Albumul mamelor si tatilor singuri

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

quote:
Originally posted by CorinaM
[ Buna Ionut suntem Corina - mamica ( 40 ani)si Gabriela - bombonica (2,11 ani), ca sa-ti raspund la intrebare, sincer cred ca este mai usor atunci cand amandoi au copii, deoarece responsabilitatea unui copil te schimba in plus avand amandoi copii stiu din start cum sa se poarte cu ei si cum sa si-i apropie.
Va doresc sanatate tie si ingerasilor tai si tot binele din lume.
Corina & Gabriela



tare mult mi as dori, corina, sa fie atit de usor cum spui tu.... ca mie imi este o teama de fetita jumatatii mele de ma c... pe mine.(scuza expresia)

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaM spune:

Draga Tora, te stiu de la alte subiecte si imi placi esti o persoana haioasa.
Nu trebuie sa-ti fie frica de fetita lui Ovidiu, sunt convisa ca o sa te descurci, mai ales nu-i arata ca nu esti tocmai in largul tau, fii optimista si traieste clipa. Daca tot timpul suntem speriati si ne facem probleme nu vom mai rezolva niciodata nimic.
Vezi ca ti-am scris la subiectul cu schimbari in viata Theei, sfaturi...
Te pup si aveti grija de voi
Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michell1709 spune:

Hello!!! Felicitari tuturor mamicilor care si-au luat viata in piept si nu au mai permis toate josniciile la care erau supuse de catre fostii soti doar de dragul copiilor. Un mediu nefavorabil creat de tensiunea dintre parinti, instabilitatea starilor emotionale dintre acestia (si stiti ce vreau sa spun) si multe altele pe care le stiti si voi, nu fac altceva decat sa-i marcheze pe bietzii copii care nu au nici o vina ca parintii lor nu se mai inteleg si nu sunt obligati sa stea cu stresul provocat de acestia. Si eu sunt la fel ca si voi, sunt divortata de 3 luni si am doua fetite Catalina de 4 ani si Andreea de 2 ani, copil pe care l-am facut in speranta ca totusi fostul meu sot se va schimba, dar n-am avut nici o sansa. Nu-mi pare rau ca am facut copiii ba chiar imi dau seama ca sunt cea mai mare realizare a vietii mele. In rest nu mai conteaza nimic altceva decat ele, care sunt lumina ochilor mei si fara de care cred ca nu as fi facut fata. In momentul in care am ajuns la concluzia ca nu se mai poate, moment in care epuizasem toate variantele de impacare si metodele prin care l-as fi putut determina sa revina la realitate, am spus STOP ca nu se mai poate si de la momentul respectiv fiecare am fost cu drumul lui. Am ramas in relatii de simpla amicitie numai in ce priveste relatia cu copii. El este tatal lor si pe el trebuie sa-l stie de tata , sa-l respecte asa cum se cuvine.
Curaj fetelor !!!!!!! La Constitutie scrie ca suntem egali in drepturi... Nu va mai lasati injosite ca nu merita un asemenea sacrificiu. Cu Dumnezeu inainte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

sa va dea Bunul Dumnezeu sanatate si putere, fericire si de toate voua si copilasilor vostri. Mai bine singurele decat cu niste "gunoaie" atarnate de voi. Nu v-au meritat si atzi facut bine c-atzi scapat de ei. Un bb e cea mai mare realizare. Cineva acolo sus o sa aiba grija de voi, am exemple in familie (dragoste nebuna, doamna divortzata cu doi copii 5 , 7 ani - casatorita dupa catziva ani cu un super barbat si iaca la batranetze nu se pot despartzi nici pana la paine in coltzul blocului. Baiatul bun, a infiat ambii copii, au fost crescutzi ca la carte, evident ca lui ii spun tata - pe fata a iubit-o ca pe ochii din cap, (acum are 2 nepotzi, pe care-i divinizeaza), le-a facut casa, ii suna zilnic, etc.
N-are rost sa spun cum se poarta si cum a iubit-o pe doamna, chiar si cu doi copii "la activ". Daca nu ar fi fost in familia mea nu as fi crezut. Iaca se poate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna. Eu sunt Ioana si am o fetita de un an si doua luni. Am divortat si se pare ca el a divortat si de copil, nu numai de mine. Dar am inceput sa vad de ceva vreme ca soarele poate straluci si asa si am pe zi ce convingerea ca e mult mai bine. Ingerul meu e Maria Catalina si trimit si eu pozele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns renisor spune:

