URGENT! Contact Dr Blidaru - oncolog Fundeni

URGENT! Contact Dr Blidaru - oncolog Fundeni | Autor: alina023

Link direct la acest mesaj

Va rog mult, am nevoie de informatii despre acest chirurg oncolog. Mi-a fost recomandat ca fiind f bun dar nu mi s-a dat nici o data de contact.
Mama unei bune prietene are cancer de san intr-o faza destul de avansata (am inteles ca i-au fost afectati deja ganglionii). A facut deja 6 sedinte de citostatice si rezultatele nu sunt deloc imbucuratoare. Va rog din suflet, ajutati-ma sa-i dau o speranta, cat de mica...Ma simt groaznic de neputincioasa
Sau poate imi puteti recomanda un alt specialist... Nici eu nu stiu ce sa fac... Terapii naturiste li s-a spus ca este inutil sa faca; cancerul este prea avansat...

Astept cu mare nerabdare raspunsurile voastre si va multumesc pentru ca existati!

Alina si Luca nazdravanul

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Dnul dr. Blidaru lucreaza si la Medsana; din pacate, este f. aglomerat si trebuie sa iti faci programarea la el cu vreo 3 saptamani inainte.Totusi, daca este o urgenta poate vorbesti sa te programeze inainte (are si secretara- parca Alexandra o cheama).Mergi la cei de la Medsana si le spui despre ce este vorba,sunt foarte draguti.
Mama a fost operata de curand de prof. dr. Balanescu.
Ambii doctori lucreaza si la Instit. Oncologic Fundeni (din pacate este foarte mare aglomeratie la operatii...).Am inteles ca unele femei asteapta internate in spital si cate 2-3 saptamani pentru operatie,ceea ce in cazurile astea conteaza destul de mult.Daca se duce prin Medsana lucrurile merg mai repede...
Intr-adevar, se apune ca este un OM deosebit (am fost si eu la un control la el,acum cativa ani, din fericire nu am avut nevoie sa merg mai departe la el), si ca se implica mult pentru pacientele lui.

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)
Poze < 8 luni , > 8 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dely spune:

Am fost si eu anul trecut la dnul dr. Blidaru si eu am referinte f bune despre d-sul.Sper din suflet sa mai fie si alti medici ca dansul caci am intalnit ff multi dr superficiali, spagari...Din pacate este f aglomerat si ma palpat ultima pacienta si mia dat ceva de durere( am un nodul mic la sanul stg de la 18 ani il stiu)m-am bucurat mult ca mia zis sa fiu fericita ca pot pleca cu vestea buna de la dansul.Dar m-am urmarit in continuare la echo si din pacate acum cand alaptez a doua oara fetita de 5 luni , am simtit la subratul stg un mic ganglion infkamat, m-am pierdut iar plang si lupt cu mine sa fiutare, am facut o termografie la o d-na Medsan dar nu prea e serioasa nu mia dat un raspuns convingator, apoi echo ieri si dr a zis ca nu il gaseste (cu toate ca un ginecolog ma palpat si a simtit axial gangl)si mia masurat doar ganglionul vechi si a siz ca atunci cand alaptezi nu se vede f. clar dat nimic grav dupa d-sa.Eu insa tin la viata mea si ma rog la D-zeu sa nu fie nimic insa dc este vreau sa gasesc la timp sa pot sa-mi cresc cei 2 puiuti.Urmeaza sa merg sa mai fac inca o echo la Fundatia Renasterea si dc nu sunt convingatori ca nu am nimic trei sa il mai caut si pe d-l oncolog.
PS: nu as fi crezut sa ajung sa ma caut a atatia dr. dar se pare ca nu prea sunt toti de incredere..si dc tii la viata ta trebuie sa te zbati putin mai mult!Doamne ajuta sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

mai poate fi gasit si la Centrul Renasterea tel 3356871 cu programare inainte dar se ajunge mai usor la el si de asemeni consultatia este mai mica decat la Medsana iar la pensionari este gratis.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissi spune:

Pe Conf. Blidaru il mai gasesti si la Proestetica unde nu este atit de aglomerat ca la medsana , insa e consultatia mai scumpa, in jur de 800.000. E SUPER CA DOCTOR.. dar mai sint specialisti f. buni in cancerul de san ca Prof. Balanescu , tot de la Fundeni!.

Mergi la inceput