|
 Album concurs!
Clasament final
|
| Autor |
Subiect  |
|
 carmenutza
Angel radios

Romania Bucuresti
1605 Mesaje
0 Prieten(i) |
|
|
roisin
zaraza orbecaie bezmetica

Romania, bucuresti
1217 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 09/01/2004 : 00:26:42
|
Carmen, nu stiu ce sa te sfatuiesc, eu as zice sa vorbesti cu un pediatru mai degraba. Acum o saptamana am facut o toxinfectie alimentara destul de urata, cu febra mare si am sunat direct la pediatra fetitei care mi-a spus ca singurul antibiotic care merge la mamici (cele care alapteaza, evident) este ampicilina. Iar mie mi-a zis sa iau DOUA. Nu doua zile, nu o zi, ci doua pastile, la interval de 6 ore, adica fix atat cat sa dea in cap la microb si sa scada febra. Si am mai avut voie sa iau paracetamol. Daca ai un pediatru de incredere, da-i un telefon si fa-i o intrebare, nu cred ca se supara si stai si tu linistita.
Multa sanatate!
http://community.webshots.com/user/r0isin http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
diana904
membru junior

Romania, Bucuresti
1295 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
caarra
membru incepator
 Romania, cluj-napoca
459 Mesaje 0 Prieten(i) |
|
|
|
July
membru incepator
 Romania, Constanta
496 Mesaje 0 Prieten(i) |
Trimis la: - 09/01/2004 : 15:13:20
|
Draga Carmen, Daca mai poti astepta pana maine,timp in care iei doar simptomatice(Nurofen.Panadol)du-te la un lab.de analize si fa-ti un exud.faringian cu antibiograma.Te poti trezi f.bine ca acest Klacid sa nu aiba efect ptr.amigdalita ta.Iti spun ce-am patit noi cu fetita: -primim antibiotic ptr.faringo-amigdalita(Cefalexin-o cefalosporina).Astept pana dimineata,ii fac exud.faring.(ptr.cultura mea generala),administrez copilului Cefalexin-ul ptr.ca asa mi-a zis pediatrul(normal),dupa 4 zile imi vine rezultatul:bacterie rezistenta la Cefalexin si o gramada de alte antibiotice uzuale(amoxi.,Augmentin,ampi.,genta.,kanamicina,etc.)Sa nu mor dupa ce pompez cefalosporina in copil timp de 4 zile? De-atunci,la primul simptom ma duc la lab.ptr cultura si antibiograma. Ai grija cu bb.Normal trebuie sa alaptezi cu masca(nu rade!) Daca lucrurile nu stau bine,trebuie sa iei antibioticul avand in vedere ca respiri acelasi aer cu bb.Pe viitor o sa procedezi probabil altfel,sper. Ptr.lavi02:Unasyn este cefalosporina de ultima generatie care in reanimare pediatrie se da ca ultima alternativa de tratament.Nu ti se pare ca ginecologul tau ti-a dat ceva prea puternic din prima? Sanatate multa! July si bb.Teodora Cristiana
|
(0 aproba)
(0 dezaproba)
|
Raspunde la subiect |
Raporteaza la Moderator
 |
|
|
| |
Subiect  |
|