Detoxifierea organismului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Teo, scuze: o lingurita jumatate de suc de lamaie intr-un pahar cu apa fiebinte (200ml). Trei pahare/zi, ideal inainte de mesele principale. Am citit ca ar fi indicat pentru mai buna functionare a ficatului, bilei si pentru ameliorarea arsurilor la stomac, iar ca effect “secundar” ar reduce si celulita (pe-asta de-abia astept sa o vad cu ochii mei!!! )

Ira, mie imi place ciocolata cu lapteeee Dar ma las convinsa sa consum si din cea neagra
Apropo’ de sanatate aici: ieri la Tv am vazut ca un studiu recent in Canada a aratat ca suntem contaminati cu metale grele, pesticide si alte chimicale toxice. In analizele a 11 voluntari s-au gasit 60 de produse chimice, in medie 40/persoana. Cand am intrebat despre detoxificare, cam asta am avut in minte, sa incerc sa elimin barem o mica parte din chimicalele toxice din organism, prin metode cat mai simple. Daca cu ocazia asta aflu si de tratamente naturiste prin care sa rezolv din problemele de sanatate, cu atat mai bine!



Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

dpop. mii de scuze ca iti raspund asa de tarziu. am intrat pe site si mazdaznan e un fel de... crez sau religie. Pe langa tehnici de respiratie au si rugaciuni pt mama natura si din astea. Deci... probabil nu e la ce te-ai asteptat.


Si eu am cumparat o cura de dezintoxicare de la Stelian Fulga. Am s-o incep deindata ce voi fi pregatita sa mananc conform grupei sanguine (A2).

Va pup

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Gabi poti sa-mi spui si mie ce este indicat sa manance o persoana care are grupa de sange A2?

Iael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Gabi j de unde ai cumparat cura de detoxifiere si ce se poate manca in cazul grupei O1?
Astept un raspuns, multumesc
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Salut,

Referitor la dieta bazata pe grupa sanguina puteti gasi mai multe detalii, si informatii pt fiecare grupa in parte la adresa: http://www.slabire-sanatate.ro/articole/alimentatie.php
. Daca vreti si mai multe informatii puteti cumpara o carte (eu am luat-o de la plafar) scrisa de Peter D'Adamo. Aici gasiti lista de la a la z cu toate produsele benefice, neutre si cu efecte negative asupra organismului pentru toate tipurile de sange, plus retete si alte treburi interesante.

Cristinici, cura a comandat-o mama pt mine de la Bucuresti. Am sa iti trimit numarul de telefon/adresa de unde se comanda. Recent am aflat ca si unele plafare colaboreaza cu Dl Fulga, deci daca ai un plafar prin apropiere merita sa incerci sa vezi daca au pe stoc. Costa cam mult, dar am auzit ca e f buna.


Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

gabi_j, mersi oricum ca te-ai uitat pentru mine. se pare ca am gresit. oricum, daca dau de cura aia cu bicarbonat prin arhive, o sa v-o postez aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Tratamentul de detoxifiere a lui Fulga l-ati incercat?
Aseara mi-a spus tata ca si l-a cumparat (60 RON costa aici), dar fara vitamine, caci setul complet e 140 RON.
Cumnata mea si l-a luat de 2 ori, la interval de 14 zile. Ea e multumita de tratament.


Simina
album foto1 si album foto2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Adi, eu am 'setul' intreg. Deocamdata imi e cam groaza sa incep, deoarece trebuie sa tin dieta aia pt grupa de sange. La grupa A2 e cam difici, si mai intai trebuie sa ma organizez. Sper sa pot sa il incep cat mai repede si sa se vada rezultatele (adica sa mai dau jos si din kg).

Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Secretul frumusetii starurilor: dieta de detoxifiere


Sa traiesti intr-un mediu poluat, respirand un aer la fel de poluat, sa mananci alimente contaminate cu pesticide si hormoni si, in acelasi timp sa fii sanatos, nu se poate. Aceasta este concluzia la care ajungem de fiecare data cand ne gandim mai serios la modul nostru de viata si la adoptarea unei diete de detoxifiere.

Celebritati care promoveaza aceasta dieta exista si mai ales arata minunat si sustin ca se simt la fel dupa urmarea periodica a dietei de eliminare a toxinelor: Kim Wilde, Madonna sau Carol Voderman. Toxinele sunt de fapt niste substante cu efect negativ asupra organismului si a starii generale de sanatate.

