|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 ariadna33
nu stiu inca cine sunt...

Romania Bucuresti
2355 Mesaje
69 Prieten(i) |
Trimis la - 27/10/2004 : 21:50:25
|
avort menstrual Iata, dupa 4 luni de cand intru pe acest site si citesc mesajele voastre cu mare interes (am aflat o MULTIME de lucruri pe care nici un medic nu mi le-a spus), m-am hotarat sa intru si eu in dialog cu voi. Sunt foarte impresionata mai ales de optimiste, si aflati ca mi-am incarcat si eu bateriile cu optimism. Povestea mea e trista. In iulie am avut o sarcina oprita in evolutie la 6 sapt., in sept. stimulare cu clostilbegyt si pregnyl-avort menstrual, in oct.nici o stimulare, iar a fost sarcina pierduta la 5 sapt.(nu a fost nevoie de chiuretaj). Am facut analizele imunologice, anticorpi, virusologie, toate sunt bune. Medicii (ca am fost la mai multi) spun ca endometrul nu era pregatit pt.o sarcina, fiind prea scurt timpul de la chiuretaj, si sa mai astept. Voi ce credeti, a mai avut cineva sarcinai oprite in ev., avorturi menstruale si apoi sarcina normala?
| |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
mika1
membru incepator
 Romania,
231 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
spic de grau
Mami de print si printesa

France
2902 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Tmihaela
membru incepator
 Romania, Bucuresti
482 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Tia
mami,unde se duce timpul?

Romania
3793 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
dandana
membru junior

Romania,
1104 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
sheherezada
wild heart

Romania,
1649 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Trimis la: - 28/10/2004 : 21:03:02
|
Abia asteptam sa intru sa vad daca mi-a raspuns cineva, dar nu ma asteptam la asta Felicity, multumesc Chiar sunteti tonice! Dandana, care mi-a dat stimuare a 2-a luna de la chiuretaj mi-a dat stimulare si imediat dupa al doilea avort menstrual , dar este: de ce , cand eu am avut ovulatie (si sarcina, sic!) fara stimulare (acum fie vorba intre noi, in luna fara stimulare am urmat tratamentul Liviei si chiar am simtit cum lucreaza ovarele, dar medicului nu i-am spus, pt.ca e impotriva "leacurilor babesti"). Aveti dreptate, voi sta linistita o luna, doua (fara stimulari, nu fara ), mai ales ca pe 6-7 nov.am un examen greu, dar ma voi intoarce cu vesti, sunt perseverenta, cand imi intra o idee in cap, greu iese  Sa auzim numai de
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
| |
Subiect  |
|