Fani ai lui Mos Craciun, uniti-va!

Fani ai lui Mos Craciun, uniti-va! | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Cei care mai sunteti pe aici mari iubitori de Craciun si tot ce inseamna el, hai sa facem un club sezonier. Am mai incercat eu un subiect la "Generale" dar s-a stins dupa cateva pagini. Cred ca ar fi multe de discutat chiar pana pe la Anul Nou.
Hai sa vorbim despre cum asteptam si cum ne pregatin de Craciun, ce cadouri si ce cumparaturi am facut sau avem in plan pentru a sarbatori cum se cuvine cea mai frumoasa sarbatoare a anului. Impartasiti-ne fiecare experientele in amenajarea si impobobirea locuintei, ce cadouri vi se par mai potrivite pentru copii si soti, ce ati vazut frumos prin magazine de cumparat pentru voi sau de daruit prietenilor. Ce colinde preferate aveti, ce bucate pregatiti pentru masa de Craciun?
Incep eu prin a va spune ca imi plac foarte mult cutiile muzicale sau globurile muzicale si cu zapada. Am vazut anul asta o cutie muzicala foarte frumoasa la Metro si doua globuri la Carrefour. Nu ma pot hotari pe care sa mi-o cumpar sau sa o comand Mosului drag.
Mai am in plan sa cumpar un Mos Craciun muzical care si danseaza si cu fibre optice in par, care licuresc. L-am vazut acum vre-o trei saptamani la Metro si costa peste 800 mii. Il consider cu atat mai necesar cu cat fetita mea cea mica nu prea il cunoaste pe Mosul, si ar fi o buna ocazie sa-l admire pe indelete.

http://www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta
http://community.webshots.com/user/danaf123

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu il iubesc pe Mos Craciun si iubesc sa pot face pachetele multe pentru toate rudele si toti prietenii; de cum se apropie Craciunul sunt tare emotionata si fac o gramada de pregatiri dar seara de Ajun este speciala...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si eu ma declar "fan" Mos Craciun si mare iubitoare a Sarbatorilor de iarna cu tot ce inseamna ele.
Imi plac globurile cu zapada,imi place sa merg prin magazine si sa ma uit la toate ornamentele,imi place sa merg prin oras cand se impodobeste orasul,imi place sa ma uit la vitrinele frumos impodobite..poate mai fur si eu o idee.Imi place sa-mi impodobesc bradul frumos,la fel si casa.Am vazut si eu in Carrefour un mos Craciun,dar era pana in 400mii parca.Si dansa si canta..si era un fel de plus...nu stiu exact materialul insa nu era de plastic.Eu am luat acum 2 ani un Mos si cand am ajuns acasa nu mergea..apoi i s-a mai sucit si mana,oricum a fost vina mea ca nu i-am mai facut proba..insa l-am luat din Obor.
Imi place sa fac cadouri,in fiecare an de Craciun ma duc cu geanta plina acasa la ai mei cu cadouri chit ca n-avem bani si stiu ca-mi iau de la gura..Imi place sa-i vad fericiti si bucurosi ca primesc si ei ceva.In rest idei de cadouri..in functie de persoana respectiva..si in functie si de ce vad prin magazine si de buget.
Imi plac colindele foarte mult,eu deja ascult colinde...imi plac si cele romanesti si cele straine..imi place Hrusca,Narcisa Suciu si multi altii..si Minisong..
Cam atat,insa mai revin
Pupici cu lipici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

si imi mai plac sarmalele facute in oala de pamant...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si eu ma declar fan.
Al sarbatorilor de iarna,al sporturilor de iarna,a lui Mosu',a decoratiilor de Craciun,a iernii in general.

PS-in Oradea ningeeeeee

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Si eu sunt fan CRACIUN,cum da un pic frigul,gata ma gandesc la brad.
Pentru mine pregatirea de Craciun deja a inceput,marea curatenie s-a pornit,prin magazine am fost si ca in fiecare am mai achizitionez cate un ornament de Craciun,nu ma pot abtine.
Mereu impodobesc casa cu chirlande si ornamente la ferestre,beculete si crengute de brad.
Avand in vedere ca romanu-i strangator, ornamentul pentru usa de la intrare este pus pe dinauntru agatat de vizor!!!!
In seara de Ajun fac si eu bucataria traditionala de la prajituri pana la sarmale si friptura!

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Si noi a insistentele fiicei mari am luat azi un sir de margele(roz ca sunt ale Mirunei)(din acelea care se pun pe brad).Miru isi orneaza camera cu ele.

Voi ce culoare faceti bradul?Sau il faceti multicolor?

Eu fac anul acesta bradul ca anul trecut l-am facut rosu cu auriu si a fost superb.
Am si ghirlande si multe globuri si ornamente de culoarea auriu si rosu.


maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craluca spune:

eu fac bradul multicolor si asta pentru ca am o gramada de globulete de cand eram eu mica si nu le-as arunca niciodata, sunt multe amintiri legate de fiecare dintre ele; inevitabil, la fiecare Craciun se mai sparge cate unul, si ma doare tare ... as vrea tare mult sa le pot pastra pentru copiii mei, cand or fi la casele lor ...

Mama Raluca, baiat Alex si copilita Ioana
http://community.webshots.com/user/craluca100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Acum doi ani,mi-am facut bradul in doua culori,rosu si albastru,globuri rosii si albastre,ghirlande tot rosii si albastre,fundite rosii si cam tot ce era trebuia sa fie neaparat rosu sau albastru.Anul trecut am facut bradul argintiu..am luat globuri ,diverse forme..de la lumanari,la cadou si ghetuta de Mos..sunt sigura ca le-ati vazut anul trecut prin Carrefour..si musai toate argintii,beteala argintie,margele argintii,stelute(tot sirag) argintii,varful-steua(mie imi plac stelutele) argitiu,ingeresii au si ceva auriu,insa in marea majoritate tot argintii.
Anul asta tot argintiu,insa vreau sa-i mai iau ceva,se spune ca-i bine sa iei in fiecare an cate ceva nou la bradut.Eu parca as mai vrea un ingeras.
Imi plac si globurile alea de zici ca-s de zapada..tare dragute..
In rest pun la geam alta instalatie,pun tot felul de ghirlande prin casa,la geam cu globulete,clopotei la usa,(inauntru)..si multe altele..
Pupici fetele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria m m spune:

Wow,Leditia,cred ca,casa ta arata super de Craciun.
Eu casa cum mi-am impodobit-o anul trecut:

-am pus un bradulet mic(cumparat gata impodobit...cu rosu ,era natural) in fata casei(in curte).
-am pus o instalatie de luminite la geam
-bradul impodobit auriu cu rosu
-ghirlande:una rosie si una aurie

Anul acesta as vrea la geam niste instalatii de beculete in forma de mos sau bradut(am vazut deja) si o coronita la usa.
Sper sa-mi indeplinesc ceea ce mi-a placut.

Din pacate aici s-a topit deza putina zapada care era(a nins insa destul de mult).

maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmin spune:

si eu il iubesc pe mos si, din pacate, pe aici lipseste. eu am incercat sa aduc ceva din spiritul craciunului cu un bradut impodobit anul trecut, dar atmosfera nu s-a lasat deloc antrenata. oaspetii il priveau ca pe un capriciu al meu si atat. mi-e dooooor de craciunurile adevarate de acasa...

Mergi la inceput