Cazare Munchen

Cazare Munchen | Autor: LGabiL

Link direct la acest mesaj

Citind mesajele de pe acest forum am observat ca sunt multe persoane care au fost in vizita sau chiar locuiesc in Germania. Asa ca va rog sa-mi spuneti daca stiti locuri de cazare in Munchen, in conditii acceptabile si rezonabile ca pret aprox 25-30 E pe noapte. Trebuie sa plec in scurt timp si inca nu am rezolvat problema asta.
Multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_ina2000 spune:

Buna ,
cazari pana la 25Euro si cu mic dejun poti gasi in reteaua de hosteluri si eu le-am folosit si am fost multumita.Mai jos iti dau 2 adrese pentru 2 hosteluri din Munchen.Problema este ca in aceasta retea ar trebui sa te isncrii ca membru si ai preturile de acolo daca nu este un pic mai ridicat dar nu de speriat si in plus in aceasta retea trebuie sa iti iei singura lenjeria de pat la venire si sa faci patul iar la plecare trebuie sa o strangi si sa o duci inapoi la receptie intr-un loc special pentru ea.Oricum este o solutie convenabila.
Succes!!!


http://www.jugendherberge.de/international/html/01-hostels/extended_jh.jsp?IDJH=248http://www.jugendherberge.de/international/html/01-hostels/extended_jh.jsp?IDJH=249

Mergi la inceput