,nu ca s-ar fi descurcat altfel!!! ii lasa sa urle, nu se uita la ei, nu le vobeste frumos, nici macar de fata cu noi, i-a zis o educatoare, : ia taci tu din gurita!!!!, in ideea in care copilul meu, intrase frumos in clasa de joaca, si il lasa singur imedait , era primul venit, ies tot timpul din camera, nu mi-a placut deloc ce am vazut! L-am inscris la alta cresa unde le pune si muzica, si personalul mi s-a parut mai de treaba, comunica altfel!! Aaaa, si a fost obraznica asistenta copiilor, s-a enervat de ce insist sa aduca biberonul copilului!!! in fine, a trecut, dar am zis sa va povestesc si voua!
Pupicei!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Apropo de dat, eu directoarei i-am pasat , fiind in criza de timp! Asistentei sefe, nu i-am dat nimik, si a vorbit frumos cu noi, probabil se astepta ea la ceva, dar...

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput