Cand a inceput copilul sa doarma toata noaptea?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

ahaa..noi de abia acum 1 saptamana...de cand am intarcat-o.....deci de la 1 an si 2 luni.

Carmen si bb Maya Alexia
http://www.community.webshots.com/user/carmenmaya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Patrick de la 4 luni si jum. aproape, practick de cind l-am trecut pe formula 2 si cereale seara, Vivien la 3 saptamani, fiind mai mare decit pt virsta ei(avea aproape 5 kg) papa doar 4 mese pe zi a 200 ml.
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004
http://community.webshots.com/user/dohmann101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

De la 3 saptamani. Conditia este sa doarma in pat langa mine, astfel ca daca se trezeste sa simta ca sunt akolo si adoarme imediat la loc.

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

http://community.webshots.com/user/irrinuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Doarme singura in patut de cand s-a nascut.O sa radeti, dar am incercat sa cresc copilul stiintific, pentru ca nu a avut cine sa ma ajute si am facut cum scria in carti.

Acum are 1an si 4 luni. Doarme de cand apune soarele si pana cand rasare soarele, deci vara mai putin, iarna mai mult. Asa ca moata mea la ora 6.00 da desteptarea!!!!

In timpul noptii mai viseaza si mai tipa cate putin. Ii mai dau ceai noaptea sa nu i se faca sete si sa se deshidrateze.

Sanatate la bebei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RELY27 spune:

Puiul meu pana la 1 luna si jumatate se trezea o data noaptea pe la 1 sa manince iar dupa o luna jumatate ii dadeam ultima masa pe la orele 23
chiar daca o dadeam prin somn, si dormea pana pe la 5 6 dimineata.Dupa trei luni imi doarme de la 8 9 seara pana dimineta pe la 7 8, iar ziua pana la un an jumate mai dormea de doua ori cate 2 ore.Acum are aproape doi ani si doarme 12 ore noaptea si ziua vreo trei ore.Cand e treaz isi consuma energia intr-un mod cu totul iesit din comun, asa ca trebuie multa odihna.
Richy somnorosul.

Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

De la 2 luni si jumatate nu s-a mai trezit noaptea pt. alaptat.Acum are 5 luni, e alaptat exclusiv si doarme de pe la ora 23 pana la 8, dar se mai foieste cateodata ca sa primeasca suzeta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Missy spune:

De cand am inceput sa-i diversific mancarea, ii dadeam ceva consistent inainte de culcare (de ex. cereale cu lapte). Deci cam pe la 6 luni.

www.babiesonline.com/babies/f/fratila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Bebica mea de pe la 1 luna jumate doarme de la 9,30 p.m. pana la 6,30-7 a.m. Papa si san si completare. Acum are 2 luni si 4 zile si inca refuza cu succes tentativele de ceai si suzeta!; in timpul zilei inca mananca din ora in ora cand e treaza si doarme 5 ore, in reprize.

Daria & bebica Giulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza spune:

Bryan a dormit noapetea de cind am iesit cu el din spital ...deci de la nici o luna, adormea mai tirziu -pe la 11 dar se scula abia pe la 9 ...a fost boierie ...plus ca nu a plins deloc din cauza dintilor, nici nu am stiut ca ii ies dinti, masele ....eeee, in schimb Sean -10 luni - scoate pirleala si pt. frate-su ...se scoala de 2-3 ori pe noapte si vrea sa se joace , deci nu de foame ...iar daca incercam sa il lasam la el in patutz urla ...dar urla de zici ca il bat 5 oameni la un loc ...deci ne executam prompt si stam la joaca ...sotul meu ii face cereale si ii da in speranta ca avind burta plina va dormi ...sufletu' ..parca mai "bagat in priza" este. Nu-i nimic , sanatos sa fie.


Onuta,Bryan Alexandru(26feb. 2001) si Sean Raphael (29 dec. 2003)
http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza ; http://community.webshots.com/user/onutza_mamicutza_1




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ver@ spune:

Ma bucur pt.cele cu bb care dorm noaptea si ma alatur celor care "lucreaza de noapte".
Vladutz nu a vrut suzeta,biberon i-am dat vreo 2 sapt.,dar afland ca e posibil sa imi refuze sanul din caza lui,l-am scos.Si asa am ramas numai cu tzizti non-stop.
Acum la aproape 1 anisor papa noaptea(1-2min.)f. des,dar mai mult ma vrea langa el zic eu.

VERA si VLADUTZ(11 luni)
http://community.webshots.com/user/vgv_vera

Mergi la inceput