suflu sistolic

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bedrosmart spune:

Citat:
citat din mesajul lui ita2v

intradevar suflul l-a depistat cu ajutorul stetoscopului si eu cred ca am specificat ca apoi am facut eco cardiaca dar medicul nu a stat sa imi explice (asa cum ai facut tu bedrosmart )ce inseamna suflui ,cand trece samd ci doar asa repezit a zis ca e ok

mamica implinita ALEX 30.12.2002
MIHAELA 21.04.2012


Nu, Ita, ai zis ca i-a facut EKG . Daca i-a facut echo si a zis ca e ok, atunci banuiesc ca a zis-o responsabil si chiar asa e. Deci stai linistita, copilul nu are nimic.

B.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ita2v spune:

gresala e a mea si inca mai gresesc pt ca de asa ceva nu m-am lovit deci stiintific deosebirea intre ekg si ecografie nu prea o fac .acum ajuta-ma tu sa inteleg.ecografia e cu gel nu?ei bine lui i-au pus ventuzele alea pe piept si a stat nemiscat .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Deci I-a facut EKG nu ecografie, daca a fost faza cu ventuzele.
Ecografia este tot ca una de abdomen : cu sonda aia pe exterior, cu gel etc.
Ar fi bine de facut ecografia.
Ai grija: multi fac, putin cunosc. Intereseaza-te de un ecografist cardiolog bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns assa spune:

Nu am retinut cati ani are copilul, dar vorbesc din experienta: eu sunt posesoare de asa ceva de cand ma stiu.Trebuie sa ii faci o echografie la un bun specialist, sa vezi daca este functional sau nu, daca are voie sport sau nu, asta ti-o va spune el.Mie la o simpla ascultare , mi se spunea grad 4, ceea ce e f grav, insa la echo reiesea gr. 2, functional, amfacut sport, insa oboseseam mai repede.
Cert este ca am 2 nasteri naturale , insa la fiecare interventie chirurgicala - extreactie masea, operatii- am facut profilaxie , la recomandarea cardiologului.
Sfatul meu este sa gasesti acel cardiolog bun si sa mergi DOAR la el, an de an sau cand se impune.Nu altii, nu multi pentru ca te vor termina cu idei care mai de care.Sper sa fie acel suflu care se regelaza singur pe parcurs: pragul cel mai cel este maturizarea- la fete este momentul cand apare ciclul, asta stiu ca asteptam eu copil fiind....Sper ca ti-am fost de folos!
Multa sanatate si asteptam sa ne pui vesti bune!

Mergi la inceput