|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 EVA-DATA
membru incepator

USA
245 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
Trimis la: - 13/02/2005 : 17:05:39
|
Eu zic sa mai consulti un medic cel putin, pentru ca nu e de glumit cu asa ceva. Aslo marit indica prezenta anticorpilor pentru infectiile cu streptococ, deci daca fiului tau i-a iesit ASLO 833, sigur are amigdalita cu streptococ (probabil beta hemolitic). Exudatul nazo-faringian ce zice? De fapt nici nu mai conteaza, ASLO e certitudine. In privinta operatiei, intr-adevar, nu stiu daca e cea mai buna optiune, de asta iti zic sa mai consulti pe cineva, poate se poate rezolva si cu tratament cu penicilina si apoi Moldamin. Oricum, nu sta pe ganduri, infectiile streptococice lasa urme serioase, este vorba de reumatism, afectiuni renale sau cardiace. Multa sanatate!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
HelleneC
expialidocius

Romania
1908 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
EVA-DATA
membru incepator
 USA,
245 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 13/02/2005 : 17:22:36
|
Merci,fetele.Problema este ca bebeul meu este alergic la penicilina,de aceea si medicii se codesc la indicarea tratamentului(pana acum am fost la 2,din care unul O.R.L.ist),iar pentru moldamin am inteles ca e prea mic.Doctorul a sugerat ceva injectabil ,este ceva nou, poate ati auzit de RETARVEN sau RETARDEN?(scuze,nu stiu sigur)?Maine mergem din nou la doctor,in drum ii voi scoate analiza(exudatul faringian) de la laborator, sa vedem ce va zice, desi s-a pronuntat ca mai mult ca sigur este vorba de acel periculos streptococ hemolitic.Pe maine.
Eva,Cris si Cristinica
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
EVA-DATA
membru incepator
 USA,
|
|
|
|
|
EVA-DATA
membru incepator
 USA,
Trimis la: - 14/02/2005 : 20:01:38
|
Da, a facut 10 injectii de ampicilina cu gentamicina,dupa care,avand in continuare febra,medicul ORList a indicat suspensie Klacid.Pana acum nu pot sa zic ca am avut probleme cu el,insa de anul trecut, de cand a implinit un anisor,au aparut problemele de sanatate,ba amigdalite,ba bronsite,in decembrie inaintea craciunului a facut pneumonie.Altfel este un baietel care nu cedeaza cu una cu doua,insa mai toate bolile debuteaza cu febra f. mare care il doboara.Am luat trimiteri,iar maine dimineata ma invoiesc de la servici si merg cu amandoi copii la analize(sange,gat si urina)Ce-o fi... o fi.
Eva,Cris si Cristinica
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
Subiect  |
|