inaltimea si greutatea ideala la copii

inaltimea si greutatea ideala la copii | Autor: alidan

Link direct la acest mesaj

buna seara tuturor si bine v-am gasit!Ma numesc alina,sunt din timisoara si am o fetita de 9 ani pe care o cheama Maria-Alexandra.E cel mai frumos cadou pe care mi l-a facut viata si o iubesc mai mult decat orice pe lumea asta.Este o fetita cuminte care invata foarte bine la scoala,e clasa a lll-a,e frumoasa si e bucuria vietii mele,dar e foarte mofturoasa la mancare si din aceasta cauza am mari probleme cu ea.Ati putea crede ca e slabuta si desirata avand in vedere ca nu mananca mare lucru,dar sa stiti ca nu e asa!Are 135 cm si...42kg!Am cautat mult acest forum in speranta ca poate se va gasi cineva sa imi furnizeze niste date cat de cat concrete legate de raportul varsta-inaltime-greutate.Sunt speriata ca fetita mea sa nu aiba aceleasi probleme cu greutatea asa cum am eu si sora mea atunci cand va fi domnisoara.Sper din suflet ca impreuna cu voi sa gasim solutii la problemele ce le intampinam fiecare in felul nostru cu copilasii nostri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Conform graficului http://www.keepkidshealthy.com/growthcharts/girlstwo.html , fetita ta e pe curba de 75% la inaltime si 99% la greutate (75% dintre copiii de 9 ani sunt mai scunzi ca ea si 99% mai slabi).

Un pic ingrijorator mi se pare faptul ca e asa grasunica in conditiile in care nu mananca bine, in general grasunicii sunt mancaciosi, nu? Ati consultat vreun doctor?

Multa sanatate si bine ai venit pe !

Nora,AndreiMihai-20.04.1999&VictorAlexandru-12.07.2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:


Fetita mea, tot de 9 ani, are 31 kg si 141 cm .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

A mea are 132 cm si 27 kg.

http://community.webshots.com/user/freediaro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

http://www.keepkidshealthy.com/growthcharts/girlstwo.html

Am intrat aici siam incercat sa calculez insa toate datele trebuie scrise in inch, feet, pounds , poate stiti unul unde se poate calcula in cm., kg. ?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

quote:
Originally posted by lilach

http://www.keepkidshealthy.com/growthcharts/girlstwo.html

Am intrat aici siam incercat sa calculez insa toate datele trebuie scrise in inch, feet, pounds , poate stiti unul unde se poate calcula in cm., kg. ?

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.




Uite, aici poti transforma cm si kg in inch si pounds:
http://www.medcalc.com/wtmeas.html

Pupici!

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Fiimea cea mare,acum are 12 ani,la fel era grasunica desi nu papa cine stie ce.Am ajuns din noroc la Cluj,i-am facut ceva teste de sange si....surpriza,fata pierdea Magneziu mult prin urina si deci am inceput cu suplimente de Mg.Si s-au vazut efectele destul de rapid,2-3 luni,fara sa-i modoficam dieta.Acum are 12 ani si e slabanoaga, 1,62m si 43kg.Deci,pe la 9 ani avea 1;37m si 40kg.Deci faceti niste teste,nu aveti nimic de pierdut!Noroc!

pozicile printeselor mele Ana-Maria(10.05.1993) si Giulia-Nicole(14.08.2004)
la http://community.webshots.com/user/anne3321

Mergi la inceput