Cura de slabire cu proteine!

Cura de slabire cu proteine! | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! Vreau amanunte despre cura de slabire cu proteine. Am o verisoara care a slabit mult, foarte mult...cred ca vreo 30 kg in total, tinand cura asta cu proteine. Mi-a zis ca e ff eficace. As vrea sa o tin si eu, dupa ce termin cu alaptatul.
Ce-mi puteti spune despre cura asta de slabire? Ati incercat-o?


_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

pisi,dar intreab-o pe verisoara ta despre ce-i vorba si spune-ne si nou.
In ce consta cura asta-eu n-am auzit niciodata de asa ceva.

poze de la mare-super!:)
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=1b51&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/my_photos
Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Atkins.
Renunti la carbohidrati si maninci numai proteine. Mentii corpul intr-o stare de ketoacidoza permanenta in care organismul consuma proteinele in locul carbohidratilor pentru a produce energie. In urma arderii proteinelor ramin aceste ketone care sint resturile de la arderile grasimilor. Organismul cu timpul slabeste f mult pentru ca pierde rezervele de grasime naturale.
Atunci metabolismul se schimba total. Deci un om care maninca normal carbohidrati si proteine, consuma carbohidratii pentru a produce energie. In mod normal numai un procent din carbohidratii consumati se transforma in energie. In momentul in care renunti la carbohidrati corpul devine foarte sensibil la carbohidrati astfel ca daca in mod normal organismul ar metaboliza numai 50% din carbohidratii pe care ii maninci, dupa o cura de proteine, organismul va metaboliza 90% din carbohidrati. Atita timp cit mentii regimul si scazi la minim numarul de carbohidrati organismul va slabi sau se va mentine. Daca insa dupa ce ai slabit vei incerca sa revii la un regim normal alimentar carbohidratii vor fi "superfolositi", energia se va produce mai mult decit ai nevoie si deci te vei ingrasa. Enorm.
Atkins e una dintre cele mai stupide cure de slabire care exista. Ataca exact metabolismul si-i schimba parametrii.
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

este f f periculos pt sanatate,In ultimul timp am citi o gramada despre diete, si m-am convins ca numai sportul te face sa slabesti sanatos.Ma si miram eu dece acu 4 ani mancam f bine, dar mergand pe munte nu ma ingrasam deloc deloc.

asa ca ia-ti o bicicleta sau exercitii de pe net si fa acasa.Ca la sala cu 2 bb mici nu prea ai cum sa te duci.Numa sa mai astepti nitel, ca abia ai nascut, totusi.6 luni e limita minima.
Bafta!



Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia



Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Aoleu, Andrada, m-ai speriat! Nu stiam ca e asa nociva!! Nu-mi inchipuiam ca te ingrasi rau daca revii la o alimentatie normala!
Intr-adevar, deregleaza rau metabolismul! Si cred ca are multe efecte secundare!
Mai bine fac sport, cum zice Sabina. Caci pentru 8-9 kg...cate vreau sa dau jos...nu merita sa-mi dereglez metabolismul.


_Ella, Emma & Matei

Povestea nasterii lui Matei ;)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Sa va spun eu cum a slabit o prietena de a mea de la 80 la 55 kg in 3 luni. E tot ceva nociv,eu i-am zis ca nu-i toata la cap, dar acum mananca normal, fara excese si se mentine de vreo 6 luni.
A luat doua pastile de Regenon pe zi, dimineata si la pranz (e un medicament, derivat de amfetamina, cu muulte reactii adverse si nu se elibereaza decat cu reteta). In mod normal ar fi putut lua trei pastile pe zi (asa scrie in prospect) dar s-a limitat la doua. Dimineata nu manca nimic, doar o cafea si coca cola sau pepsi cola fara zahar, cam 2 litri pe zi. Si astea ii taiau pofta de mancare. La pranz ciugulea ceva, in general iaurt si fructe sau chiar mancare gatita fara paine, iar seara nimic. N-a suferit deloc de foame, n-a avut nici o reactie urata la medicament, doar ca seara adormea mai greu. Doar dupa ce a slabit cat a vrut si a revenit la o alimentatie rationala se simtea slabita si fara vlaga, parerea mea este ca din cauza Regenonului care-ti da viteza si te face sa te simti mai putin obosit decat esti in realitate. Nu va sfatuiesc sa faceti ca ea, va spun doar ca ea a obtinut ce si-a dorit fara prea mult efort (nu suporta sa-i fie foame, de asta a luat regenon). Eu am incercat o varianta mai soft a acestei "inventii" de cura de slabire, n-am luat Regenon (pt. ca nu iau anticonceptionale, ma protejez cu ovule, si nu risc sa raman gravida cu Regenon la bord, pt. ca as vrea copilul daca s-ar intampla) dar am baut Pepsi Max, cam 2.5 litri pe zi si intr-adevar am putut sa am doar o masa pe zi (dimineata) fara sa sufar de foame.La pranz mai inhatam un strugure sau chiar o banana. Cand simteam ceva pitici prin stomac, hop cu sticla de Pepsi sub nas... am slabit 4 kg in 10 zile. Sunt totusi destul de cu capul pe umeri sa n-o intind prea mult, ca nu e sanatos.



Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Pai mie mi se pare ca tu ai incercat o varianta mai "hard", nu mai "soft", pentru ca tu nu mancai decat...Pepsi,nu? Nu stiu ce curaj sau cat de disperata ar trebui sa fiu sa incerc asa ceva!!!

"Nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

N-am recomandat nimanui sa faca asa, am vrut doar sa dau un exemplu ca se poate slabi cu o masa normala/zi si ceva fructe si am mai vrut sa subliniez ca pepsi sau cola light chiar taie pofta de mancare. Nu sunt chiar disperata, mai am vreo 10 kile de dat jos dar deja arat omeneste, aproape ca ma cuprind hainele de dinainte de sarcina.

Mire-mama de fetita frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

incearca south beach diet. dupa mine aia e dieta ideala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabirus spune:

Atkins singur si-a contrazis dieta: a murit cu 150 kg de o boala cardiovasculara ... Cred ca asta spune totul!

Montignac mi se pare mult mai echilibrat, chiar daca mai putin spectaculos. Si totusi, cu efect. In fond e chiar un regim de viata sanatos.

Gabi, mamik de Eva si Lucas
POZE

Mergi la inceput