|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 musete
membru junior

Romania bucuresti
554 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Elenya
nou venit
 Romania,
31 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 01/09/2004 : 15:46:58
|
Acatistul poate fi inteles in doua feluri: - Acatist ca si rugaciune, se gaseste aproape in orice carte de rugaciuni si il poti citi si acasa; - Acatist ca si pomelnic, se da numai in Biserici si Manastiri si se citeste doar de preoti. Nu stiu pt ce anume te rogi tu musete, dar este foarte bine ca acatistele pe care le dam in Biserici sa le "asociem" si cu rugaciuni personale, facute acasa. Iar daca te rogi pt BB, permite-mi dc nu te deranjez, sa-ti sugerez si eu ceva. Incearca si mergi si pe la Sf. Moaste, ajuta foarte mult, (eu am simtit pe pielea mea, crede-ma) si avem foarte multe in Bucuresti (scuze, nu stiu din ce oras esti tu, dar sunt convinsa ca peste tot sunt). Si pe langa aceste pomelnice pe care le dai la Biserica, ti-as recomanda sa faci cand poti si dc poti, Ac. Sf. Stelian (ocrotitorul copiilor, are moaste la Bis. Sf. Stelian de langa Politia Rutiera, pe Udriste); Ac. Sf. Nectarie (mare facator de minuni, are moaste la Biserica de langa Seminarul Teologic); Ac. Sf. Arh. Mihail si Gavriil; Ac. Sf. Parinti Ioachim si Ana.. etc. (Rugaciunile facute catre acesti Sfinti au dat roade; eu personal cunosc cazuri) Toti Sfintii sunt ajutatori si mijlocitori pentru noi, important e sa ne rugam cu credinta si mai ales cu statornicie) Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva cu aceste cuvinte, nu am facut propaganda religioasa, am vrut doar sa ajut. Sanatate si pupici tuturor!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
Catalina
membru matur

Romania, Bucuresti
2411 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 06/09/2004 : 16:31:45
|
Draga Elenya, Eu nu cred ca ai vorbit deloc prostii. Cred ca asta e singura noastra speranta, pai daca Domnul nu ne ajuta, ce tratament crezi ca ne va salva. Desi este foarte, foarte greu (vorbesc de experienta mea), numai credinta adevarata si rugaciunea neintrerupta ne poate salva. Am si eu o intrebare pentru tine: stii cumva unde sunt moastele Sf Parinti Ioachim si Ana ? Adica la ce biserica ?
Draga lulu77, am si pentru tine o intrebare, la Sf Anton, martea, stii cumva pana la ce ora este deschis ? Eu am incercat sa ajung intr-o zi (nu mai stiu exact ce zi era) si era inchis.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Catalina
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
carmenus
membru incepator