Primavara inutila (rondeluri vesele de pinguini)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Denisam
Roxana-help cu ceva sfaturi pt Londra,ce muzee merita sa atac cu copila dupa mine,pe Madame Tuseau nu mai vreau sa il vad, ca mi se pare aiurea sa ii arat figuri de ceara-mersi


e super la National Gallery - daca iti place si tie pictura, bineinteles. au si ateliere pentru copii, hai ca verific sa vad ce au zilele astea.
la muzeul de istorie naturala e super, stai cu orele daca ai chef. (este in south kensington, care e in sine un cartier frumooos!).
plimbare de la Buckingham pe Pall Mall, pana la Arcul de triumf, jos in Trafalgar apoi dreapta pe WhiteHall spre Parliament House, pe langa House of Guards Museum - si ala e super de vizitat, pana la Westminster Abbey. daca va tin picioarele va intoarceti inapoi dar prin St James Gardens, prin curtea interioara a House of Guards, poate aveti noroc sa ii prindeti la exercitii....
in St James park dati de mancare la rate si gaste pe lac, aveti si 2 locuri de mancat (unu e pricy rau, noi am rontait pe drum ca nu ne era foame....)
la Museum of London daca e interesata de istorie, langa el e ancorata HMS Belfast, e zidul de aparare al vechii fortarete
in plus langa London Eye, vis-a-vis de Big Ben aveti Aquarium-ul care e exceptional...
mie cel mai frumos lucru in Londra (in afar de sarmul orasului care e inegalabil) mi se pare muzeele gratis... la naiba, asta de promovare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aqai
totul mergea struna. intr-o zi insa imi da voie sa conduc prin mijlocul satului. drum drept, inainte pana cand... drumul se termina. perpendicular in alt drum. in capat, o banca cu grupul de batrane de rigoare la soare.

nu mai gaseam frana. am apasat acceleratia. Babebeeee!!!! racneau fratele si sora mea din spate. tata a tras de volan. eu am franat cu scrasnet de roti. am coborat din masina si cu ultimele picaturi de calm l-am apostrofat, flegmatic: nu mai pune mana pe volan cand conduc eu!

bine, a spus el. si nici n-am mai vazut volanul pana la varsta legala :)


... Soro, nu stiam de ce-mi lipsesti

Daca mai pleci de pe ghetar atat de mult timp, iti pun piedica si faci nasul cat patlagica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Bine ca si-a revenit Viv cu Breaza ...de acum inainte asta cu Breaza o declar cod intern pe ghetar ...cum dispare cineva, undeva de unde nu mai da nici un semn de viata, va fi "la Breaza" ... asta dupa ce ne asigura ca pleaca si are WiFi si la buda din curte, da ?

Deci sapt viitoare avem urmatoarele plecari :

- Lali la Disney
- Nashparila la Paris
- Denisam la Londra
- Ralu se intalneste cu "cineva" si ii da cozonac
- Alinuk se vede cu Rox la cuca macaii Romaniei unde cica e un simpozion pe teme medicale

Dupa cum se vede, fac planificarea activitatilor pe ghetar ...mai pleaca cineva, mai vrea cineva liber ?

P.S. Si ai mei copii sunt in vacanta sapt asta si stau acasa cu bunicii ... daca nu pica vacanta asta in prima sapt a lunii, cand eu am treaba la serviciu ca inchidem luna si nu am voie nici sa mor, eram si noi la Disney in Florida ... asta este, poate ii duc de Curcan Day.

P.P.S Carmencito, ma ingrijorezi cu "humpingul" matale ..oare al meu o sti ... mie mi-e ca stie si e sef si la asta, in loc sa fie traumatizat. Stiti ce m-a intrebat acum cateva zile, cand se dezbraca pentru baie ? Cica "do you like my sexi Butt" ? ... i-am tras un sut in Butt-ul lui sexi si i-am spus sa nu mai foloseasca cuvantul ... dar fie vorba intre noi, are un Butt bombat de la patinaj de mai mare frumusetea. Sper sa i-l placa doar gagicele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

No, Rufus, fata pleaca singura. Io o insotesc doar virtual.

Merita Disneyand Paris. Fuseram si noi acu vreo 4 ani.
Lali, fii-mea sta in Paris si zilnic are 3 ore cursuri de franceza.

