Trofeul de la Geneva

Trofeul de la Geneva | Autor: viviana

Link direct la acest mesaj

A Fost obtinut de romanul care a inventat primul SCANER DE AVIOANE din lume.

Romanul se numeste Mircea Tudor, iar inventia ROBOSCAN 2M AERIA, caci ROBOSCAN - scanner de camioane pentru vami - a fost prima inventie de acum 4 ani cu care a obtinut acelasi trofeu.

La realizarea acestui produs de mare complexitate a lucrat un colectiv interdisciplinar coordonat de Mircea Tudor, presedinte al MBTelecom si al CEECAI, colectiv care cuprinde peste 20 de specialisti in fizica nucleara, electronica industriala, software, automatizari, actionari hidraulice, structuri mecanice, tehnica automobilului, transmisie si procesare de date.

www.capital.ro/detalii-articole/stiri/180719.html" target="_blank">http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/180719.html

Tot articolul este intteresant de citit.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Au antecedente...tot ei au inventat si primul scanner de TIR-uri, cu care mi se pare ca tot la Geneva au luat premiu. Daca ma intrebi pe mine, mai ieftin era un labrador

Interesant (si trist) este ca desi premiul a constat in 2 mil EUR, investitia lor finala e pe undeva pe la 8 mil EUR...sa speram ca isi vor recupera banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Bravo Mircea Tudor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

Citat:
Cele mai importante declaratii ale lui Mircea Tudor:

Despre competitia organizata de ANCS: "Varful de lance al proiectelor noastre, proiectul in care credem cel mai mult si care are potentialul de piata cel mai mare - si cand spun asta vorbesc de potentialul Romaniei, nu neaparat al unei firme private, pentru ca nefiind niciun concurent in toata lumea asta, Romania poate sa fie prima tara din lume exportatoare de astfel de tehnologii - in aceste conditii faptul ca din 15 proiecte de securitate noi am fost in coada listei cu locul 12 a fost o deziluzie greu de explicat".
Suntem in discutii foarte avansate cu un partener din Argentina care pe 18 aprilie va prezenta solutia noastra administratiei prezidentiale argentiniene, avem discutii de asemenea destul de avansate cu o companie din Turcia, cu Turkish Airlines, si nu in ultimul rand cu vama elvetiana.
Deocamdata nu avem niciun contact oficial cu reprezentanti ai statului roman pe tema Roboscan Aeria


Tara de...

Sursa : http://science.hotnews.ro/stiri-tehnologie-14633174-video-mircea-tudor-coordonatorul-proiectul-roboscan-aeria-care-castigat-marele-premiu-salonului-inventii-geneva-intr-concurs-romania-organizat-autoritatea-nationala-pentru-cercetare-stiintifica-proiec.htm

Mergi la inceput