|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 lgireada
Februarie indragostita

Romania iasi (IASI)
2602 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
gabi_j
drama queen

Romania, oradeaBIHOR
1097 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
lgireada
Februarie indragostita

Romania, iasiIASI
2602 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
lgireada
Februarie indragostita

Romania, iasiIASI
2602 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
eckho
nou venit
 Spain, Alicante
90 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
gabi_j
drama queen

Romania, oradeaBIHOR
1097 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
Trimis la: - 14/08/2005 : 22:11:53
|
Va sunt datoare cu un raspuns la acest subiect, ma scuzati ca va scriu atit de tirziu. Am cautat reteta curei cu oua de prepelita mai multe zile. In sfirsit am gasit-o.
Iat-o: Cura cu oua de prepelita
Efectul tamaduitor al oualelor de prepelita este dovedit dupa zeci de ani decercetari de catre medici din diverse tari.In urma cercetarilor si a experimentarilor in clinici si sanatorii s-a constatat ca fata de oul de gaina, celde prepelita contine:de 5 ori mai mult fosfor, de7.5 ori mai mult fier , de 6 ori mai multa vitaminaB1, de 15 ori mai multa vitamina B2 , intregul complex de vitamie A, B, D3, E plus calciu, zinc, sulf si potasiu. Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman de orice virsta, regleaza si imbunatateste activitatea aparatului circulator, a digestiei, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza pozitiv asupra creierului, asupra sistemului limfatic si al celui imunologic.Ouale de prepelita se folosesc benefic in perioada pre si post natala ca si dupa interventii chirurgicale si radioterapii.Formeaza neuronii din sistemul nervos central la copii si intirzie procesul degenerativ de imbatrinire. Se utilizeaza pentru tratamentul: hipertensiunii arteriale, ulcer, tulburari digestive, conjuctivite,urticarii,tuse convulsiva,catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, dizolva depunerile de colesterol , previne arteroscleroza, regenereaza sisitemul nervos, Tbc, afectiuni hepetice , afectiuni renele, diabet, alergii, astm bronsic, anemie impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate. Pentru adulti exista cura de 120 de oua sau cea de 240 oua .Se consuma in primele doua zile cite 3 oua pe zi, apoi ziua a treaia si a patra cite 4 oua pe zi , iar din a cincia zi cite cinci oua pe zi pina la epuizarea celor fie 120 de oua fie 240.
Important: ouale de prepelita trebuiesc pastrate la rece, 4-8 grade celsius in frigider. Consumul se face dimineata pe stomacul gol, masa servindu-se dupaa minimum o jumatate de ora dupa ce au fost luate ouale. Ouale se consuma crude sau dizolvate in putin lapte rece, suc de fructe sau frecate cu putina miere.
Rezultatele se vad dupa terminarea curei. Eu am inceput sa slabesc fara sa bag de seama. Am pierdut cam cinci kg. Important este ca pofta de mincare mi s-a atenuat. V aspun toate astea pentru ca nu puteam sa stau nemincata mai mult de oua ore.Vesnic rontaiam cite ceva.Sotul meu a slabit fara sa se abtina cam 6 kg,, dar probabil ca trebuie sa repete cura pentru ca el avea 100 kg., iar acum are 94kg.
Rezultatul l-am observat insa pe fetita prietenei mele care de citiva ani era un copil obez si care punea probleme din punctul acesta de vedere. A slabit 9 kg si treaba este ca nu le-a mai pus la loc. Eu ma simt foarte bine si nici nu ma mai simt obosita. Poate nu va spuneam toate astea dar foarte multa lume mi-a spus ca se observa ca am slbit si m-au intrebat daca urmez o cura de slbire drastica.
csth
csth
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |