Cum ati nascut?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Cezariana pe motiv medical.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
http://www.emmaandreea.3x.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina iulia spune:

eu am nascut prn cezariana, asa ca nici nu stiu cum am devenit mama doar ce mi-au pus in brate un ghemotoc de 2.5 kg si plin de par!

"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Eu am nascut prin cezariana, desi toata perioada sarcinii mi-am zis ca o sa nasc normal. A vrut Licuriciul meu sa isi arate luminita mai devreme (34 saptamani) si, desi mi se rupsesera membranele de cateva ore iar dilatatie ioc, am mai asteptat cu ceva medicatie sa se declanseze ceva contractii... n-a fost sa fie! Sincer, ma uitam cu un pic de invidie la cele care erau in jurul meu si erau deja in travaliu! In cele din urma, pentru siguranta puiului au trebuit sa ma opereze. Nu-mi pare rau decat ca nu am putut sa il simt imediat ce a venit pe lume... dar operatia in sine a fost f.f.f. usor de suportat. E posibil ca pe urmatorul sa aleg (de data asta)
sa il fac tot cu cezariana.

Angela si Licuriciul ei mic
http://community.webshots.com/user/davidangelatavy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Am nascut normal, la termen, fara epidurala, forceps, aspirator, epiziotomie si ma bucur mult c-a fost asa .

Cristina
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Eu am nascut de doua ori prin cezariana si IMI PARE RAU. Nu am vrut asa dar a fost necesar. Daca nu as fi nascut-o prin cezariana pe fata cea mare probabil ca nu ar fi fost acum sau nu ar fi fost normala. S-a nascut cu 4,350 kg, si cand a vazut-o doctora exact asa s-a exprimat "pe asta nu o scoteam intreaga". La a doua am sperat ca voi naste normal desi sansele erau si mai mici. Din pacate a trebuit sa o scoata mai devreme pentru ca organismul meu a inceput sa produca anticorpi din cauza nepotrivirii sangelui. Asa ca m-a operat cam cu 18 zile mai devreme si totul a fost perfect doar ca nu am fost "prezenta" la nasterea copiilor mei, lucru care m-a marcat.
Nu ma resimt dupa cele doua cezariene, m-am refacut foarte repede si sunt ca noua, dar nu am auzit primul lor strigat si nu le-am vazut in primele clipe de viata, asta e regretul meu.

www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
Craciun 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am avut o nastere normala dupa o sarcina dificila, cu dureri si contractii in continuu.Cele de la nastere nu au fost cu mult mai rele, sau deja ma obisnuisem si nu mai simteam nimic. Mie mi-e frica groaznic de operatie si sunt fericita ca am putut naste natural, desi aveam indicatie pentru cezariana. Ii urasc pe doctorii care lasa mamele sa se chinuie si pun in pericol viata lor si a bebelusilor numai pentru ca au ei idei fixe impotriva cazarienelor sau pentru ca nu au primit atit cit au vrut. Si eu am nascut la Cantacuzino si stiu care e politica lor fata de cezariana, dar mai am si o prietena care a dat cit a trebuit si i s-a facut cezariana fara sa aiba indicatie medicala. Consider ca nu e important cum nasti, sau ca unele mame sunt mai presus pentru ca au nascut natural. Orice nastere implica riscuri. Sa dea Dumnezeu sa fie toate bine pentru toate viitoarele mamici si bebeii lor indiferent de calea pe care vor veni pe lume. Aveti incredere in instinctul vostru si daca e nevoie schimbati medicul si spitalul pentru a fi sigure ca totul va fi bine, rezultatul merita cu prisosinta.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

nascut normal durat 5 ore

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Eu am nascut prin cezariana dupa 9 ore de calvar.Asta este..
De data asta aleg din start cezariana.

Anca DPN 08.05.05 si Bianca Melissa 02.02.2003

http://community.webshots.com/user/anky2100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscoto spune:

Si eu am nascut tot normal. Am ajuns la spital la ora 6 dimineata cu apa rupta de la ora 5. Nu aveam contractii si mi-au pus perfuzie. Am rugat-o pe dna dr sa-mi faca anestezie epidurala pentru ca incepusera contractiile, dar sub nici o forma nu permiteam sa-mi faca cezariana chiar daca travaliu a fost de 12 ore. Am nascut abia la ora 18:30. Imi pare nespus de bine ca am ales sa nasc normal mai ales ca mi-am revenit foarte repede dupa operatie
MihaelaAndrei-Alexandru

piscoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

eu am nascut prin cezariana, dar nu a fost alegerea mea- la recomandarea doctoritei. cand am intrat in operatie aveam dilatatie 5 si nici o durere, cred ca as fi nascut usor. dar dr a spus ca e mai bine pt bebe (3.800kg)si eu de frica sa nu se intample ceva cu bebele am acceptat, dar cred ca daca eram mai sigura pe mine, reuseam sa nasc normal. si in ziua de azi sunt convinsa ca dr a vrut bani mai multi, fara sa se chinuie cu mine!!!!

diana si denisa
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pozedenisa/my_photos

Mergi la inceput