clinici particulare de ginecologie in cluj?

clinici particulare de ginecologie in cluj? | Autor: msl

Link direct la acest mesaj

Stie cineva clinici particulare de obs-ginecologie in cluj-napoca?dar ecograf 3d/ 4d(cluj
? unde se pot face analize pt depistarea defectelor genetice (laborator particular cluj) am cautat aici pe forum dar nu am gasit nimic referitor, eventual daca cineva a vazut undeva pe forum sa posteze link-ul?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Chiar nimeni nu stie nimic? am mare nevoie de aceste informatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Eu stiu o clinica privata se numeste "INTERSERVISAN" este in Gheorghieni dar nu stiu prea multe sa-ti spun ca si eu sunt plecata din tara de vreo 5 ani jumate si merg rar in RO. Incearca pe Google sa vezi daca gasesti ceva adresa sau nr de contact. Sunt si ecografe 3D unul pe strada Cosbuc dar tot asa nu stiu ce doctor face, sau mai multe amanunte. Laboratoare private stiu la Interservisan si unul era cand eu mai eram prin Cluj la oncologie, chiar bun considerat, am uitat cum se cheama, s-ar putea Rombel.

Imi pare rau ca nu stiu mai multe informatii.

Vauva 14+

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:


Si eu am auzit ca este clinica la Interservisan. Mai este clinica dr. Nanu, dar nu am adresa. Ecograf 4D este la ISO-X pe str. Eminescu, eu nu mai am nr. de telefon, dar il gasesti pe net.
Laborator de analize genetice este la Spitalul Ginecologie 1, nr. tel de la laborator este 431864, iar dr se numeste Mariela Militaru. Din cate stiu eu, trebuie facuta programare, iar costul era 100 Euro/caz. In caz de amniocenteza, costa cam 200 Euro. Tot acolo se fac si Dublu Test si Triplu Test. Si pentru teste si pentru amniocenteza trebuie programare, iar asta se face la secretariatul cabinetului prof. Stamatian.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Din pacate la acest capitol Clujul este unsat!
Clinica lui Nanu numai a clinica privata nu arata. Eu am fost o data acolo si am renuntat urgent la ideea de privat in Cluj.
Doctorita mea ginecoloaga imi este si prietena si are si ea 2 copii. M-a intrebat daca stiu vreo doctorita care a nascut la "Clinica privata Nanu" - Raspuns NU si nici nu as sfatui pe nimeni.

Daca vrei sa faci analize serioase gen dublu sau triplu test la fel te sfatuiesc sa mergi la Timisoara, Budapesta sau Bucuresti. Eu n-am mers nicaieri deci nu le-am mai facut dar m-am interesat de ele.

La Rombell se fac aceste teste dar fara interpretare.
La Stamatian se fac dar nu are ultimul soft care exista in lume ci unul mai vechi, adica raspunsurile fals pozitive pot fi si sa nu fie concludente.

Deci sfatul meu este: Nu faceti astfel de analize in CLUJ! daca vreti sa nu va stresati inutil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Multumesc tuturor pt. raspunsuri!
Din pacate nu cred ca am posibilitatea sa merg la bucuresti pt analize pt ca o sa stau un timp f. scurt in romania/cluj, unde ma duc special pt aceste analize pt ca in usa nu se fac, daca puteti sa credeti asa ceva! nu au nici macar ecograf 3/4D! au doar 2D vechi, si chiar daca ar vedea ceva neregula cu copilul tot n-ar zice nimic pt ca nu se fac avorturi la spitale in usa doar daca viata mamei e in pericol de moarte!deci nu conteaza daca viata copilului va fi dezastruosa pt ca va fi handicapat aici!
este de necrezut!
in situatia asta m-a pus tot incompetenta personalului medical american! persoana care mia facut ecografie a refuzat sa imi faca ecografie pe abdomenul inferior pt ca nu asa a recomandat medicul chiar daca acolo ma durea si acolo am cerut sa imi faca! cea care mia facut ecografie nici macar nu era medic ci un fel de tehnician cu 6 luni de scoala!daca ar fi tinut cont de ce am cerut de fapt ar fi vazut ca sint insarcinata si de aceea aveam dureri; dupa care m-au trimis la raze si mi-au facut raze din care 3 direct pe abdomen! nici macar nu mau intrebat daca mi-am facut un test de sarcina inainte!dupa care au refuzat sa imi faca avort pt ca la ei nu se fac avorturi in spital doar daca viata mea in pericol!ca sa nu ma mai pling de alte incompetente de care m-am izbit aici!
ce ziceti de asta?
si sint persoane care se pling de personanlul medical in romania!? nu am stiut sa apreciez competenta romanilor pina am venit aici in usa unde multe lucruri sint de necrezut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

msl

Imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva.Dar cum adica nu se face aici acest test?Eu una l-am facut si inca a fost acoperit de asigurarea medicala.
Eu zic sa nu te pripesti si sa faci un drum pana in tara pt asa ceva.Ti-as sugera sa schimbi mai degraba dr , sau chiar spitalul.

Iti doresc multa sanatate tie si la bb

neda 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eu merg la clinica particulara la dr. Nanu, e pe Decebal 55 sau 53. Nu am vazut cum e in saloanele pentru mamici, dar am vorbit cu mai multe colege care au nascut acolo si au fost foarte multumite de servicii si asistenta.
la capitolul analize eu la Rombel mi le fac. Cat despre interpretare poti merge la un medic cu rezultatele si ti le interpreteaza el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl spune:

Multumesc mult pt. raspunsuri si sugestii!
Imi sint de foarte mult ajutor.

Neda,poate sint unica persoana care are experinta proasta cu spital/personal medical american, nu stiu, dar ce pot sa-ti spun este ca, am asigurare la unul din cele mai cunoscute spitale din tara si pe deasupra mai este si cel mai scump fel de asigurare! pina acuma am scimbat 5 medici si vreo 4 clinic in locatii diferite...unii mai incompetenti ca altii....imi este si frica sa ma gindesc sa ma las pe mina lor la nastere daca voi pastra copilul, din pacate statutul meu nu-mi permite sa stau o perioada mai lunga in ro ca sa nasc acolo, pt. ca incredere am numai in medici/asistenti romani acum dupa ce am trecut prin toate astea...
mi-am luat deja bilet si miine plec,prea tirziu sa ma razgindesc si de fapt nici nu m-as razgindi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ecograf 3/4d poti face si pe str. Cosbuc nr 8 tel pt progr. 430990. Eu merg la dr Micu care este specialist in eco .

Despre clinica particulara mi-am intrebat si eu medicul de fam. cu care sunt si prietena si mi-a spus ca NU este indicat. Cica daca este vreo urgenta nu au aparatura medicala speciala suficienta si trebuie sa te duca cu salvarea la o clinica specializata.Daca nu sunt probleme totul este ok si conditiile hoteliere sunt OK.
13+

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput