Dr Peltecu - Bucuresti

Dr Peltecu - Bucuresti | Autor: sinzi_ana

Link direct la acest mesaj

DAca imi poate da cineva mai multe informatii despre dr. Peltecu. Vreau sa ii fac o programare finei mele careia i-a murit bebelusul in burtica la 28 de sapt fara nici un motiv aparent si care vrea sa isi faca analize amanuntite la un dr bun.
Eu am auzit numai lucruri bune despre el, si am o prietena care a nascut cu el si a avut o sarcina extrem de grea...
A mai nascut cineva cu el, e bun?

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."


Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Pe doctorul Peltecu l-am cunoscut cand aveam 31 de ani si a fost primul ginecolog cu adevarat bun pe care l-am intalnit pana la varsta aceea. M-a tratat de anexita, am facut HSG la el, m-a operat laparoscopic pentru desfundarea trompei si imediat dupa operatie mi-a spus ca nu voi mai putea face niciodata copii si imi recomanda FIV. Eu nu l-am crezut atunci, acum am 35 de ani si voi face FIV. Este un medic extraordinar de bun, un diagnostician bun si un foarte bun specialist in chirurgia laparoscopica. Vreau sa cred ca el va fi intotdeauna ginecologul meu, insa eu acum trecand in domeniul infertilitatii/reproducerii asistate, am fost nevoita sa il schimb si probabil voi ramane cu medicul meu de acum.
Deci ti-l recomand ca medic ginecolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Natasha are dreptate. Mie insa mi-a facut mai intai HSG sa vada daca are rost sa-mi faca laparoscopie, pentru ca daca nu era infundata trompa, nu-mi facea laparoscopie. Este un medic cu foarte multa rabdare, preocupat de paciente, trateaza oamenii cu foarte multa delicatete, respect si consideratie. Daca problema mea nu iesea din sfera lui de specializare (respectiv am trecut la reproducere umana asistata) ramanea medicul meu si cu el nasteam..oricum il consider medicul meu. Tot respectul pentru el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri. Si eu stiam numai de lucuri bune de el, si cel mai presus de toate ca e un om adevarat.

"O coardă prea întinsă se rupe, o coardă prea slabă nu vibrează așa cum trebuie. ."


Sinzi si David
David la 2 ani si petrecerea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Scuze ca ma bag si eu in discutia voastra dar puteti sa-mi spuneti cum as putea ajunge si eu la acest doctor?
Mie doctorita mi-a dat trimitere sa fac HSG aici la Galati dar am fost sfatuita de cunostinte sa ma duc la Bucuresti ca-i mai sigur. Problema e ca nu stiam la cine sa ma duc. Am inteles de la voi ca dr. Peltecu e f. bun asa ca i-as face si eu o vizita daca imi spuneti unde il gasesc(daca are cabinet particular) si ce-mi trebuie: trimitere,analize, etc.
mersic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Eu am nascut cu domnul doctor.
Numai vorbe bune.

Betty, are cabinet particular.
Nu stiu daca iti trebuie ceva (trimitere), doar sa-ti faci programare. Fiind foarte solicitat, poate dura si o luna sau peste.

Ar trebui sa vii cu toate analizele efectuate.


Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty13ro spune:

Mersic, dar daca puteti dati-mi si mie un numar de telefon, o adresa ceva pt ca nu stiu cum sa dau de d-l dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by betty13ro

Mersic, dar daca puteti dati-mi si mie un numar de telefon, o adresa ceva pt ca nu stiu cum sa dau de d-l dr.




Am trimis pe PM.

Ruxandra & Matei (3 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Bety, pentru urgente te primeste si la spital Filantropia de pe str. Ion Mihalache (fostul 1 Mai) in fiecare dimineata la ora 7,30 (dar eu zic ca-i mai bine sa fii acolo la 7).
Da-mi un semn daca nu ai primit toate informatiile pe PM, sa-ti trimit si eu nr. de tel si adresa.
Mergi cu toata increderea la dl. profesor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Din pacate eu nu am fost multumita de Dr Peltecu.
Nu vreau sa intru in amanunte ca e foarte mult de povestit ,dar am fost total dezamagita.
Nu da prea multe explicatii, la cabinet e foarte aglomerat .
Desi preturile practicate sunt destul de mari , daca suni la cabinet pt a afla rezultatul unei analize , in cazul in care aceasta nu a iesit inca , asistenta "amabila" iti spune ca iti va da "un bip" atunci cand sosesc rezultatele.
Sunt surprinsa sa citesc ca sunt atatea fete multumite !
La Spitalul Filantropia incerc sa sun de cateva luni , dar nu raspunde nimeni.Puteti incerca !
Nu mi s-a mai intamplat sa sun la alt spital si sa nu raspunda nimeni.
E inadmisibil !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

