|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 mmi
membru incepator

Romania alba iulia (ALBA)
453 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
mmi
membru incepator
 Romania, alba iuliaALBA
453 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Luizax
membru matur

Romania, Bucuresti
1941 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
anchi
membru incepator
 Romania, bucuresti
125 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Luizax
membru matur

Romania, Bucuresti
1941 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Maria
membru incepator
 Romania, Sibiu
130 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Voichita
nou venit
 Romania, Botosani
61 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
Trimis la: - 20/01/2004 : 23:23:19
|
voichita, ai dat deja raspunsul! eu l-am gasit la un magazin naturist, dar cred ca trebuie sa fie si in farmacii. de fapt, parca am si vazut undeva. costa cam 90 000, cel putin asa am dat eu, dar cred ca difera preturile in functie de distribuitor. flaconul e mic, dar pt un copil ajunge numai bine pt un tratament intreg, adica 10 zile de 3 ori pe zi (cat scrie in prospect, in functie de varsta copilului, se da de la o luna, sau cam asa ceva), apoi 10 zile pauza, si iar 10 zile tratament. eu i-am dat picaturile cu putina apa, nu sunt chiar rele la gust, dar nici grozave. chestia e sa reusesti sa-l faci pe copil sa inghita, ceea ce nu a fost totdeauna usor. eu ii dadeam paharul cu apa un mana, ca sa bea dupa aia, si un timp a functionat asa, fiindca era fascinata de pahar!!!!apoi ii promiteam ceva dupa. oricum, se poate da si preventiv, scrie pe prospect, in cure de catva ori pe an. e din cateva plante, e complet naturist, nu contine alcool, si nu are ce sa strice!eu am de gand sa repet tratamentul, desi acum nu mai are nici un simptom si mananca foarte bine. poate mai tarziu, cand merge la gradinita, ca de acolo precis o sa ia. oricum, la noi analizele au iesit negative, dar avea simptome (kk frecvent, cu aspect si miros neobisnuit, lipsa poftei de mancare). dar i-a iesit altui membru al familiei pozitiv, si asa ca am suspectat ca trebuie sa aiba si ea, avand in vedere situatia. succes si sanatate!!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
mmi
membru incepator
 Romania, alba iuliaALBA
453 Mesaje 0 Prieten(i) |