|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Puff
nou venit
Romania Bucuresti
25 Mesaje
0 Prieten(i) |
Trimis la - 12/05/2005 : 08:57:39
|
Candidoza vaginala 1.De 2 ani ma chinuie o candidoza vaginala pe care, la indicatiile medicului am tratat-o pe rand cu: Gynozol, Mycomax,Mycosyst, Macmiror...si acum 2 saptamani cu Pimafucin si Mycomax. Tot n-am reusit sa scap ...dar cel mai rau este ca dupa incetarea ultimului tratament cred ca s-a agravat.In buletinul de analize scria asa: (un cuvant indescifrabil...)intens inflamator, rare hematii, numeroase celule epiteliale superficiale, frecvent mucus, numeroasa flora, frecvente filamenta de Candida.Inainte aveam doar o scurgere abundenta albicioasa...acum am si mancarimi si usturimi, iar sotului meu i-a aparut o secretie branzoasa pe gland (si el a urmat tratamentul cu Mycomax si Pimafucin crema). De obicei prind usor orice boala, cred ca am sistemul imunitar mai "firav". Acum iau Eurovita... Va rog sa-mi indicati un tratament mai puternic care sa dea rezultate...nu mai pot sa merg la doctor iar si iar...nu ma tine buzunarul! Sunt studenta si nu lucrez si n-o duc prea bine cu banii, iar consultatiile repetate si retetele mi-ai terminat toate economiile 2.Anticonceptionalele (Logest)luate pe termen lung afecteaza ficatul?...trebuie sa mai fac pauza din cand in cand? Va multumesc! | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
|
TweetyGeo
membru incepator
 Romania, Ploiesti
305 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
dma
nou venit
 Romania,
57 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Darria
~

Romania, iasiIASI
4026 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
dma
nou venit
 Romania,
57 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
fritz
membru incepator
 Romania, pitesti
166 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
flafi
One Tough Cookie

Romania, Bucuresti
1353 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
CryssUK
membru junior

United Kingdom, Londra
793 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 21/05/2005 : 21:22:09
|
In primul rand renunta la anticonceptionale. 2. Candidoza apare atunci cand imunitatea organismului scade. Pt cresterea imunitatii ia tinctura de echinaceea sau tinctura de arnica cate 30 picaturi/3 ori pe zi in jumate de pahar apa.Daca vrei detalii despre reteta ,scrie-mi un PM. Apoi urmeaza un tratament local ...... Eu am scapat de candidoza si mi-am ciatrizat partial o rana pe col cu urmatoarea reteta: ''Va scriu tratamentul pe care l-am urmat si eu pentru cervicita cronica - tot amanand aproape zece ani cauterizarea, de care nu a mai fost nevoie, datorita efectului salutar al acestui tratament. Atat pentru cervicite cronice, alte inflamatii, eroziuni ale colului uterin, cat si pentru infectii cu Trichomonas sau Candida, propolisul - datorita proprietatilor lui bacteriostatice, regenerative, antifungice - are un efect foarte eficient. Schema de tratament este urmatoarea: A Seara se fac spalaturi vaginale cu ceai de galbenele, dupa care se maseaza colul uterin (in masura in care este posibil) cu unguent cu propolis (Propoderm), care se gaseste la Apicola, apoi se introduce un ovul de Miprosept - tot pe baza de propolis, de la Apicola. Eu am folosit supozitoare (nu am gasit ovule), dar compozitia lor este identica, doar forma difera. De asemenea, am luat pe cale interna Proposept tablete (cate doua, de 3 ori pe zi) si tinctura de propolis (10-20 de picaturi) dupa tabletele cu propolis. In urma tratamentului, leziunea s-a cicatrizat complet, iar secretia vaginala a disparut. Pe perioada tratamentului se interzic relatiile sexuale, iar prudenta in ceea ce priveste tratamentul se impune doar la persoanele alergice la produsele apicole. Tratamentul dureaza 20 de zile, se tine dupa terminarea ciclului si se poate relua si luna urmatoare, in cazul cand problema nu s-a rezolvat complet. Sper sa va fie de folos si va doresc toate cele bune.''
Singura diferenta era ca eu puneam in ceai cateva picaturi de Ulei de arbore de ceai numit si Tea Tree Oil care e antifungic si lupta impotriva candidei dezvoltata excesiv (candida e o ciuperca care exista in mod normal in organismul nostru) Daca nu gasesti Tea Tree Oil in Romania, atunci fa reteta fara el pt ca propolisul are aceleasi proprietati. Sanatate! Pup, Cristina
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
Puff
nou venit
 Romania, Bucuresti
25 Mesaje 0 Prieten(i) |