Salutare, Nu am mai participat de mult la forum, dar iata un subiecta care ma intereseaza. In curand Andra, copilul meu cel mare, va incepe scoala. Cum nu am pe nimeni care sa faca zilnic drumul cu ea de acasa la scoala si inapoi - masa, somn, scris teme - as dori sa o inscriu la o scoala cu internat. Aveti cunostinta de asemenea scoli in Bucuresti?
24 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 28/11/2005 : 19:24:32
Multumesc, fetele. Ce stiti de conditiile de inscriere de la Scoala Centrala? Am auzit ca se umbla cu pile si cu liste de asteptare. Stiti mai multe de atat?
24 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 28/11/2005 : 19:25:38
Multumesc, fetele. Ce stiti de conditiile de inscriere de la Scoala Centrala? Am auzit ca se umbla cu pile si cu liste de asteptare. Stiti mai multe de atat?
1295 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 29/11/2005 : 10:01:48
quote:Originally posted by Paula
Pupici.
Paula
Stiam ca inscrierile ( pe listele de asteptare presupun) se fac cu un an inainte. Cel putin asa am auzit prin parc, de la niste parinti care si-au inscris copilul ptr a incepe in acesta toamna, de anul trecut (2004) in iunie.