unde se poate face bine o spermograma

unde se poate face bine o spermograma | Autor: suzycatBB

Link direct la acest mesaj

Fetelor m-am gandit sa-l trimit si pe sotul meu la analize "sa vada si el cum este..." Medicul de familie i-a dat trimitere pentru spermograma la Parhon.Nu stiu este bine acolo? Fac analiza cu seriozitate? Aveti cumva sugestii unde ar fi mai bine sa mearga.
Va rog daca si sotii vostri au trecut prin asta, astept sfaturi.

Unii dintre noi trecem prin clipe grele chiar in aceste momente, dar

Dumnezeu este gata sa ne binecuvinteze intr-un mod in care doar El o poate face.

Pastreaza-ti vie credinta!


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zumy spune:

suzycatbb,eu si sotul meu am fost intr-o situatie similara.ne doream de un an sa avem un copil insa acest lucru nu s-a intamplat.a fost sa faca o spermograma si rezultatul nu a fost prea grozav insa nici de disperat.ni s-a spus ca motilitatea e scazuta dar intr-un final vom putea face copii.cati medici consulti tot atatea diagnostice veti avea.am cumparat de la farmacie o tincura numita branca ursului,care este renumita in sporirea fertilitatii,pentru el,iar eu am luat vit.E si acid folic,fara sa ne mai ducem pe la nici un cabinet.asta se intampla acum doua luni.astzi sunt gravida intr-o luna!totul este posibil.asa ca nu dispera asa cum faceam eu cand vedeam ca iar mi-a venit ciclul.Mult succes!!!
zumy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

In legatura cu acest subiect s-a discutat mult,parerile sunt impartite....Mai poti incerca Medsana sau Giulesti....
Mult succes!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

noi am mers la Dr. Matei la CF2. daca vrei detalii, da un PM

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns badjoke spune:

Sau la orice policlinica cu plata! Sotul meu a facut si la Parhon iar rezultatele au fost similare cu cele de la policlinica cu plata "Cutitul de Argint".

"Cine se amesteca in Legenda Personala a altuia, niciodata nu si-o va descoperi pe a lui." ~ Paulo Coelho

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Medsana - primesti o analiza completa si reala.

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MickeyD spune:

Suzzy
Dr Matei de la CFR2 este cea mai buna optiune. Sotul meu a facut spermograme la mai toate spitalele si iti pot spune cu siguranta ca Dr. Matei e foarte pasionata de ceea ce face si extrem de atenta la rezultat. Probabil si la Parhon e ok, dar daca nu sunteti siguri de rezultat incercat si la Dr. Matei.
Tot o experienta personala, Doctorita Moisa de la Giulesti (pe langa a ne fi tratat absolut ingrozitor) ne-a dat un rezultat complet gresit doar pentru ca se grabea sa scape de noi. In final se pare ca a incurcat analizele. Sotul meu are azoospermie (adica lipsa totala de spermatozoizi) iar ea ne daduse un rezultat mai mult decat bun.
Succes
3luni+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musete spune:

SuzycatBB subscriu la predecesoarea mea si ti-o recomand din tot sufletul si eu, pe doamna dr. Matei. Crede-ma, sotul meu n-a facut o sg. spermograma, ci 7, insa cea mai complexa a fost cea a d-nei dr. Matei. Este exttrem de deschisa si are intotdeauna timp de explicatii pentru pacientii sai.
Succes, Musete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzycatBB spune:

Multumesc multor fetelor pentru raspunsuri. Cum dau de Dr. Matei, ma duc la spital la CFR2 si intreb de ea sau pot suna sa fac o programare. Trebuie sa mergi cu trimitere de la doctor? Cam cat costa si nu neaparat la Dr. Matei ci in general o spermograma.
Daca sotii vostri au mai trecut prin asta puteti sa-mi spuneti, trebuie sa se pregateasca in vreun fel spre exemplu trebuie abstinenta cateva zile inainte de spermograma?
Mickey cum ai reusit sa ramai pana la urma insarcinata sau rezultatul sotului nu era azospermie ? Iti doresc sa duci sarcina pana la capat si sa ai un copilas sanatos.
Mereu ma gandesc cat de util este acest forum aici gasesti si alinare si sfaturi, inca odata multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Ti-o recomandat tot pe dr. Matei, fiind cel mai bine cotat medic biolog specializat in spermograme, la ora actuala, din Bucuresti, dupa opinia mai multor doctori (Tutunaru, Moisa, Mihalache etc).
Vestea buna este ca si-a facut studiile in Franta. Vestea proasta este ca lucreaza in Romania ,la Spitalul CFR 2, unde conditiile de recoltare lasa mult de dorit, dar nu va va pune doar rezultatul in mana, ci va va explica cu lux de amanunte, mai ales daca este intrebata.
Spermograma costa 50 RON, bani pe care ii poti pune intr-un plic, pt ca nu se plateste la chiseu (asa a fost la sotul meu).
In privinta conditiilor de recoltare abstinenta sa nu fie mai mare de 5 zile, dar nici mai mica de 3. Poti sa intrebi la telefon, atunci cand te programezi.
Telefonul dr Matei este 0723/210880.
Daca ai o recomandare de la Parhon e cu atat mai bine! Este un bun specialist,iar pe o spermograma facuta de dr. Matei se vor uita multi medici din Romania (pe o spermograma facuta la Victor Babes 3 medici nu au vrut sa se uite...). Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

nu am nr dansei la mine..dar daca nu ti-l da nici o alta fata pana diseara, iti trimit eu un pm. o gasesti la cf2 la etajul 2 (parca) in policlinica
noi i-am dat 500.000 (asa mi-a zis T). a fost f multumita. e foarte draguta, am stat in cabinet vreo 20 min..mi-a explicat ce si cum..etc
mergi la ea cu incredere
abstinenta intre 3 si 6 zile, sa nu bea nici un fel de energizante, cafea si alti excitanti (ciocolata..cacao..etc)
cam atatica parca
cumparati un borcanel de la farmacie (recoltor steril) si dupa recoltare tre sa ajungeti in max 30 min la cabinet (poate recolta si la spital..dar e mai..incomod)
MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput