|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 ana_a
prin lumea asta...

Romania
4495 Mesaje
7 Prieten(i) |
|
|
otis41
membru matur

Romania, Bucuresti
1575 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 10/04/2005 : 09:26:37
|
Ana, il fierbeam in lapte preparat din lapte praf (mi-e cam teama de laptele de vaca proaspat), dar in ultimul timp in lapte Dorna la cutie albastra, al meu are aproape 11 luni. Pun laptele la fiert, apoi pun morcovul taiat rondele si orezul cam 2 linguri, fierb totul cam 20min-jum.ora, iar la sfarsit cand scade laptele amestec toata compozitia la blender cu peste. Despre branza - am patit acelasi lucru, iese sfaramicioasa cu calciu lactic si nu ii place. Am incercat sa o fac altfel si mi-a iesit foarte cremoasa : dupa ce fierb laptele (cam 1 litru) - aici folosesc lapte de vaca proaspat il mai las putin (15min) apoi pun o cana iaurt preparat in casa, la inceput poti cumpara iaurt de la magazinele de lactate, nu iese cu cel ambalat de tip Danone. Laptele fiind inca fierbinte cand pui iaurtul se va alege, il mai las cam 1 ora si apoi il strecor. Imi iese o branzica cremoasa - reteta pe care ti-am dat-o mi-a iesit din intamplare, cand vroiam sa fac iaurt si am pus maiaua in laptele prea fiarbinte. De atunci numai asa am facut branzica.
Cristina si bebelusul Mihaita (11.05.2004) http://community.webshots.com/user/cristina_smn
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|