OPERATIE PE CORD DESCHIS (implant valva)

OPERATIE PE CORD DESCHIS (implant valva) | Autor: jennifer

Link direct la acest mesaj

Buna ziua !
Sotul meu urmeaza sa faca, intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat, acest tip de operatie la Spitalul Militar Central. Cunoasteti pe cineva in aceasta situatie ? (cu valva aortica mecanica).Ma intereseaza orice detaliu legat de pre-opratie, operatie, post-operator, orice. Va multumesc pentru bunavointa !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Draga Jennifer vreau sa iti urez Bun venit pe forum !
Decamdata iti pot da doar pagini unde poti gasi cite ceva din ce vrei sa afli, ...si imi pare rau ca sotul tau trebuie sa treaca prin asa ceva ! am o intrebare si imi raspunzi numai daca se poate !: sotul tau sa nascut cu probleme la inima ?
Multa sanatate si sa il ajute Dumnezeu sa treaca cu bine peste aceste incercari ale vieti !
http://www.heart-surgeon.com/aortic-valve.html
http://www.cts.usc.edu/hpg-heartvalvesurgery.html


Elena Alvaro Alvaro-Daniel http://community.webshots.com/user/elenalove27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_flo spune:

Ti-am citit mesajul si imi pare nespus de rau pentru sotul tau. Nu pot sa-ti dau detalii, nu cunosc asa ceva. Tot ce pot sa-ti spun este ca sunt alaturi de tine. Fii tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Multumesc din suflet pentru informatii si suport !
Elena, sotul meu se pare ca "s-a pricopsit" cu necazul asta de la un reumatism din copilarie. Sigur, am citit si eu o gramada in franceza si engleza despre operatie dar as dori sa aflu de la cineva care este purtator de valva cum se traieste cu asa ceva, o sa gasesc eu pana la urma. Multumesc mult inca o data !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

Buna Jennifer

Socru-meu are o valva pe cord, nu stiu exact de cind, dar cred ca de destula vreme. Din pacate, nu stiu sa-ti dau detalii despre operatie.Stiu ca face tratament cu anticoagulante (toata viata) si face analiza singelui pentru protrombina saptaminal, ca trebuie sa informeze medicul ca are valva si tratament cu anticoagulante, cred ca mai are interdictie la mincat diverse chestii care ar interfera cu tratamentul pe care-l face...in rest, nu parea tare-tare afectat de valva asta. Imi pare rau ca nu pot sa-l intreb mai multe, dar din pacate acum are boala Alzheimer si nu se mai poate vorbi cu el...
Oricum, multa sanatate sotului tau !

Cu bine,
Elena

Mergi la inceput