Si eu am numai vorbe bune.. cu toate ca aveam ceva diferende cu Dl Dr Peltecu ... Mi-a fost alaturi si in momente proaste si in momente fericite si pentru ca stiam ca este un doctor excelent, am avut incredere in el... E adevarat ca pare "antrenat" in relatii cu publicul si ca are deja stereotipii ale respectului.. cel putin asa mi s-a parut mie, cand, prima data la consult (sufeream doar de amenoree la vremea respectiva si fusesem indrumata catre el) parea extrem de suparat (la spital) si in mijlocul consultului ginecologic m-am ridicat usor de pe masa si, sprijinta-n coate l-am intrebat senina "Da' de ce sunteti suparat?!" ... evident ca dupa muuulta vreme am inteles ca asa e el si ca nu prea are vreme de istorioare vesele si de destindere de dragul destinderii.. oricum, mi-a raspuns, dupa ce, oarecum surprins de intrebare si mai ales nepregatit si-a intrerupt consultatia si m-a privit "NU?!Par suparat?! aaa, nu nu, nu sunt suparat"...
Am facut "investigatie" in sala de nasteri in noaptea travaliului.. este un director temut (ca ceasul ;), un doctor foarte bun si pentru a carui sanatate se roaga multa lume..Ingrata de mine nu pricepeam de ce nu poate sa-mi acorde atentia cuvenita burtzii mele (care nu avea absolut nici o problema) si i-am adresat si intrebarea asta - de ce, de fiecare data cand va vad, am senzatia ca va deranjez?!! Evident ca raspunsul a fost din nou interogativ (ca si cum nu se asteapta la acest gen de atitudini de obicei) " V-am lasat eu aceasta impresie?! Imi pare rau, cand s-a intamplat?" "de fiecare data cand va vad, mai ales la spital!". "Si la cabinet la fel?" "Nu...." "vedeti, doamna.. ce se intampla este ca la spital este foarte aglomerat, la cabinet aveti ora dumneavoastra, nu intra nimeni peste...".
Am povestit asa amanuntit pentru ca sunt convinsa (dupa reactiile lui) ca nu intampina asemenea paciente de obicei...si ca oamenii vin la el dupa cum spunea o doamna in sala de asteptare la Filantropia, dupa nu mai putin de 5 ore de cand era acolo "In Dumnezeu si in Domnul Doctor Peltecu! Atata am incredere!" cu cazuri grave.. declarate imposibile pentru alti doctori.. Paciente salvate de lamoarte.. nu-i putin lucru...
Iael, pe tine te-am vazut dezamagita de la alt subiect, in ce-l priveste.. Si vad ca nu ti-ai schimbat punctul de vedere.. eu eram aproape certata cu el si nu suportam manierele astea "preinregistrate" de a trata cu pacientele..Dupa ce am nascut, a facut un lucru de-a dreptul surprinzator- a terminat de cusut episiotomia si se indrepta spre usa, ca sa plece cand s-a uitat la mine si i-am spus "multumesc" (de altfel, primul cuvant dupa travaliu) si m-a privit cu dragoste, mangaindu-ma pe frunte.. Dupa toate indoielile manifestate la adresa lui, si dupa toate atatea proteste la adresa politetii lui, am simtit OMUL dincolo de doctor! Omul de care vorbeau asistentele in termeni caldurosi si chiar printre lacrimi... Am simtit PASIUNEA SI DRAGOSTEA UNUI MEDIC PENTRU MUNCA LUI SI PENTRU PACIENTII LUI!!! Am simtit SINCERITATEA...
Asta pentru ca e un medic specialist foarte bun si un om deosebit...

Stiu c-am vorbit mult, dar ii datorez mult respect si cumva scuze pentru ce am crezut despre el...

mamica de ( 13oct04 )

Mergi la inceput