|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
|
|
nique15
membru incepator
 Romania, Bucuresti
313 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
roxivan
membru incepator
 Romania,
464 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
Trimis la: - 31/08/2006 : 14:45:16
|
Bucuresti/ Budimex/ Dr Carstoveanu - este neonatolog, dar pe baietzii mei ii vede regulat, chiar daca cel mare are 7 ani. eu am foaaarte mare incredere in el, este genul care iti explica pana intelegi, nu se pripeste cu diagnosticele/ tratamentele, iar cu copii se poarta superb! copiii mei se joaca cu stetoscopul lui, cu mobilul, cu ceasul, sau te miri ce le atrage privirea de fiecare dat... toata stima!
si uitasem sa spun, raspunde la tel de fiecare data, iar daca este ocupat si nu poate da dansul bip cand e liber. _________________________________ ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003 poze cu frumosii mei (si nu numai )
grecia 2006
DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!
|
Editat de - anamaria on 31/08/2006 14:47:38 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
mamica gen
membru incepator
 Romania, galati
115 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
Trimis la: - 07/09/2006 : 14:48:52
|
eu merg la dr. stanciu/ budimex/ bucuresti - cabinet particular. am mare incredere in dansul. este intr-adevar fff zgarcit la vorba si f greu de gasit din cauza de extrem de mare aglomerare poate si din cauza de prea multe recomandari pe forum . depinde ce cauti: vrei sa-i puna copilului diagnosticul corect intr-un minut, iar in alt minut sa-i stabileasca tratamentul corect sau sa iti explice pe indelete ce si cum. ca daca vrei si explicatii, nu e bun stanciu. deloc.
despre dr. sncheiner de la giulesti nu pot spune decat ca s-a repezit sa ma puna sa-mi indop copilul cu calciu, vigantol (6 picaturi pe zi) si vitamina c, chiar daca nu i-a facut nicio analiza, doar ca a vazut ca are fontanela cam mare. acuma... dupa cum considerati. mie nu mi-a placut. in schimb, are tact cu copilul, explica ce trebuie facut etc, lasa impresie buna, dar e mai "de scoala veche".
dr pediatru homeopat - adrian dumitrescu. consulta si la domiciliu, da indicatii si pe mobil, tine minte problemele fiecaruia, sufletist.
cristina, mama de radu (09.10.2005) poze si video
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|