Pierderea unor kilograme inestetice, ameliorarea celulitei, eliminarea senzatiei de balonare si imbunatatirea aspectului pielii sunt doar cateva beneficii pe care le aduce acest program de detoxifiere. Sustinatorii acestei diete spun ca organismul nostru este expus unei absorbtii continue de toxine care provin din: poluare, fum de tigara, pesticide, aditivi alimentari, alcool, cofeina sau alimentatie necorespunzatoare. Pe masura ce aceste toxine se depun in rezerve, apar o serie de probleme de sanatate cum ar fi: supraponderalitate, celulita, migrene, oboseala, balonare, imunitate scazuta, apetit sexual scazut, infertilitate, chisturi ovariene, alergii, depresie, constipatie, durere si stare generala de disconfort.

Procesul de detoxifiere ajuta la eliminarea acestor substante nocive din organism, iar rezultatul consta in imbunatatirea tonusului general, in pierderea kilogramelor nedorite si in recuperarea mai rapida din eventualele afectiuni existente. Detoxifierea in sine presupune mai multe aspecte care variaza de la urmarea unei diete de reechilibrare organica pana la efectuarea unor sedinte de sauna, de masaj terapeutic sau de irigare a colonului.

Alegeri cu... grad scazut de toxicitate

Exista o serie de alimente permise si altele interzise in dieta de detoxifiere. Interzise sunt alimente cum ar fi: produsele lactate, carnea, pestele, ouale, cofeina, sarea, zaharul si alimentele procesate. Iata cateva grupe de alimente permise la micul dejun, la pranz si la cina.

Cateva variante de mic dejun de detoxifiere ar putea fi: germeni de ovaz fierti cu fructe proaspete, musli cu suc proaspat de grapefruit sau salata de fructe proaspete.

Pentru pranz ar putea fi considerate urmatoarele variante: supa de legume cu germeni de grau sau de ovaz, salata de cruditati cu seminte de dovleac, orez fiert cu salata de cruditati, tzatziki cu cruditati, avocado proaspat cu salata verde si zeama de lamaie, cartof copt in coaja, legume inabusite.

Cina ar putea consta in unul din urmatoarele feluri: ghiveci de legume, legume pe grill cu zeama de lamaie si usturoi, porumb fiert, suc proaspat de legume, salata de telina cu miez de nuca.

In afara de faptul ca poate acoperi fara probleme necesitatile nutritive ale organismului, dieta de detoxifiere mai are o serie de beneficii: normalizeaza presiunea sangelui si nivelul colesterolului, curata arterele si aspectul dermal, da energie si vitalite sexuala, digestie usoara, memorie buna si capacitate de concentrare crescuta.

Si toate aceste beneficii obtinute in urma unui program alimentar vegetarian se explica practic prin cresterea cantitatii de vitamine si minerale consumate; acestea ajuta la intarirea sistemului imunitar, mentin oasele puternice, ajuta digestia si reduc greutatea corporala la normalitate. Sunt aceste obiective reale si posibile? Absolut, incercati-o si veti vedea. Aveti doar de castigat!

de Lygia Alexandrescu
Lector univ. Drd. - Facultatea de Educatie Fizica si Sport, USH


Daca simti ca ai probleme legate de nutritie sau alimentatie si vrei ca specialistul nostru in domeniu sa te ajute cu un sfat, o indrumare sau chiar o consultatie, scrie-ne la adresa dieta@eva.ro si mesajul tau nu va ramane fara raspuns.

***********************
ooooo....aceste cuvinte ne doare!

grumpy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

quote:
Originally posted by denizel

eu am facut o cura cu capsule cu extract de urzica.
M-am simtit tare bine si am vazut si efectele asupra pielii.
Am incercat-o si pe cea cu argila, dar la mine nu a prea functionat.

Aaa, mi-am amintit acum o reteta f. buna pt. ficat (tot pt. detox.). Ce bine, chiar nu am mai folosit-o de mult!
Dimineata se maninca un bol de morcov ras + mar ras + lamiie + putina miere. Are un gust tare bun si in afara de detoxifiere, ajuta si la slabit.

" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.


eu abia acum am citit subiectul si am ajuns la concluzia ca niste capsule date pe gat ar fi cea mai buna solutie pt. mine, Denizel da-ne te rog niste amanunte despre cele cu extract de urzica-ce scrie in prospect daca stii, ce firma le produce si de unde le-ai cumparat.

cat despre bolul cu morcov si mar-iar e o idee f. buna, dar daca il consumi seara oare efectul e mai slab?


Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Mergi la inceput