|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 adi2003
Lost in Paradise

Romania oradea (BIHOR)
4940 Mesaje
5 Prieten(i) |
|
|
zana
membru junior

,
931 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
zana
membru junior

,
|
|
|
chris
membru incepator
 Romania, Deva
477 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 07/07/2005 : 10:08:54
|
Eu am vreo 2 asemenea programe, cu rame si tot felul de forme, foarte frumoase. De altfel, eu le folosesc dupa nunta, pentru pozele de la nunta si le prelucrez si ies f dragutze. Unul dintre programe se numeste ArcSoft PhotoImpression si a venit cu un scanner de film pe care l-am cumparat. Uite, aici poti sa vezi niste poze de genul ala, cu rame, sa vezi cum iese... http://www.digital-x.ro/exfotografii.html
La prima din ele am folosit initial Adobe Photo Elements. Pe hartie foto ies foarte bine, si scrisul se vede bine de tot, daca alegi culorile potrivite. Eu le-am scos pe hartie lucioasa, dar pentru invitatii merge bine hartia foto mata. Succes!
Cristina
|
Editat de - chris on 07/07/2005 10:11:00 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
zana
membru junior

,
|
chris
membru incepator
 Romania, Deva
Trimis la: - 08/07/2005 : 07:49:24
|
a, nu, nu sunt eu in acele poze :) e o mireasa la nunta careia am fost de curand acuma in iunie.
Eu doar softul pentru poze l-am primit, si nu folosesc decat ramele de la el, si mici alte chestii. si de exemplu are template-ul acela cu 1 dolar, si poti pune alt chip in mijloc, si mai sunt si altele tare haioase.
pentru prelucrari video folosesc mai mult Ulead Video Studio 8, acuma a aparut si 9, la 8 am licenta, 9 e trial, l-am luat de pe un DVD Chip. Ar mai fi Pinnacle Hollywood FX care are niste efecte foarte faine. Daca te intereseaza prelucrari video, e o intreaga distractie, si eu cele mai multe le-am aflat de pe forumuri, si mai ales de pe www.videohelp.com Sunt f multe de invatat pe aceasta tema, dar bine, depinde si ce vrei sa faci. eu am ajuns sa fac DVD-uri cu meniuri personalizate, inclusiv DVD-ul si carcasa, si pot sa ma laud ca nu mai face nimeni asa in orasul meu...inca 
Pentru poze mai folosesc si Corel PhotoPaint, dar nu la mine pe calculator ca nu am licenta, ma duc la cineva care are, si ma lasa, numai ca nu am nevoie asa des, doar pentru anumite prelucrari.
Cristina
|
Editat de - chris on 08/07/2005 08:17:58 |
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
zana
membru junior

,
|
chris
membru incepator
 Romania, Deva
Trimis la: - 08/07/2005 : 08:25:52
|
daca vrei incepem un nou subiect pe tema video :) sa stii ca multa munca a trebuit - ca nu-ti arata nimeni si tot faci experiente pana iese bine - dar bani nu foarte multi, ca altfel nu ma apucam 
si da, a inceput ca o distractie, in timp ce eram intre doua alaptari, navigam pe net, si asa am descoperit multe lucruri, am experimentat, si acuma imi place la maxim sa fac prelucrari foto si video. din pacate e sezoniera treaba, pentru ca de obicei in perioada de nunti si botezuri merge bine, da e bine si asa. e mai greu ca sunt si angajata, si de exemplu am comenzi multe si nu am cand sa le fac , mai stau noaptea, da e greu asa. si cateodata, nu pica nimica...
carcasele si consumabilele nu sunt asa scumpe, dar munca e destula ca sa iasa ceva profi, si din pacate nu poti cere prea mult ca nu mai vine nimeni la tine, si sunt destui care fac prelucrari video acuma pe DVD, eu am gasit portita cu personalizarile si asta ma deosebeste un pic de ceilalti.
Cristina
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
| |
Subiect  |