|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 DanaRosu
membru junior

Romania suceava (SUCEAVA)
823 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
|
|
ralucami
suflet candriu

Japan,
2793 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 16/03/2004 : 20:50:03
|
Incerc sa te ajut cu ce informatzii am gasit eu despre asa ceva. Deci:"Pentru bolile de plamini si tuse persistenta era utilizata grasime de bursuc topita si strecurata. Produsul provenit de la masculi era considerat eficient la femei si grasimea de la femela era recomandata in cazul barbatilor." Asta cica era un tratament din batrani . Dar batranii saracii stiau ei ce stiau caci uite ce am gasit si pe un site englezesc: It treats effectively and quickly for tuberculosis, pneumonia, bronchitis, bronchopneumonia, bronchitis with asthmatic component, burns, bullet wounds, frost-biting, trophic ulcers including long-healing, psoriasis, eczemas, herpes, haematomas, injuries, baldness, (it prevents from falling out hairs). Also it is used in cosmetology to smooth out and to rejuvenate skin. It is especially effective for prophylaxis of articulate diseases if it is used in the Finnish sauna or Russian baths. (ORDER NOW) Si cica untura de bursuc este mult mai buna decat cea de vulpe sau de urs. Eu asta am gasit. Daca vrei traducerea la pasajul de mai sus sa imi spui. Toate cele bune!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
ralucami
suflet candriu

Japan,
2793 Mesaje 0 Prieten(i) |