|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 Marianar
membru matur

Romania
2535 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
Trimis la: - 20/10/2004 : 15:53:27
|
Aaaa, stai ca am ce-ti spune in domeniul asta!!
Si noi l-am operat pe bebenac (9 luni atunci!) de hernie inghinala, tot la Budimex, la dr. Secheli Ionut. Foarte bun dr.-ul; de dr. Stefan nu stiu nimic.
Operatia in sine dureaza vreo 20 min. Copilului i s-a facut anestezie totala si si-a revenit dupa vreo ora. Trebuie sa te pregatesti pentru clipele imediat urmatoare operatiei; o sa-ti vezi copilul cu tubusor in gurita si branula pentru anestezice (Mihnea a avut in piciorus), dar sa nu te sperii. Isi revin foarte repede si nici nu simt vreo durere. Noi am plecat acasa la vreo 2 ore dupa ce si-a revenit. Si la 1h dupa operatie, bebe era in 4 labe in patut!!  Nu are nici o interdictie, eventual sa pape dupa 3-4 ore de la anestezie.
In privinta spitalului...offf, vai de noi! Nici nu stiu cum sa incep...Daca nu dai, ITI CER DE LA OBRAZ!! Si asta nu se intampla in cazul medicilor si anestezistului, ci in cazul...infirmierei care-l aduce de la sala! Sa-ti spun: eu am fost cu Mihnea in brate la sala de pre-anestezie pentru ca era mic si ca sa nu se sperie. Acolo au venit 2 asistente de la blocul operator si l-au luat, nu inainte de "a avea si ele o rugaminte"!! Numai ca eu le bagasem ceva bani in buzunar si...gata! Nu mai avea nimeni nici o rugaminte!  In schimb, copilasii mai mari, plecati fara parinti la sala de operatie, nu dadeau bani asistentelor (normal, cum sa faca asa ceva?!) si acestea o trimiteau pe infirmiera mai sus amintita sa ceara cu tupeu "ceva pentru fetele de la sala: sa-si ia si ele ceva de baut si de ...rontzait!!!!". Si saracii parinti cand venea idioata aia mureau si inviau, crezand ca au patit copiii lor ceva in timpul operatiei!!
Asa ceva nu am vazut niciunde; eu am nascut la Municipal si nu mi-a cerut nimeni nimic! Veneau, isi faceau treaba si plecau fara sa astepte ceva...
Spitalul este curat, dar trebuie sa dai ceva ca sa-ti schimbe asternuturile!
Asistenta care ne-a preluat ne-a dat un pat si ne-a zis ca-i curat, cu cearceaf curat. Si dupa ce i-am bagat ceva in buzunar, ooopsss...a trimis pe cineva si ...a mai schimbat patul o data!!!
In sfarsit...
Te pup si sa nu-ti fie frica. Este o operatie fffff simpla!
Adriana si Mihnea (11.11.03) Pozele noastre 1 Pozele noastre 2
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|