|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Viovio
Ratacita intre DA si NU

Romania Bucuresti
1081 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 18/03/2005 : 11:22:40
|
Si eu astept cu interes lista pentru ca sunt in aceeasi situatie. Picatura care aumplut paharul a fost aseara, cand, pentru ca nu voia sa manance nimic (el fiind fomila de felul lui) m-am uitat in gatul lui Dennis si am observat ca e rosu...Am pus mana pe telefon, am sunat medicul de familie si i-am spus ca Dennis are gatul rosu si putina febra, dar nu tuseste, nu-i curge nasul si e vioi.Mi-a recomandat imediat augmentin (pentru ca bantuie o viroza respiratorie, mi-a zis) fara sa tina cont de faptul ca atunci cand i-am dat augmentin i-a distrus flora intestinala de ne-au trebuit sase luni s-o restabilim! Am zis bine, am inchis si, tremurand de nervi l-am tratat cum citisem pe forum la o postare cu "rosu in gat...". Azi dimineata era ok, a mancat si e vioi...vai de medicii nostri!!!
Claudia,soacra frumoasei Oti
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
Roxana77
membru incepator
 Romania, Bucuresti
220 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
otis41
membru matur

Romania, Bucuresti
1575 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Roxana77
membru incepator
 Romania, Bucuresti
220 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
milana
membru incepator
 Romania, bucuresti
196 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Ana_Alx
2 bibii !

Romania,
855 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 18/03/2005 : 14:54:12
|
nefertari ai dreptate,insa cum zice si Roxana77" lista cu medici pediatri buni va fi f.f.f.f scurta". Asadar si eu o voi preciza tot pe d-na Culcer.Meritul ei este ca nu se arunca asupra copilului cu pastile de tot felul.Insa dupa cum zice din nou Roxana77 e super scumpa.Acasa nu iti vine fara un milion de lei plus ca trebuie sa o aduci acasa personal si apoi sa o duci inapoi unde e nevoie...Insa daca alti medici nu avem in situatiile de criza apelam la cei care sunt f scumpi macar stim ca dam un ban dar nu il dam degeaba.Eu am avut o problema cu fetita cand era mai mica si mi-a venit medicul de familie de 3 ori si ii bagam cate 2,3 sute e mii in buzunar,ca na! venea acasa...Si am ajus la concluzia ca mai bine o chemam pe culcer de prima data,o data si bine, ca medicul de familie e un incompetent,si am aruncat si banii de pomana si m-au apucat si toti dracii de imi venea sa o strng de gat(pe medicul de familie)....Pana la urma tot la culcer am sfarsit: insa a fost o consultatie care a meritat...Cu toate astea zic in continuare ca e fff scumpa pentru buzunarele multora.Insa omul disperat isi vinde si haina pentru copilul lui,si din pacate aceasta disperare este exploatata la maxim.e trist....Ajung la concluzia ca oricum prefer cand am probleme sa ma duc la culcer,desi ma cam zvanta consultatia,decat sa ii dau mai putin unui idiot care imi indoapa copilul cu pastile,si il diagnosticheaza incorect.... Ana
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
deliak
membru incepator