Buna tuturor
Inca nu fac parte din categoria "mamicilor singure" dar sper ca in viitorul cit mai apropiat sa am curajul sa fac pasul acesta.
Nu stiu daca imi cunosc toti poveste.deci pe scurt.
Sotul meu a devenit dependent de alcool.Viata cu el a devenit un cosmar.Am incercar tot ce mi-a stat in putinta sa-l fac sa se schimbe dar nu am reusit.
Un lucru important totusi am reusit sa fac.Sa nu mai pun atit la suflet si sa nu arat fiicei mele suferinta prin care trec.Fetita mea are acum 1 an si 3 luni.Incerc sa evit toate certurile cu sotul meu.Cind vine acasa beat merg cu ea la plimbare sau merg cu ea in alta camera si ne jucam acolo.
Trebuie sa divortez pt ca va creste fetita mea si va realiza ca tatal ei e " altfel" cind bea si nu vreau sa-i distrug viata.Si de ce sa nu ma gindesc si la mine.Am dreptul si eu la putina liniste si putina fericire!
Dar Problema e ca mi-e frica sa pornesc la drum singura,mi-e frica sa ramin si cu sotul meu!In romania daca ma intorc nu ma pot baza mult pe ajutorul parintilor mei iar aici in germania nu am pe nimeni.Sunt singura!
citindu-va pe voi parca am prins putin curaj dar de la teorie la practica e mult.
Nu stiu daca ati inteles ceva din ce am scris.Cred ca si rindurile mele sunt la fel de confuze ca gindurile mele.
Ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa-mi dea putere si intelepciune sa fac ce e mai bine pt fetita mea si pt mine.
Mersi DC ca existi ca altfel cred ca as fii ajuns la casa de nebuni.

renata & vanessa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Draga Renisor, daca a luat-o pe calea asta, putin probabil sa se maiindrepte. Nu stiu cum e cu aceasta problema. Insa stiu ca te poti descurca singura si ca copilul merita sa fie fericit, iar pentru asta trebuie sa fii si tu fericita. Nu e usor, dar nici imposibil. Curaj, indiferent de ce alegi !

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ianovcic spune:

Din doua pagini ale clubului pe care le-am citit, am ajuns la aceeasi concluzie ca si Theo97: Clubul mamicilor si taticilor singuri este, in fapt, numai al mamicilor singure (99,9%) din pacate. Spun asta nu in ideea ca nu sunt mai multi tatici singuri (sa avem de unde alege!), ci pentru ca ca sunt prea multe mamici singure. Concluzia mea: Mama Natura ne-a facut, pe noi, femeile, mai bune, mai capabile, mai puternice, mai rezistente, mai frumoase si mai devreme acasa decAt pe Ei! Bravos speciei noastre, net superioare! Iar daca vreti sa va simtiti si mai bine, cautati sa cititi neaparat "Jurnalul lui Adam si al Evei" de Mark Twain. Este o carte formidabila!

Din textul de mai sus, poate vi se pare ca sunt o feminista inraita. Nu m-am nascut asa, dar intre timp am devenit ceea ce nu-si doresc barbatii, datorita imprejurarilor... . A avut grija cineva sa ma faca sa inteleg si sa cred (uneori cu tarie) ca este mai bine de una singura. La un moment dat, relatia noastra a devenit, in ordine: ! No comment!

Ce, numai barbati sa-si traiasca viata? Eu nu pot? Chiar daca am o minune (ca toti copii, dealtfel) de fetita. Iar alaturi de tatal ei, nu se putea. Eu doresc sa-mi traiesc viata MEA , nu viata LUI. Insa nu sunt asa de "scorpie" cum par...

Fetelor, zAmbiti! Intodeauna poate fi MULT mari rau!

sim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vichi spune:

Ianovcic, impartasesc tot ce ai scis.

Fetelor, fruntea sus, pieptul inainte, si gasiti leacuri sufletesti in micile bucurii ale vietii! Sunt esentiale.


Violeta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Revin si eu cu adresa unde ne puteti vedea pozele. Am incercat sa-mi fac album aici, dar toate pozele sunt prea mari, iar daca le fac mai mici nu se mai vede nimic...

http://photos.yahoo.com/ioana_sora

Ioana & Maria Catalina

Mergi la inceput