specialisti in infertilitate-Constanta

specialisti in infertilitate-Constanta | Autor: madaluta

Link direct la acest mesaj

salutare constantencelor!care dintre voi a reusit sa rezolve probleme de infertilitate in Constanta si ce medic mi-ati recomanda?Ma straduiesc de vreun an sa raman insarcinata, dar degeaba.As dori sa ma adresez unui specialist ,dar nu stiu care e cel mai bun.Va rog din suflet, daca ati avut reusite in sensul acesta ,in Constanta ,recomandati-mi si mie medicul vostru.Am incercat sa merg la Bucuresti la specialist, dar nu pot merge atat de des cat e nevoie si de aceea m-am gandit sa incerc pe plan local.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nejla spune:

Buna Madalutaeu am fost la mai multi doctori in c-ta,ultima vizita la doctor a fost la dr.Lutescu unde am facut si o inseminare artificiala dar din pacate nereusita.
In general pentru un diagnostic te pune sa faci analize hormonale,spermograma sotului,hsg,sa-ti verifici temperatura.
Pe dr.Lutescu nu prea o gasesc la cabinet,pe mine ma intereseaza daca mai stiti pe cineva din c-ta care face inseminare artificiala.
Iti doresc numai bine,NEJLA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

nejlaeu am facut toate analizele de genul acesta si sunt bune si am si fost la dr lutescu, dar in luna decembrie , cand vreu sa fac eu monitorizari si stimulari va fi dansa plecata.voiam sa aflu si eu de un dr care are ceva rezultate in rezolvarea cazurilor de infertilitate, k decat sa dau banii degeaba aici mai bine bat drumul pana la bucuresti si sunt mai sigura.Imi pare rau k nu te pot ajuta cu medici care fac inseminare, dar nu am auzit de niciunul.cum ai ajuns la concluzia k iti tb inseminare , k mie nu mi-a pomenit nimeni nimic de asa ceva?dc nu te superi si nu e secret ai putea sa-mi spui diagnosticul tau?
te pup si iti doresc cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

buna Madaluta, eu sint Meda si merg la d-na dr. Lutescu.Din cite stiu eu este singura de la noi din oras care face inseminari daca este cazul, dar oricum dinsa e specializata pe infertilitate.Pe linga analizele de care s-a pomenit mai trebuie sa ai si trompele in stare functionala, eu de ex. doar de la anexita , pe care am tratat-o ani de zile tot am ajuns la laparoscopie si acum sint nevoita sa fac fiv ca sa pot face bebe-ul pe care il asteptam atit de mult. Bine la noi mai e si o problema masculina. FIV-UL il voi face la bucuresti la o clinica particulara cu care colaboreaza d-na dr. Iti doresc sa devii cit mai repede


meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Fetelor,eu ma chinui de 5 ani sa fac copil,sunt din Constanta si va spun eu: in Constanta nu sunt medici !! In Constanta sunt amatori. Daca vrei sa faci ceva Mada mergi la Bucuresti. Nu conteaza banii daca obtii ceea ce vrei. In Constanta m-au tratat multi medici si ultimul , Dr.Tica Vlad m-a tratat cu antibiotce si antiinflamatoare un an de zile pt. ceva ce nu aveam. Daca tot vrei in Constanta,singura dr.care mi-a dat incredere este d-na Dr.Belcin de la policlinica Provita.Imi pare rau daca am fost prea dura dar mie medicii din Constanta mi-au lasat un gust f.f.f.f amar.
Daca vrei Mada iti dau eu nr.unei dr.din Bucuresti de la spit.Giulesti cu care eu ma "tratez".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns merdan spune:

constantence!

Am auzit si eu de d-na dr.Lutescu ca ar fi buna in probleme de fertilitate dar nu am fost inca la ea.Intentionez sa ma duc cat mai curand.Am fost de 2 ori la d-na dr.Tomescu Aneta,auzisem tot pe net despre dansa ca ar fi OK, nu stiu cat este de specializata in astfel de probleme ,dar este o "draguta" si se poate comunica cu dansa ceea ce mie mi se pare esential.Eu am ovare micropolichistice pe care trebuie sa le rezolv mai intai si "apoi ne ocupam de " mi-a zis.Oricum si eu sunt interesata de subiect asa ca daca mai aflati ceva postati pe net ca sunt sigura ca mai sunt aspirante in C-ta.

