|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Catan
buricul pamintului

Canada Montreal
700 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
|
|
maria m m
Mamica de printzese

Romania, Oradea
1595 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
aschiutza
membru matur

Germany,
2962 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 20/11/2004 : 16:15:00
|
Or fi ele vedetele super cind sunt machiate, dar multe dintre ele arata graoznic uneori cindn nu sunt. In plus la film sunt date cu pudra gramada ca sa nu luceasca pielea, etc.etc... Ele isi permit apoi sa cumpere tratamente de fata din alea scumpe si creme de tot soiul ca sa-si refaca tenul dupa atitea pudre si fonduri. Dar noi? Asa ca mai bine mai rarur cu pudra si cu fond de ten , daca nu-i musai(cuperoza, ten f f gras). Farmecul natural iti va permite ca sa nu auzi cins stie ce "prietene" cum comentaeaza de indata ce nu te-ai fardat cu toate tricurile "Ai vazut-o cum arata?Saraca, parca a imbatrinit/fata umflata/ten aspru/pungi/cearcane/etc.etc". Asa stie toata lumea fata ta adevarat si nu trebuie sa stai zilnic o ora sa te machiezi. Ca actritele pina sunt machiate cam atita trebuie sa stea pina sunt aduse la standardul de vedeta stralucitoare! 
Eu ma machiez simplu: ziua cu fard maroniu-gold (am ochii caprui) si ruj sau gloss de la maronic pina la culoarea prunei-rosu. Iar cu crema colorata (cum se cheam asta e romana, ca nu cumparam pe vremuri, aici ii zice getönte kreme) de nuanta fetei ma dau la ocazii speciale sau cind ies seara. Tot seara aleg din cind in cind si un fard mai inchis: gri, albastru inchis, verzui, maro inchis. Nu ma dau cu roz de exemplu ca par batuta sau obosita, nu merge cu tenul meu deloc.
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
timea
membru incepator
 Canada, Montreal