Mei, noi acolo am avut WiFI, insa nu am vrut sa pornim routerul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Rall si ea n-a mai scris de cand manca coliva ... dar parca zicea ca de pofta, nu ? Sau si pe ea am alungat-o cu marturisirea mea despre Michael Jackson?


De la coliva am trecut la o zi doar cu lichide (ieri). Suc de fructe si legume + 1 supa din zeama unde a fiert urzica + suc de rosii. Bunicel

Azi is cu o salata imeeensa din multa leurda + ceapa verde + salata verde. Cu urda proaspata si untoasa si masline de la greci, din alea uscate, nu in apa. Va spun, nu exista ceva mai bun pe lumea asta

Daca aveti leurda, profitati de ea. E preferata ursului, cand se trezeste din hibernare. Stie el ce stie!

Legat de waterzoi, e o supa specific belgiana, din pui cu smantana. E buna dar.. grasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Cine ti-a zis ca plec Bufleo?Nuuuuu nu ma las dusa de pe ghetar,aci stau si de intalnit ne intalnim acas' la mine.

Aqai

Viviana calatorie faina ii doresc fetii si relaxare tie,dar am asa o presimtire ca numa' relaxata n-ai sa fi.
Asta cu afara-i vopsit gardu' ....o cunosc,pacat ca te-au dezamagit.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Lali Baia Mare a disputat finala cu Timisoara anul trecut,au castigat timisorenii dar important este sa joci finala zic eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Noi in seara asta suntem la doctor, l-am luat pe fii-miu cu febra de la scoala azi. Il doare capul, tuseste si are stare generala proasta, e moale, adica. Sper ca stie doctorita mea un tratament super-extra-rapid care sa-l faca bine pana sambata dimineata. Offfff.... copiii astia. E o viroza, ceva ce circula pe la ei prin clasa, lipsesc multi cam cu aceleasi simptome (cel putin durerea de cap si febra) si el e cu imunitatea mai scazuta dupa varicela, ce mai, era taman momentul.


ralualexandrei, baimarenii mei au castigat de mai multe ori si cupa si campionatul, iar finale au nenumarate. Marile rivale erau Steaua si Constanta...iar baietii erau, generatie de generatie binecunoscuti in oras. E un sport barbatesc, cu o atitudine foarte OK a jucatorilor, cei de la fotbal par niste printese fandosite pe langa rugbisti la cum cad si se prefac la fiecare atingere. Eu cred ca si de asta sunt respectati jucatorii mai mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

neatza buna pe ghetzar,

carmen ce au zis doamnele cand le-ai spus? chestii aiurea se intimpla peste tot chiar si la scolile f bune.

hai sa va spun eu una..."de groaza"....
vorbeam cu o mamica(prietena buna), ca fiu-so are un "stalker"...pe bune...e un baiat tot de la el din clasa care nu-l lasa sa se joace cu alti copii si mai rau e faza ca i-a spus ca daca se joaca cu alti copii el se omoara....au auzit si alti copii din clasa, fetitzele s-a pus pe plans. asta se intimpla anul trecut...cand ereu in clasa a 3-a. prietena mea cand a auzit s-a dus la invatzatoare,apoi l-a directoare...lucrurile s-au mai calmat pt cateva luni si cum era la sf anului scolar de anul trecut...au zis ca nu mai e nimic de facut. a solicitat sa nu mai fie in aceeasi clasa anul asta.
dar culmea...anul asta directoarea tot amindoi i-a pus. si iar au avut citeva incidente...a trebuit prietena mea sa-l duca la un counseling si sa fie invatzat ce sa-i raspunda la baiat, ce sa faca.
si astea se intimpla tot la o scoala de 10.

sa stii ca in clasa observ multe...da sunt copii paraciosi, fac fun unii de altii...sunt copii...ce sa le faci. vin din familii cu valori diferite...unii stiu mai multe, alti mai inocenti...
chestia e ca noi sa ii invatzam sa fie deschisi sa ne spuna ce se intimpla la scoala...sa aiba incredere in noi ca indiferent ce se intimpla nu sutn singuri si sa-i invatzam cum sa actioneze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

rall, stii ca m-ai facut vineri, ca pt prima data in viatza mea sa fac coliva(fara destinatar)? cum aveam niste griu prin camara am zis ca nu ar fi rau sa incerc. dar am facut prea multa...si acum e in frigider. cred ca nu mai e buna.
mi-a placut cu nuca, vanilie si coaja de lamaie. fiu-meu a pus si cacao.

Mergi la inceput