|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 dori
membru junior

Romania Bucuresti
600 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
iulia33
nou venit
 Romania,
14 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
dori
membru junior

Romania, Bucuresti
600 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
acinorev
membru incepator
 Romania, iasi
294 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
alinaluchian
membru incepator
 Germany,
288 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
dori
membru junior

Romania, Bucuresti
600 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Trimis la: - 18/12/2005 : 20:28:36
|
Dori, Alex a participat anul trecut la Cangurul...Eu am avut ceva emotii,el a constientizat prea putin importanta momentului,exact cum a scris Iulia33,pentru ei este un joc. A avut de invatat tabla inmultirii intr-o saptamana,sa o stie ca pe Tatal Nostru.Din clasa lor au fost aproximativ 15 copii participanti,insa numai 7 din ei au trecut baremul acela de 100 de puncte si 3 au fost sub punctajul de 100.Un singur baietel a avut 130 de puncte si a fost singurul copil care a castigat punctajul, asta din toata scoala,la categoria lui de varsta. Concursul e destul de strict.Eu nu stiu foarte multe ,insa iti povestesc din ceea ce mi-a povestit Alex.Au fost cate un copil in banca si destul de distantati.Foaia de concurs arata cam ca o fisa,adica e un A3 indoit si are subiecte si raspunsuri imediat scrise sub subiect ,raspunsurile sunt gen grila, variante de raspuns.Subiectele sunt pe 4 pagini,aproximativ 24-25 de probleme.Copiii trebuie sa incercuiasca raspunsul corect.Foarte multe amanunte nu mai stiu. Pot sa iti mai spun ca am vazut si eu fisa aceea si mie mi s-au parut destul de...complicate,ca sa spun asa,problemele.Nu era mult de calculat,insa erau probleme de logica,probleme cu chichirez le spun eu,pe care trebuie sa le citesti de 3-4 ori ca sa iti dai seama unde e smecheria cu rezolvarea. Luata toata treaba asta pe total...e interesant si educativ si pune copiii in situatia de a se descurca singuri si in atmosfera unui examen... Bafta fetitei tale si sa ia punctaj maxim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
dori
membru junior

Romania, Bucuresti