|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
 Banti
membru junior

Romania bucuresti (BUCURESTI)
853 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
Celine
membru incepator
 Romania,
141 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
amuleta
membru matur

USA,
1552 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
Babee
Angel's heaven

Austria, Viena
3751 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
mr_baz
membru incepator
 Romania,
184 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
|
Celine
membru incepator
 Romania,
141 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 11/01/2004 : 16:33:07
|
In primul rand, iti recomand sa mergi la un dermatolog bun care sa-ti recomande un tratament sistemic pentru furunculoza recurenta data de Stafilococul auriu. In al doilea rand, precizez ca nu-ti recomand nici un tratament aici, ci doar te informez asupra tratamentului practicat de americani.
quote: Furunculosis Management: Recurrent Episodes 1.Optimize personal hygiene 2.Mupirocin (Bactroban) Apply intranasally bid for 5 days Reduces nasal Staphylococcus aureus carriage
Systemic antibiotic protocols (10 day course) 1.Rifampin 600 mg PO qd and 2.Dicloxacillin 500 qid or Septra DS bid
Vitamin C 1 gram per day Effective in those with impaired Neutrophil function
Acum, cateva precizari: - Nu este recomandat ca unguentul sa se aplice mai mult de 5 zile intranazal deoarece duce la scaderea simtului mirosului. - Rifampin-ul, doza este de 600 mg/zi in doua prize , deci la 12 ore. - Dicloxacillin-ul , face parte din clasa penicilinelor sintetice penicilinazo-rezistente. S-ar putea sa nu se gaseasca in Romania dar din aceeasi clasa face parte si oxacilina. Oxacilina se administreaza 500 mg la 6 ore, pe stomacul gol.
- Septra face parte din clasa sulfonamidelor, nu stiu daca se gaseste in Romania, dar se ia ori oxacilina ori Septra sau inlocuitor din clasa sulfonamidelor.
Ai aici si un link: http://www.fpnotebook.com/DER102.htm
Numai bine!
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
Laura T
membru matur

Romania, Ploiesti
2502 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 11/01/2004 : 16:49:30
|
Eu am avut "parte" de vreo 6 furunculi in vreo 6 luni (cam 1/luna imi aparea, cam in acelasi loc), asta iarna trecuta. La inceput la fel ma duceam sa mi le incizeze, luam Oxacilina, dar degeaba. Mai apoi am citit in Formula As ceva metode naturiste, dar nu au mers... Tot acolo am citit de unguentul de uz veterinar Mibazon (se gaseste doar la farmacia veterinara), f. ieftin, ce contine: tetraciclina, eritromicina baza, neomicina sulfat si prednisona. Pe ultimii doi furunculi i-am tratat cu acest unguent pt. vaci (da, nu rade!!!) si mi-au trecut mult mai repede (i-am luat din pripa si in doua zile au copt, nu m-au mai durut si au iesit cu tot cu "camasa"), si de atunci (de prin martie 2003) nu mi-a mai iesit nici unul! Nu stiu daca acest fapt e o consecinta a Mibazonului, dar cert e ca de atunci am scapat! Cosmeticiana mea mi-a zis ulterior ca a auzit de el, e f. bun si la acnee, si probabil are o concentratie de antibiotice mult mai mare decat cele pt. oameni...Nu stiu daca am scapat definitiv de ele, dar cert e ca mi-a redus mult suferinta! Sanatate oricum...
Laura si bebitele: Bianca (4 ani si 8 luni) si Ramona (1 an si 7 luni) http://community.webshots.com/user/lauratenea
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
raducu
membru incepator
 Belgium, Bucuresti
426 Mesaje 0 Prieten(i) |