Cat de sigur e ca...e fata?

Cat de sigur e ca...e fata? | Autor: carmen_ardelean

Link direct la acest mesaj

Am fost acum 2 zile la ecograf si meedicul( mare specialist)mi-a zis sa nu-l intreb ce e...eu am zis ca nu am dormit toata noaptea, ca bb1 imi tot spune ca bb 2 e fetitza..s-a uitat mai atent, noi de asemenea si mi-a zis ca nu se vede nimic..baietesc, dar ca el nu merge prin eliminare si pana nu vede labiile, nu spune ca e fetitza..
Ati patit asa? S-a confirmat sau nu?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

In ce saptamana de sarcina esti? Mie in saptamana 16 cand eram sigura ca imi va spune sexul lui bebe, la fel mi-a zis ca nu vede nimic baietesc, dar ca nu se pronunta. Abia in saptamana 20 a zis ca "se pare" ca e fetita. Sper sa nu se fi inselat si fetita sa fie! Daca e baietel am inteles ca un specialist bun deja vede incepand cu saptamana 12...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

CARMEN eu am 25 de sapt si ultima data cand am fost la control mi s-a spus ca ar fii cu putza!dar nu se pronunta ca ar fii 70 la suta sanse de baiat dar poate fii si cordonul ombilical,,,bla bla!asa ca din dec si pana pe 14 februarie am avut de asteptat-si inca mai am vreo 4 zsile-dar eu cred ca doctorii nu ar spune ceva daca nu ar stii ei sigur!ca se pot insela asta e posibil!dar eu daca nu cad nimic nu zic s-ar putea sa fie fata-sau baiat-zic simplu...imi pare rau dar chiar nu se vede!nu????asa ca ai sanse de fata!bafta1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Pai nu ne-ai spus doua chestii esentiale: cate saptamani ai si ce el de eco a fost (2D, 3D).

Ioana 26 saptamani si Katja(30 martie 2004)

poze cu mami, tati si katja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

mie la 13s+6z mi-a spus clar ca e fetita tati cred ca spera intr-o greseala care e posibila

dar trebie sa fie aparatul bun si ecografistul si mai bun, nu prea conteaza sa fie 3d ca lor le este mai util 2d

dandana 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Medicul tau are 50% sanse sa nu se insele .
Pana nu sunt unii medici se feresc sa spuna sexul (si e perfect normal zic eu, si etic pe de-asupra). Pt. ca, daca gresesc, pacientele nu sunt prea bucuroase sa-l vada adoua oara.
Cum ti-ar fi sa-ti spuna ca e fetita si la nastere sa constati ca e baiat? Nu ti-ar pica bine (indiferent cat de putin conteaza sexul copilului pt tine).
Incearca sa intelegi limitele acestor oameni si limitele tehnicii de care dispun ei si ai putintica rabdare pana cand bebe mai creste si se poate observa clar "obiectul muncii".

.......in 5+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

si mie, mi s-a spus atit la eco de 18 saptamini cit si la 24 de saptamini ca "se pare ca e fetita", insa nu s-au pronuntat ca sigur e fetita (dar intr-adevar, nu se vedea nimic "atirnind" in gol :). eu am apreciat ca nu mi s-a spus sigur, pina la urma nu e usor nici pentru ei sa zica ce e, daca nu sunt convinsi.

gindeste-te ca, desi nu mi s-a spus ca e sigur fetita, eu tot am luat o gramada de lucruri roz si rosii. nu mai spun ca - normal! - am cumparat si rochite. culmea ar fi sa fac baiat, pina la urma

29+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iullia spune:

Va citesc si retraiesc alaturi de voi, momentele magice ale sarcinilor mele.
Datorita anumitor aspecte legate de constitutia organismului meu, eram nevoita sa fac ecografie din 3 in 3 saptamani, pt urmarirea dezvoltarii fatului.
Sexul, cu certitudine mi l-au spus la 3 luni si jumatate, si la prima si la a doua sarcina.
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi si superbi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mie mi-au spus ca e fetita la o ecografie facuta in saptmamina 21 si am facut un baietel scump si sanatos. De cind am ramas insarcinata am stiut ca am in burtica un baietel, si chiar si atunci cind m-au anuntat ca o sa fie fetita, n-am avut prea mare incredere :) Eu cred ca mamele simt ce e in burtica lor. A, sa nu uit, la toate chestiile babesti cu care ma tot alergau colegele (sare in cap, verighte invirtite nu stiu cum, forma burtii), iesea ca o sa fie fetita. Habar n-au nici babele, nici ecografele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittycat spune:

quote:
Originally posted by try

Pt. ca, daca gresesc, pacientele nu sunt prea bucuroase sa-l vada adoua oara.
Cum ti-ar fi sa-ti spuna ca e fetita si la nastere sa constati ca e baiat? Nu ti-ar pica bine (indiferent cat de putin conteaza sexul copilului pt tine).


Ba bine ca nu. Mie nu mi-ar pica de nici un fel. Chiar nu vad de ce sa-ti pice prost ca la nastere iese altfel decat ti-a spus in timpul sarcinii. Ca doar tot copilul tau e, indiferent daca te asteptai la o putza si a iesit fara ea... Mie mi-a zis ca voi avea o fetitza, dar pana s-a nascut n-am fost 100% sigura; si sincera sa fiu, chiar nu ma deranja in nici un fel daca iesea asa cum mi-a zis doctorul sau nu. Doar sanatoasa (sau sanatos) cont pt mien sa fie.

Andra,de printesa (15 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

eu zic sa nu o iei in serios.
mie si inainte sa intru in sala de nasteri mi-a spus ca e baiat si a iesit o fetita de toata frumusetea
Stii ce e importanta? Sanatatea.
Sarcina usoara.

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput