Perle de-ale sotilor

Perle de-ale sotilor | Autor: nshiro

Link direct la acest mesaj

Sunt convinsa ca si sotii au scaparile lor si scot niste perle de toata frumusetea! Cel putin al meu... Uneori e dulce rau, de-mi vine sa-l mananc , alteori, dimpotriva ... Ai vostri cum sunt?

Am sa incep cu cea mai proaspata care a scos-o nu demult... eram si noi ca oamenii si cand sa tocmai ma intreaba sec "Deci la ce film mergem diseara?"

rocsana si bebe chan

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:




faza tare de tot!


http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Nshiro, tocmai ma gindeam sa postez shi io un subekt de genu asta, da nu numa cu perle, ci shi cu gafe, ca al meu sotz e campion...
Acu frun an imi sarbatoream ziua la mine acasa, ca-ntre fete, shi sotzu se tot plimba printre noi ca magaru intre oi nah, c-am facut shi rima:D La un moment dat, io ma duc la o toaleta, iar o invitata la a doua toaleta, ieshim noi ushurate d-acolo shi vine sotzu in sufragerie, care era plina de doamne finutze, shi-o trinteshte c-o fatza nevinovata, foarte natural: Mah, da ce duhoare vine din bai, am intrat intr-una, pute, am ieshit repede, m-am dus la a doua, shi-acolo pute, da cine s-a cäcat in halu asta??
Acu rid cin imi amintesc, da atunci imi venea sa intru-n pamint, ma blocasem de nu mai shtiam ce sa zic...I-am tras io o sapuneala de sa ma tzina minte, da jena tot a ramas
Alta: ma enervasem rau pe el intr-o seara, shi la un skimb de replici io trintesc "auzi, sa te duci in ma'ta!!" recunosc, la nervi am gura mai sloboda la care el, foarte mirat, de parca l-ash fi trimis pe Luna "sa ma duc in mama??..."

Mai am, da acu nu-mi mai amintesc

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii


In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Vin intr-o zi tarziu si franta de la redactie, si foarte stresata ca trebuie sa bag masina de spalat si va face zgomot dincolo de ora de culcare a vecinilor. Trebuie sa va spun ca sotul meu nu a pus niciodata rufele la spalat, asta e "domeniul" meu.
Furioasa, strig din baie: "Vino sa vezi cum sortez hainele si programez masina, pentru ca am sa mor intr-o zi si ramai cu rufele nespalate"!
Replica: "Vai, sa nu-mi spui ca ai aruncat cartea tehnica"!
Intai am crezut ca este o gluma. Ei bine, nu era!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Mey,fetelor,am ras ca o nebuna....Iren,madame draga,ai un sot...haios rau!Mi-a placut faza cu wc-ul...M-am spart de ras!
Am si eu un "perlist" acasa,care,intr-o seara lucrand la calculator,trebuia sa introduca niste date printre care si ziua de nastere a fetei noastre.Si lucrand el de zor acolo il aud "mamiiii?! Luana e nascuta in octombrie sau in noiembrie?" Ii raspund,uitandu-ma la el cu o moaca...Urmeaza:"in anul...2000 toamna"...Am zis ca explodez:"bey!tu pe ce lume te afli?habar n-ai cand e nascuta fii-ta?ce magar!".
Mai imi amintesc eu si va mai scriu...Oricum,super sobectu'!!!!!!


Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

Perle si nazbitii....

Al meu, de cind il cunosc, s-a tinut numai de glumitze!!! Au trecut multi ani de atunci si nu-mi mai amintesc multe dintre ele...totul a fost spontan, dar atit de haios, ca de multe ori am ris cu lacrimi!!!...dar cel mai tare este cind o ia pe ulei!!!...atunci este cel mai iubitor sot din lume, dar si cel mai glumet!!!
Odata eram la un restaurant cu niste prieteni si a pus ochii pe niste nemti care erau la o masa aläturata...a facut atitea glume pe seama lor, ca la un moment dat am crezut ca iesim batuti de acolo!!!...dar spre uimirea mea, au ris si ei, ca si noi!!!...spunea niste chestii asa de haioase, ca nu puteai sa fii suparat pe el.
Alaltaieri eram prin oras si la un moment dat ajungem in dreptul unui tip care avea un carut pentru curatat geamuri...saracul se chinuia cu o roata care se blocase si incerca sa o deblocheze...iubitul meu se repede spre el si incepe sa dea cu piciorul in roata carutului ca s-o deblocheze, impingindu-l pe tip de-oparte!!!...la faza asta a ris toata lumea din jur, inclusiv tipul, care a fost foarte surprins. Citiva metri mai incolo, era un pusti cu o minge de baschet in mina...ii ia mingea si incepe sa dribleze pe trotuar!!!...pustiul nu a zis nimic, l-a lasat sa-si faca damblaua si a asteptat...cind i-a trecut "pofta de sport", s-a dus la el, i-a dat mingea inapoi si a plecat mai departe!!! ...asta este o mica parte din experientele mele...dar de multe ori mai fac si eu nazbitii cu el impreuna...

de la Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Chiar m-am amuzat citind asa ceva... Al meu nu prea scoate perle, el le comite altfel.

Odata, s-a trezit inaintea mea sa plece la serviciu. Pentru ca toate sosetele erau pe sfoara, la uscat, a luat de acolo doua prinse cu acelasi cleste. Citeva ore mai tirziu, cind am adus rufele in casa si am facut "recensamintul", imi dadea cu virgula: un ciorap negru si unul bleumarin nu aveau perechi. Il sun si il intreb daca nu cumva a luat din greseala sosete desperecheate. Se apleaca, se uita la ce are in picioare - in risetele celor din jur: doi sefi si un subaltern - si imi raspunde plin de candoare: "Normal ca nu". Vine acasa si verific: evident ca erau desperecheate, dar el nu a observat nici cind s-a uitat atent.

Cu alta ocazie, plecind acasa la parinti, in provincie, a acceptat rugamintea unui prieten sa duca cu masina un sac cu haine de iarna. Il pune in portbagaj si il lasa acolo pina a doua zi, cind urma sa plece.
Se face dimineata, iese din casa cu bagajele, le pune linga masina, scoate sacul din portbagaj, il pune si pe el linga masina, pune bagajele in portbagaj si pleaca. Cind ajunge la Slobozia, ma suna disperat: "Auzi, ia un taxi (el, care nu s-ar urca in taxi nici mort) si du-te in parcare, ca am uitat sacul cu haine acolo!"
Vin intr-un suflet din Grozavesti in Balta Alba, caut in parcare, nici urma de sac. Gasesc in schimb o haina aruncata pe jos, despre care am banuit ca este din cele disparute. Dar nu aveam de unde sa stiu, ca nu-i controlasem omului pachetul, nu? Si incep cautarile: in tufisuri si sub masini, ca poate le-au tras ciinii, in tomberoane, ca poate le-a dus femeia de serviciu.
Era primavara, frumos afara, soare, o vreme superba, care provoaca astenii cronice de primavara. Eu - imbracata elegant, cu fusta, sacou, tocuri si geanta scumpa din piele - ma inaltam pe virfuri sa ma uit in containerele de gunoi (cele mari, care sunt de obicei pe linga blocurile cu patru etaje). Un nene care pierdea de obicei vremea la o circiuma de cartier ma vede si isi face cruce. Femeia de serviciu vine si ma intreaba daca nu m-a dat barbatul afara din casa. O feerie, ce mai...
In fine, nu am gasit nici urma de sac ori de haine. La aflarea vestii, persoana respectiva - cu tare mult bun simt - nu se supara, spune ca nu e nici o problema, ca oricum hainele erau vechi, erau de dus la tara, ceva de complezenta.
Cert este ca, de atunci, nu se mai ofera sa face vreun astfel de serviciu nimanui, daca nu garantez eu ca supraveghez transportul.

Si tot ca sa vedeti cit este el de saritor, va spun cum a spalat el rufe intr-o zi. Eram la serviciu si, ca sa ma ajute, a pus in masina de spalat automata tot ce a gasit el de culoare alba in cosul de rufe, a pus balsam de rufe, a pus detergent si a pornit programul pentru delicate. Dar - din greseala, sunt convinsa - a "scapat" in masina si o pereche de ciorapi kaki din lina, militari.
Vreti sa stiti ce a urmat? M-am ales cu o colectie impresionanta de lenjerie vernil, din dantela, lycra, bumbac, toate aceeasi nuanta. De atunci nu mai suport lenjeria verde.

La asa ispravi, explicatiile nu mai au valoare. Mai am si altele, din aceeasi serie, dar vi le spun data viitoare.

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

nanuk, m-am delectat eu deja mi-l inchipui pe sotul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Stati sa va mai zic una.

Eram la mama, care avea ditamai apartamentul la etajul 9. Il lasam pe el in bucatarie sa puna in sticle vinul dintr-un butoias de 25 de litri: butoiul pe scaun, oala de 10 litri jos, cu furtun, ca sa traga apoi in sticle. El ramine sa pazeasca oala, eu si mama mergem intr-un dormitor, cu niste treburi.
Dupa vreo 20 de minute, vazind ca el nu se mai aude, vin la bucatarie sa vad ce se intimpla. In bucatarie nimeni! Pe jos, Marea Rosie! Vinul a curs in oala pina cind asta s-a umplut, pe urma pe jos. Noroc ca nu a ajuns furtunul pina la fundul butoiului si a mai ramas vin de-o palma.
Sun la el pe mobil, telefoanele lasate pe masa. Ia-l de unde nu-i. Ma gindesc eu un pic, dupa vreo 5 minute imi spun ca tb sa fie la un prieten bun care sta in zona ori jos la masina. Sun la prieten si aflu ca e acolo, il cer la telefon - in ideea ca isi aduce aminte de vinul din bucatarie - si il intreb daca mai sta mult, fara sa-i spun nimic. Foarte natural, imi spune ca omul a avut o problema, a ramas cu masina undeva si ca vine cit poate de repede, cam jumatate de ora (timp masurat dupa ceasul polar, de obicei).
Initial, am vrut sa las vinul pe jos, sa-i pice fata cind intra in casa. Pe urma m-am gindit ca s-ar putea sa ajunga prin pardoseala la vecinii de jos si nu aveam chef de scandal, mai ales ca aveam antecedente cu toti vecinii de pe coloana, pina la parter. Trecem la treaba si stringem o galeata din acelea mari, din plastic, cu vin compromis.
Taman cind terminan "curatenia", intra si ei in casa si dau cu ochii de galeata. "Ce ati facut, ati varsat pe jos?", intreaba prietenul. "Nu, asta e mina a doua" raspundem noi. "Serios? De unde?", intreaba dragul meu sot. "DE PE GRESIA DIN BUCATARIE!", raspund eu, exasperata ca el chiar nu-si aduce aminte nimic.
Reactia lui? In prima faza a ramas perplex, dupa care i-a picat fata. "Eu am facut asta???"
Nu m-am putut abtine sa nu rid cu lacrimi, ca mi-au trecut pina la urma toti nervii.

Alta data a scos din portbagaj o mie de scule sa ajute un om ramas cu masina in drum, dupa care, cind a terminat, s-a urcat in masina si a plecat. Evident ca a ramas fara cric, manivela si alte chestii de care a avut nevoie si dupa care a suspinat o vreme.

De fapt, asa se intimpla de fiecare data. Reactia lui este atit de sincera, iar pozna porneste de la intentii atit de bune incit nu ma pot infuria atit cit sa fac intr-adevar scandal. In rest, este un om minunat, harnic si foarte responsabil, dar nu cred ca o sa ii treaca astea vreodata!!!

NANUK


http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Acu fro 5 minute ma duc la sotz in birou shi-l intreb "mah, ia uite ce burtoi am facut, oi fii gravida??" La care el zice foarte serios "nuu, cum sa fii gravida, doar n-am facut nimic !"
Intr-adevar, nu facusem nimic, da doar de doo zile

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii


In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Iren, cred ca deocamdata esti in top cu si ...mirosul!
Ce mai, am ras cu lacrimi!!!
Diplomatia intruchipata, sotul tau!!!

Al meu nu prea scapa perle, deocamdata.
Doar mi-a zis ca el nu mai imi cumpara cadou ca mi-a facut o fata de ziua mea! Eu am nascut bobocelul nostru chiar de ziua mea, asa ca, ce sa zic???
Normal ca glumea, ca altfel vai de el .

Cat despre sotii nostri, astia sunt, cu ei defilam, dar ii iubim si pentru perlele lor, nu-i asa???

Carolyne

Mergi la inceput