Mucegai :((

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Si eu am folosit Savo(de la Bricostore)si parca nu-mi vine sa cred ca am avut mucegai! In baie a disparit fara urma si peretele a ramas alb si nepatat de parca abia am zugravit sau de parca n-ar fi fost mucegai niciodata! In balcon (care e inchis cu cornier dar neizolat bine)aveam pe peretele interior si a trebuit sa dau de mai multe ori! Nu am sters cu nimic dupa si nici nu a mai reaparut(deocamdata) dar miroase extrem de puternic,intr-adevar(am aerisit 2 ore dar ne-a durut capul si usturat ochii toata ziua!),deci aveti grija!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

..fetelor si noi ne lupta cu mucegaiul...si nu stim ce sa mai facem...
Astazi o sa incercam cu vopseaua aia numita SPOR...am mai dat cu ea si pe alti pereti si nu a mai aparut...dar acum s-a format pe alt perete.
Din cate stiu este destul de periculos pt sanatate ,mucegaiul asta, si cum baietzelul meu are doar 1 an si 2 luni, nu as vrea sa-i pun sanatatea in pericol.
Innebunesc de cand ma lupt cu mucegaiul

Mia, mami de ROLAND (18 noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Haideti sa va zic de casa noastra. Stiu ca nu e aceeasi poveste dar poate ajuta. Probabil ca stiti ce fel de case sunt pe meleagurile astea din pereti falsi. Noi speram ca-s izolate dar...

In fine, de cind a dat frigul si la noi a aparut o umezela pe la geamuri de mai mare frumusetea. Primul gind al nostru a fost ca geamurile nu sunt ok si uite asa nu am facut nimik decat am sters umezela ce se forma pina cind a aparut mucegaiul. Un mucegai negru de mai mare 'frumusetea'. Va spun sincer ca mai aveam putin si skimbam geamurile acu in plina iarna. Sper norocul nostru am sunat intii la niste specialisti si le=am explicat pb noastra si sa ne zica ce e de facut. Ei...problema umezelii si a mucegaiului pina la urma s-a dovedit a fi umezeala din casa si intr-adevar dupa ce am cumparat deumidificator nici geamurile nu mai aburesc sa curga.

Acu tinem umiditatea in casa intre 30-35%, inainte era in jur de 45% si mai avem fffff putin geamurile umede.

Nu stiu daca in tara se gasesc deumidificatoare, dar eu cred ca merita incercat. Spunea cuneva ca in dreptul caloriferului nu apare mucegai, ceea ce s-ar putea sa fie posibil pt ca e aerul mult mai uscat acolo.

Bafta in lupta impotriva mucegaiului.

Alina, mamica de 2 fetite, Andreea cea nazdravana si Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

La parintii mei acasa a fost mare pb cu mucegaiul. La 2 saptamani setrgeau peretii exteriori ca erau negrii.
Solutia: i-au izolat cu polistiren pe interior si de 15 ani nu mai au nici o problema.

Don't worry, be happy!
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Pt cei care se lupta cu mucegaiul....Aveti ceva probleme de sanatate? Ma refer la o tuse seaca, dureri de gat, dificultati de respiratie..etc? Eu am asemenea simptome de cand m-am mutat in noul apartament, dupa ce m-am maritat. E la parter, orientat spre Nord si e..plin de mucegai..la baie, pe tavane, pe hol, peste tot..:(( Ce mai... niste pete mici dese de toata frumusetea, umezeala cat incape...desi lasam mereu geamurile larg deschise, nimic...Se pare ca nu e numai la noi, intr-o zi a lasat vecina usa deschisa (probabil stia ea de ce) si un miros...vai..sa mori nu alta.
Nu stiu daca e de la mucegai, dar alta explicatie nu gasesc simptomelor mele...vreau sa stiu daca a mai avut cineva asemenea probleme...ufff....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Nu as vrea sa fie reclama, noi am folosit produsele firmei Reximaco

http://www.reximaco.ro/xypex.html

Avem igrasie la subsol, totul a pornit de la o fosa septica (asa zis - septica). Peretii exteriori nu au fost izolati, drept urmare a trebuit sa sapam in jurul casei, sa turnam beton combinat cu solutie de Xypex de la Reximaco...acum nu mai avem ce sa facem decat sa ne rugam la DD pentru eficacitate. Etapa urmatoare va fi izolarea pe interior cu polistiren, Am inteles ca ar mai fi o solutie de "apa de sticla" care dupa aplicare se usuca sub forma de perete de sticla si nu mai permite intrarea infiltratiilor. Solutia cea mai clara pentru indepartarea mucegaiului este IN PRIMA FAZA determinarea cauzelor aparitiei lui. Inca nu am terminat renovarea, suntem in plin proces asa ca nu va pot da rezultate concrete... A...si aplicarea pe pereti a unui carton bituminos, care se aplica cu lampa cu gaz. Solutii ar fi...cea mai buna nu o stiu nici eu.

Mergi la inceput