Cand dai Tag cui nu trebuie...

Cand dai Tag cui nu trebuie... | Autor: Raza de soare

Link direct la acest mesaj

Acum cateva saptamani m-am trezit cu un Tag dat de o doamna pe care nu o cunosc. Era in lista mea de prieteni, bagata de altcineva, nu am interactionat nici o clipa.

Ce si-a zis "doamna"? "Hai sa pun eu poza cu copilul meu, pe wall-ul 'mneai, ca poate-i place". Nu numai ca nu imi place, dar mai aveam si un mesaj in care rugam pe toata lumea sa nu imi dea tag si sa nu posteze pe pagina mea. Mesaj vizibil.

In fine... Am dat untag, am sters-o din lista...poza tot acolo e! Am incercat sa o sterg, in fel si fel de combinatii... Nimic!

Ma enerveaza tare, de fiecare data cand deschid pagina de fb...o vad acolo, cu privirea ei fixa, ce ma sperie... si cu un copil stand chinuit in bratele ei.

Am dat mesaje celor care au comentat la poza respectiva, rugandu-i sa o instiinteze, dar nu cred ca rezolv mare lucru.

Dupa ce am scos-o din lista si untag-uit, mi-au ramas doar 3 optiuni: Highlight, Reposition photo si Hide from timeline. Oricat Hide i-as da...nu dispare. Altceva nu stiu ce sa-i fac si nu gasesc nicaieri vreun pont.

Stie cineva cum pot sa o sterg?

link

Uneori am impresia ca daca animalele ar putea vorbi, noua ne-ar fi rusine sa mai deschidem gura.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Cred ca este o eroare de la facebook.Ar trebui sa isi revina.De obicei cand patesti asa ceva,dai untag si dai delete la poza.Sau hide dupa cum ai spus.Am mai patit si eu asa ceva dar dupa cateva zile si-a revenit.
Uie,am deschis o poza la care am primit tag si imi apare si optiunea report.Daca apas imi apar mai multe optiuni..I want to remove this tag, It's harassing me,It's harassing a friend.
Incearca si asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Cu hide from timeline trebuia sa dispara. (Asta nu inseamna ca e stearsa, doar ca n-o mai vezi tu).
Dar....ziceai ca ai incercat.
Mai repeta figura in zilele urmatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Cum adica a fost adaugata la Prieteni de altcineva? Nu tb sa ii dai tu accept?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Nu are cum sa-ti "adauge"cineva prieteni fara acordul tau, poate ti-a fost sugerata (asta se poate) si tu ai dat "accept" in loc de "reject" sau cum e povestea.
Si cum adica, asta care nici nu te cunostea si-a plasat poza cu ea si copilul ei pe wall?:O Ce spooky. Si ti-a mai dat si tag?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nu va ambalati, e vorba de un grup pe care l-a pornit Raza si pe care il administreaza ea. Asa se face ca altcineva a adaugat persoana respectiva.
Nu stiu daca exista dar cauta o optiune sa nu mai poti fi tagata in poze fara acordul tau sau chiar deloc daca te deranjeaza atat de mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

isi poate face contul personal private, doar pentru prieteni , nu si pentru prietenii prietenilor...

apoi daca are genul asta de restrictii, membri grupului care nu ii sunt prieteni nu au cum sa ii vada timeline-ul sau sa posteze acolo...de tag nu stiu, chiar nu stiu cu ce se mananca (eu credeam ca e actiunea aia de a marca pe poze persoanele cu nume, data si locatia etc.) ....nu m-as simti comod sa ma vad "aratata cu degetul" intr-o poza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

se poate seta sa ti se ceara permisiunea pt tag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Androix

Nu va ambalati, e vorba de un grup pe care l-a pornit Raza si pe care il administreaza ea. Asa se face ca altcineva a adaugat persoana respectiva.


Ai inteles exact ce s-a intamplat. Da, este vorba de contul de vanzari, nu de cel personal si in primele saptamani, am lasat intrarea libera, cum s-ar zice, toata lumea invita pe toata lumea. Asa ma trezisem cu peste 2600 de prieteni cu care nu aveam nici o legatura - ei de fapt, voiau in faca parte din grup. Dupa tag-ul respectiv am restrictionat add-urile si le aprob personal, iar zilele trecute am redus drastic nr. de contacte.

Paff, daca este eroare fb... deja dureaza de cateva saptamani.

Prietenii "doamnei" nu au raspuns... iar eu sunt nevoita sa o vad zilnic... Si e o fotografie care, fara gluma, imi da fiori reci...are ceva in privire...nu stiu... Nu imi place, nu ma simt confortabil la mine acasa! Vorba unei prietene... ma bantuie.

EDIT: Multumesc tuturor pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

m-am uitat si eu, eu vad poza ca fiind urcata de tine , o ai in albumul de poze...mai e undeva in afara de postarea ta?!

Nina,mami de,

ps. mergi in photos si sterge-o de acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Raza de soare, eu as fi curioasa cum arata mama asta, care te-a bagat in sperieti. :D

Mergi la inceput