Mastodynon - Vitex Agnus Castus - (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

alexia28, Sorina7 sunteti niste dragute, eu sunt tare debusolata. Pe langa faptul ca nu mi-a scazut prolactina atat cat imi doream, mi-a scazut FSH-ul. In articolele pe care le-am citit despre Vitex, scrie ca scade FSH-ul si mie chiar asta mi s-a intamplat. Am comparat analizele din ziua 14 pe care le-am facut in august 2005 si in ianuarie 2006 si am vazut ca mi-a crescut estradiolul (ceea ce e bine, era prea mic..), dar FSH-ul a scazut. Eu nu stiu cat este de bine, o sa merg dupa CM la mai multi medici sa vad ce parere au, eu nu prea ma pricep. Ma gandeam din cazuza prolactinei sa intru iar pe brocriptin, mai am cateva zile sa iau o decizie.
Carpediem, Mastodynonul nu este un hormon, este un medicament homeopat de care nu ai de ce sa te temi! Mai sunt fete care fac tratament pentru mastoza si iau Mastodynon.
Va pup pe toate

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:

Salutare!
Andicu Bubulina va multumesc de raspunsuri . Dc Mastodynonul nu contine nici un fel de hormon,ar fi super,pt ca eu tare as vrea sa-l iau pt mastoza mea,caci am citit multe chestii bune despre el pe forumul DC.Mie doctora mea mi-a zis ca are hormoni,dar nu a intrat in detalii.Iar eu sunt ingrozita de tot ceea ce poate contine hormoni.De la pilule m-am ingrasat 9 kg in 9 luni,apoi am renuntat la ele.Acum ma lupt cu kg,pe care nu mai reusesc sa le dau jos si cu o mastoza...
Tinctura o iau de 3 ori pe zi,dar trebuie s-o iau dupa masa sau inainte sau n-are importanta momentul?Si pot sa iau picaturile cu putina apa sau trebuie simple?Am citit ca si Evening Primrose este bun pt mastoza si pt dezechilibre hormonale?Ce ziceti,sa iau?
Sorry ca va stresez cu intrebari,poate o s-o mai fac si pe viitor,dar sper sa nu va suparati pe mine... Mi-ar placea sa ma integrati si pe mine...Va citesc de ceva timp cu mult interes si ma uit cu orele citind mesajele de pe forumuri...
Pupici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna dimineata
Carpediem bine ai venit printre noi. Hai sa incerc sa-ti raspund si eu: mastodynonul este foarte bun pentru mastoza si eu am mastoza si cu el ma tratez printre altele...nu este un hormon in nici un caz, este un preparat homeopat. Cu progestogelul iti dai incepand din ziua 14, da? Si vit E forte ziua 5-15. Extractul de zmeur se ia cate 30 pic de 3 ori/zi sau 50-70 picaturi o data pe zi in asocieri cu alte produse gemoterapice, inainte de masa. Eu am inceput sa iau si Evening Primrose cate 4 cps/zi pana la ovulatie. De fapt este Evening Primrose cu vit E si atunci impusc 2 iepuri...

Va pup si vorbim mai tarziu
Va urez o zi buna si o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

salut fetelor!
Bubulina, pai e bine daca ti-a scazut FSH-ul! Ce valoare are? Daca e mare nu e bine, nu daca e mic!
Io nu m-am ingrasat de la mastodynon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Lachi, eu mi-am facut FSH-ul in ziua 14, nu stiu daca are vreo importanta si mi-a iesit 4,67 parca iar minimul pentru faza ovulatorie era 4,7. Vroiam sa te intreb daca stii daca sunt diferente mari intre FSH ziua 3 si FSH ziua 14, ma intereseaza daca mi-a iesit asa o valoare mica in ziua 14 daca e cazul sa fac in ziua 3, mie medicul nu mi-a dat sa fac. Merci anticipat.

Speranta moare ultima!

Cununia noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpediem spune:


Alexia28 multumesc pt raspuns!De luna cealalta o sa-mi iau si eu Mastodynon.Se pare ca doctora mea nu prea stie bine pe ce lume e...pt ca mi-a zis ca Mastodynonul contine un hormon.Si nu e asa...
Va urez o zi frumoasa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Buna fetelor,
As vrea sa va intreb cand luati Mastodynon, la cat timp dupa ce folositi pasta de dinti il luati? Pasta mea de dinti e mentolata (Colgate) si am inteles ca nu e bine. Eu il iau cam la o ora dupa. Sau exista vreo pasta de dinti nementolata?
Bubulina cat aveai FSH-ul inainte de a lua Mastodynon? A scazut mult? Ma intereseaza si pentru mine, de aceea te intreb.
Alexia vitamina E forte in ce cantitate iei pe zi?
Carpediem eu iau extract de zmeur o data pe zi - 70 de picaturi, inainte de masa. Mastodynon iau de doua ori pe zi, cate 30 de picaturi. Si pe mine, tot fetele dragute de aici m-au indrumat cum sa iau aceste plantute.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Crinuta, vit E forte iau cate 2cps/zi dim si seara.Eu nu prea am tinut cont de pasta de dinti cand iau Mastodynon dar daca ma gandesc bine dimineata il iau dupa o ora si ceva dupa ce ma spal pe dinti iar seara il iau inainte de a ma spala cu mult timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Alexia multumesc de raspuns. Vitamine E iei deci, o capsula dimineata si una seara?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salut

Intru si eu pe la voi sa va povestesc din experienta mea. Am si eu mastoza, o ditamai bucata de san intarit care se simte imediat la palpare...si care, dupa vreo 3 luni de tratament s-a redus la jumatate, nu ma mai doare sanul (ma durea cumplit cam din ziua 14 a CM ..)
Sa va spun schema mea de tratament: 30 picx2/zi Mastodynon, 2/zi Evening Primerose cu vit E, 50picx3/zi Extract de muguri de zmeur si de 4/zi pulbere de napraznic sublingual.
Nu am reusit sa respect exact administrarea (adica ...x timp inainte de masa sau napraznicul l-am luat cam de 2-3 ori pe zi, nu de 4..)
Dar am evitat produsele mentolate, mi-am luat pasta de dinti de la plafar...
Si, rezultatele se vad, nu mai am dureri, nodulul a scazut simtitor in dimensiuni, ciclul este regulat, cum n-a fost de cand ma stiu..

Sper sa aveti si voi rezultate la fel
Va pup

Denisa, mami lui Cosmin

Mergi la inceput