3982 Mesaje 9 Prieten(i)
Trimis la: - 07/03/2005 : 09:45:48
Cred ca e a 5-a oara cand scriu la postul tau , dar de data asta trebuie sa mearga, oricum ti-am trimis si un e-mail. O prietena mi-a recomandat cartea. Ea a slabit 17 kile respectand regulile din carte. Eu am cautat cartea prin librarii sau la tarabe dar nu am gasit-o. lpircalabu@yahoo.com
Fetelor, daca vreti cartea, scrie-ti pe PM adresa de mail, nu aici. Adresele de mail e bine sa ramina confidentiale, si nu are sens sa umplem forumul cu mesaje cu adrese. Daca aveti nelamuriri referitoare la regimul Montignac, va rog sa le scrie-ti la subiectul cu Montignac:
Lucia, cartea o gasesti in spate la Cocoru, pe linia de tramvai este o librarie. Costa ~100.000 lei. Tot acolo gasesti si cartea Retete de Meniuri Montignac vol. 2 - 125000 lei. Si eu am cartea in varianta electronica si pot sa-ti spun ca e identica cu cea din magazin (ii lipsesc doar niste grafice).
Am cartea lui Michel Montignac "Ma hranesc, deci slabesc" varianta arhivata.Cine o doreste pot sa i-o trimit pe mail(PM cu adresa )
Assa
Vreau si eu daca se poate.:) Si eu am incercat sa postez si nik, am inteles ca au fost ceva probleme, bine ca s-au rezolvat. Am trimis si PM dar nu stiu daca ai primit. Adresa mea: adelina_e2001@yahoo.com
462 Mesaje 0 Prieten(i)
Trimis la: - 07/03/2005 : 13:24:08
Lucia imi pare rau dar NU SUNT EU DE VINA ca mesajele nu au putut fi vizualizate si apoi totul a fost sters. Eu am trimis cartea tuturor care mi-au dat PM. Ia in calcul si problemele tehnice, inainte de orice
3982 Mesaje 9 Prieten(i)
Trimis la: - 07/03/2005 : 14:52:23
O, nu asta am vrut sa spun. Stiam ca sunt probleme cu site-ul, se vedea clar ca e ceva cu baza lor de date. Insa eu incercam cu sarguinta, poate poate merge, scriam 4-5 propozitii in care povesteam cum a slabit prietena mea, incercam sa trimit si nimic. Peste cateva ore reluam. Si ma apuca si rasul gandindu-ma ce ma agit eu ca fraiera si scriu si de trimis nu se poate trimite. Asta era ideea. Multumesc Karina, da pana ajung io la Cocoru o rog pe Assa poate se indura si imi trimite la : lpircalabu@yahoo.com