Avortul

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Eu am citit mesajul. Pe langa faptul ca se arata impotriva avortului mai zicea ca femeile care nasc copii bolnavi au facut avorturi in trecut. Chiar nu era nevoie de un astfel de comentariu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BOCANILA spune:

Indraznesc sa scriu,dupa cum s-a spus imi este rusine.
Multumesc tuturor fetelor care ma sustin.
Despre avort aceiasi parere o am,este o crima.
Mesajul a fost sters de mine,ca sa nu mai fie probleme.

Vai de capul meu1

poze cu familia mea
Daca vrei curcubeul,atunci trebuie sa te obisnuesti cu ploaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Dragi Administratori deoarece Bocanila si-a sters mesajul,cred ca ar fii frumos sa stergeti si dumneavoastra avertismentul.Scuze ca va dau indicatii,dar asa mi se pare frumos,sa fim corecti.

NUNTA
28.05.2005
http://photos.yahoo.com/ramon_ramonel

in asteptarea gemenilor
http://tt.lilypie.com/V1-jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Altfel, hai sa punem anumite conditii: sa acceseze situl doar cei cu idei libertine, care au si voie sau draptul sa jignesca, si sa interzicem postarile celor religiosi, sa le dam avertismente pentru cea mai mica greseala, sa-i reducem la tacere, ca doar parerile lor sunt singurele care stau in gat altora. Bocanila a facut o greseala si poate a intristat o parte din membri, desi nu cred ca a avut aceasta intentie, dar la greselile celorlalti de ce nu ne uitam?

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
Poze cu Anna http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ptcramona spune:

imi pare rau ca am deranjat cu mesajul meu,se pare ca mi-am ales gresit locul in care sa-mi expun parerile.Nu sunt nici de la tara si daca as fi m-as mandri cu asta,nu mi-ar fi in nici un caz rusine ,dar un lucru stiu sigur: ca nu am dreptul sa judec pe nimeni nu sunt DUMNEZEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

quote:
Originally posted by bird70
Eu inteleg din mesajul asta ca femeile educate au o moralitate mai...laxa .
Chestiune de interpretare.

quote:
Originally posted by bird70[...]scrii niste nesaje tare ciudate, ca si ala in care erai impotriva avortului spontan, parca se poate lua pozitie in fata acestei tragedii, cine-i pentru si cine-i impotriva .
Mea culpa, am folosit special o exprimare aparent absurda pentru ca, asa cum am spus si mai sus, absurd mi se pare ca un potential copil sa fie pierdut impotriva vointei mamei, nu conform cu vointa ei. Daca e conform cu vointa femeii, avortul mi se pare acceptabil.

quote:
Originally posted by bird70Si eu mi-am pierdut cam toata viata prin scoli si sunt impotriva avortului.
Nu am spus ca nu exista exceptii. Si, in plus, nu te supara pe mine, sunt propriile tale cuvinte, poate este un act ratat, dar vad ca tu consideri ca in scoli ti-ai pierdut viata, nu ca ai castigat ceva...

quote:
Originally posted by bird70Cred ca in cazul unui viol se poate recurge la pastila de a 2-a zi si nu vad ce se tot discuta treaba asta iar problemele economice, sa fim seriosi, daca nu-ti permiti o sarcina, NU RAMAI GRAVIDA!!!!



Nu cred ca o femeie traumatizata de un viol si-ar aminti brusc: "Ah, sa nu uit sa iau repede un Postinor!".

Daca nu-ti permiti o sarcina nu inseamna ca nu faci sex iar numai daca nu faci sex excluzi orice posibilitate sa ramai gravida. Paharul cu apa este un bun contraceptiv, dar numai "in loc de...".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Marilena, vorbeam de avort, nu de religie, la acest topic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grenouille spune:

POZITZIA BISERICII ORTODOXE-

Despre păcatul avortului:

http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/

Contraceptia – eludarea unui scop al casatoriei:

http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/contraceptia.shtml

Despre anticonceptionale:

http://www.orthodoxphotos.com/readings/avortul/anticonceptionale.shtml

daca totusi...:

http://www.mariestopes.ro/totul-despre-intreruperea-sarcinii/

NIMENI NU POATE HOTARA IN LOCUL VOSTRU!

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Eu sincer nu stiu unde scrie in biblie ca intreruperea unei sarcini e pacat. Vreau sa stiu si eu un citat din biblie in care scrie ca un copil care e inca in pantecul mamei are dreptul sa se nasca. (Eu nu spun ca nu are dreptul, dar vreau sa stiu daca biblia spune acest lucru)
Sa omori e pacat, scrie in biblie.
Dar cand incepe viata? Din cate am inteles de la o femeie foarte batrana, pe vremuri copii care se nasteau morti sau mureau inainte sa fie botezati erau arsi sau pur si simplu aruncati intr-o groapa, pentru ca nici un preot nu ii ingropa nebotezati. Deci nu are nici o importanta daca pierzi tu sarcina ( deci sarcina e intrerupta de Dumnezeu) sau de tine insuti? Sau are??? ... sincer acest subiect ma depaseste...

Eu mi-am dorit copii intotdeauna, deci nu am fost niciodata impinsa de imprejurari sa consider avortul. Nu stiu cum e si sincer imi pare foarte rau pentru fiecare persoana care a trebuit sa considere si aceasta optiune...


What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

copilul meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

quote:
Originally posted by Messa
Si, in plus, nu te supara pe mine, sunt propriile tale cuvinte, poate este un act ratat, dar vad ca tu consideri ca in scoli ti-ai pierdut viata, nu ca ai castigat ceva...

Evident ceva a mers in directia gresita pentru ca desi ma consider educata, sunt ingrozita de idea avortului si nu pot sa accept ca femeile isi ucid cu seninatate copiii. Si nici bisericoasa nu sunt .

quote:
Nu cred ca o femeie traumatizata de un viol si-ar aminti brusc: "Ah, sa nu uit sa iau repede un Postinor!".

Cred ca doctorul care o examineaza ar trebui sa-si aminteasca . Oricum, tie ti se pare ca o femeie traumatizata de un viol trebuie traumatizata in continuare cu un avort si apoi sa trebuiasca sa se gandeasca la asta toata viata? Nu ajunge violul?

quote:
Daca nu-ti permiti o sarcina nu inseamna ca nu faci sex iar numai daca nu faci sex excluzi orice posibilitate sa ramai gravida.

Daca nu iti permiti o sarcina faci tot ce-ti sta in putinta sa o previ. Iar daca faci parte din cele 0,001% din femei care desi au luat corect anticonceptionale raman gravide, poate asa ti-a fost scris. Ce existenta constipata trebuie sa ai sa nu poti accepta o sarcina care s-a intamplat in ciuda eforturilor tale?

Mergi la inceput