|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 carmelica
membru incepator

Switzerland
153 Mesaje
0 Prieten(i) |
Trimis la - 08/04/2004 : 11:04:13
|
Dintisorii, febra si diareea ??? Mai mamicilor,
Ia spuneti-mi si mie daca e normal ce se intampla cu puiuta mea, 9 luni. I-au iesit pana cum 3 dintisori (2 jos si unul sus) si cred ca ne chinuim cu al 4 lea, sus. Pana acum nu au fost probleme, dar de marti noaptea are urmatoarele simptome care ma cam ingrijoreaza: marti noaptea kk mult, urat mirositor (asemanator cu oul stricat), un fel de diaree mai consistenta, galbuie. Ieri dimineata avea febra aproape de 40 asa ca am facut si eu ce stiam si ce am citit pe DC (sosete cu otet sau ceapa, supozitor paracetamol). Scaunele s-au repetat in aceeasi prezentare dupa fiecare masa, iar febra a scazut. Azi dimineata iar avea 38. I-am dat sa manance banana cu mar si dupa jumatate de ora a facut kk (elimina imediat ce mananca). Ii dau sa bea ceiut si apica ca sa nu se deshidrateze. Intrebarea mea este daca toate astea se datoreaza dintisorilor sau pot fi alte cauze ? In rest puiul e destul de vesel, nu vomita, nu e molicel. Mersic de raspunsuri. Carmelica si Ilinca | |
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
|
|
|
|
Trimis la: - 08/04/2004 : 11:16:09
|
Probabil multa lume iti va spune ca nu are legatura eruptia dentara cu scaunele proaste si febra. Eu iti spun de experienta pe care am avut-o eu cu 2 copii: intotdeauna cand le-au iesit dintii, au avut diaree si febra. Coincidenta? Poate. Eu am avut mereu copii sanatosi, fara probleme, insa problemele lor apareau doar in perioada eruptiilor dentare. O singura mare problema au avut la un an si o luna: o enterocolita, care s-a manifestat cu spui tu: scaun moale urat mirositor(dar, de fapt era apa, nu moale!!!), febra... In plus, au vomat si au fost molesiti. La febra mare(cand au avut si diaree), le-am dat mereu cateva picaturi de algocalmin (fiola) Vezi ce-ti spun si fetele, consulta si pediatrul fetitei. Noi va dorim multa sanatate.
Angi&Andrei&Andreea
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
|
|
|
|
Trimis la: - 08/04/2004 : 12:23:29
|
Singurele noastre semne cand mai aparea cate un dintisor, erau scaunele dese si foarte acide(daca nu il schimbam imediat i se facea fundul tot o rana). Ceea ce scrii tu seamana foarte bine cu enterocolita. Scaunele nu trebuie sa miroasa urat niciodata. Iar febra este prea mare. Noi am trecut peste enterocolita cu Smecta si Colistin. Si trebuie sa ii dai regim cateva zile pana cand isi revine, adica ceai de menta, orez, morcov fiert, banane, branza de vaci, biscuiti, in diverse combinatii. Apoi introduci treptat carnea fiarta si pe rand celelalte alimente. Dar, cred ca ar trebui sa intrebi si medicul. Cu drag,

Andreea & Octaveatza
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
carmelica
membru incepator
 Switzerland,