Pupicei si sa ne mai auzim,


merdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Salut si eu constantencele.

Si eu v-o recomand cu caldura tot pe dna dr Lutescu. M-am plimbat pe la o gramada de medici,dar pot spune ca ea mi-a facut o impresie nemaipomenita! Merg la ea de 1 an si stiu cu siguranta ca face inseminari si este specializata in infertilitate. Cat despre rezultate, verisoara mea a facut o inseminare cu ea, n-a reusit, dar de la tratament, dupa 1 luna, a ramas gravida. Acum e fericita mamica a unui baietel voinic de 9 zile. Iar eu am facut monitorizare cu tratament la dansa si am ramas din prima luna. DIn pacate, a fost extrauterina, si fiind a2a (pt prima am fost la alt medic),am ramas doar cu sperante de FIV. Ea mi-a dat recomandari pt Bucuresti,si ma poate ajuta cu monitorizarea in timpul trat. FIV ca sa nu fac atatea drumuri la Bucuresti.
Succes tuturor si sper sa va indepliniti dorinta cat mai repede!!

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nejla spune:

Buna fetelor,
Madaluta,mi sa pus diagnosticul sterilitate secundara,in urma cu 10 ani am facut un chiuretaj la cerere pe care il regret enorm
intre timp au aparut mai multe probleme la mine si anume hipotiroidism,hiperprolactinemie ,nici spermograma sotului nu arata foarte bine.Dr.Lutescu mi-a spus sa incerc citeva inseminari dupa care fiv.
Ma intereseaza fetele care fac fiv. cu dr. lutescu ,cit va costa si daca clinica cu care colaboreaza dr.lutescu este buna in domeniul acesta.
Sa auzim numai de bine,NEJLA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna, fetelor.
Nejla, dna dr Lutescu mi-a recomandat sa ma duc la Medsana, la dna dr Protopopescu. Daca mai citesti pe la FIV o sa vezi ca este foarte foarte apreciata. Poti sa intri pe site la Medsana www.medsana.ro si acolo vezi toate preturile la FIV. Mai pune in jur de 500 euro cat te va costa tratamantul , plus analizele. Daca n-ai nevoie de ICSI (adica daca spermograma sotului e foarte buna), te ajunge cam la 2500 euro.
Dr Lutescu mi-a zis ca trebuie sa ma duc la Bucuresti ptr a lua tratamentul, monitorizarea o fac cu ea, si ma mai duc la Bucuresti ptr punctie si transferul de embrioni. Eu ma gandesc sa incep prin februarie, dar inca nu sunt sigura daca sa fac asa,sau sa fac totul la Bucuresti, la dr Protopopescu.Daca e nevoie si de ICSI , te costa cam 3000 eur.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna ziua fetele.Eu un fac fiv la Med New Life, tot la recomandarea d-nei. dr. Lutescu. E o clinica condusa de un isdraelian, tot el face si fiv. , costurile sint :cu donare de ovocite fiv 750euro+aprox. 400 tratamentul, sau fara donare de ovocite 2800 +400 tratamentul
, la care se mai adauga citeva milioane pentru analize . Andicule, te-am mai urmarit la fiv. fiind tot constanteanca si vreau sa te intreb tu ai luat decizia sa mergi la dr. PROTOPOPESCU sau dr, Lutescu te-a indrumat acolo. la toata lumea


meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Meda, inainte sa ajung la dr Lutescu, ma hotarasem ca vreau la Medsana, la Ancar sau la Protopopescu. Nu stiu de ce, dar dupa tot ce-am citit pe forum si am mai auzit de la alti doctori, m-am gandit ca acolo mi se pare cel mai bine. Cand am ajuns la dna dr Lutescu,ea mi-a zis ca daca ar fi dupa ea, m-ar trimite sa fac FIV cu Protopopescu la Giulesti ; ca dupa parerea ei, ea este un medic f. bun , iar conditiile in care se face FIV si restul echipei atarna mai greu la Giulesti. Numai ca nu se poate asa, deci, ma duc la Medsana. Din cate am mai citit eu, cele mai multe reusite le au cei de la Medsana si de la Giulesti, de Med New Life, nu prea am auzit,decat ca e mai scump, cum nici de Sabyc; asa, foarte rar.

Vine si randul meu..

Pozele mele

Mergi la inceput