Cel putin 5 kg jos!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Anna_a si cred ca exista si radiofrecventa tripolara pentru remodelare corporala, dar costa de rupe. Spre exemplu la centrul unde vroiam sa merg costa pentru abdomen 70 Euro sedinta. Mie mi se pare mult asa ca am renuntat sa mai fac. Vroiam sa fac si electrostimulare, dar pana la urma si la coada am renuntat si la asta si am inceput aqua gym. Insa la un masaj nu as renunta. Inca sunt in faza de cautari. De la masaj de relaxare pana la cel anticelulitic. Dupa o zi de stat pe scaun mi se pare divin un masaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Dimineata nu maninci? Cica nu e prea bine sa sari MD.

dulcetica


Am sarit peste azi. De obicei ori o banana, ori un castron de lapte cu cereale sau un sendvis... dar azi pur si simplu am fost lenesa si am stat nemancata pana acu juma de ora cand am papat. Si n-a fost bine ca s-au ingramadit turcii la gura mea. Nu recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

o fi subiectul de slabire dulci, dar cum sa slabesti cand sotul tocmai a bagat o pulpa de miel la cuptor; si daca nu pot eu, lasa sa nu poti nici tu

iarina, o fi 70 eur sedinta,s cumput ce0i drept, dar are sau nu rezulatte, aici e intrebarea?
eu am mai facut cavitatie si preso anul trecut, tot la ladies lounge, acum n-as putea spune excat daca a avut sau nu rezultate ca oricum tineam un fel de cura si am slabit 2kg, dar nu cred ca din cauza procedurilor; totusi cred ca ajuta la ceva, se aranjeaza un pic altfel carnea, mai elimini apa, se mai duce celulita; as mai baga o tura,dar nu prea am timp, iar 300 lei e super rezonabil

masajul e f bun, dar n-am mai avut timp nici de asta, obisnuiam sa merg in sarcina si 1 an dupa; o sa ma mai gandesc

ei si acum marea-ntrebare: ce sa-mi iau eu cadiu de ziua mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Hello,

Azi am mancat mult, am pornit cu planuri de moderatie insa cu mama acasa nu a fost posibil.
AnteMD la 7 la cafea 1,5 felii chec
Md musli cu juma banana si lapte
P o banana, aveam mancare la pachet dar am avut o intalnire 3 ore
C 3 sarmalute in vita cu 4 linguri pilaf, cam dubios, am combinat 2 mancaruri caci niciuna nu mi s.a parut perfecta
Post cina 2 felii chec, e de cacao

Mai stau putin si trebuie sa fac bagajul, faza asta nu.mi place

Astept cu interes sugestiile de cadou, trebuie sa.mi fac si eu un short list, dar dupa ce vad ce reusesc sa.mi iau saptamana asta. A mea e peste o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

eu am mancata sa azi
- md: o cafea cu lapte
- pranz la 12 - o ciorba de vacuta cu multe legume si carne, fara paine, dar nu ma saturasem, asa ca am mai mancat 2 felii paine prajita cu 1 rosie si branza 12%, bun
- pe la 17 mi se facuse foame, am mancat 2 felii muschi porc afumat cu 6 masline, 6 covrigei mici
- acum am 19.30, cam tarziu, dar acum a fost gata, miel la cuptor cu sos ciuperci si 2 felii paine fiarta/un fel de galusti cehesti,si 1 pahat de vin
- am mai bagat si 1 mar in cursul zile, n-a fost asa rau, dar am mancat cam tariu


pt ziua mea eu visam la niste cercelusi cu rubine, dar cum nu stam prea bine cu banii acum, ca tocmai ne-am luat casa si ar treb sa o si mobilam, cred ca am sa mai aman putin; si oricum i-as lua din state ca sa fie mai ieftin, deci treb sa o astept pe prietena socrelei sa vine pe aici sa mi-i aduca

in rest, nu stiu dc sa ies pe undeva cu fam sau nu, e cam scump pe la restaurante si acasa n-avem loc, ca abia in iulie ne mutam la casa, care va fi in Pitesti

ar treb sa facem si noi o ieseala candva, pe Dulci o iau cadou de ziua mea in loc de prajiturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

De asta spun si eu ca mi se pare scump, pentru ca nu sunt garantate rezultate. Prefer cu 300 lei sa-mi iau 6 sedinte de masaj si macar plec zen de acolo. Oricum salbit cu proceduri din astea am inteles ca nu prea se poate daca nu tii dieta si nu faci si sport pe langa.

De ziua ta trebuie sa te indulcesti... cu ceva bun si dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

atunci o mananc pe dulci, si cred ca-mi ajunge

apropo de masaj, daca stai prin ceangasi, la blue-spa, eu abonam la 320 de relaxare si 350 anticelulitic, 10 sedinte, ma rog cam 400 cu ce-i dai si fetei, iar Mihaela e super; ar treb sa ma mai duc si eu


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Anna, auzisem si eu de bijuterii ieftine din state si odata mi-am luat de la cineva ,aduse de acolo ,niste cercei cu perle,din care una s-a dezlipit si imi cade. Aveau si combinatia cu diamante ,dar in perioada respectiva mi se pareau scumpi,dar nu erau ,comparativ cu preturile de la noi. Ai un site de unde-i alegi? Vreau si eu ,daca au preturi cool.
La -10 kg imi iau o tiara cu nestemate.
Deci ce sa va luati?Ce simtiti ca va lipseste? Anna, tu vacanta ai avut si tu, Lyada, esti pe cale sa ai.... cred ca o sa-mi iau eu cu Iarina ceva.
Lyada,tu pastreaza-te pt USA,c-am auzit ca-i oferta nu gluma. Du-te cu geamantanul si bagajul de mina goale si cu speranta sa le umpli.
Anna,dar tu ti-ai luat casa in Pitesti ,stai si lucrezi in Bucuresti? Interesanta alegere!
Barbatul tau e tare creativ in bucatarie.Eu am ajuns sa-i alung de linga mine, daca aduc mincare de rontait.Ce se aude cu pozele alea?
Iarina ,spune tot ce-ai mincat!
300 lei merge ,poate e effect placebo,macar. Daca stiti ca n-au effect atunci shoping.
Pe zi ce trece voi ajunge sub 60 si voi fi din ce in ce mai slaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina_r spune:

Haha dulcetica recunosc ca am papat si ciocolata azi, banuiesc ca se pune si cafeaua cu miere de dimineata. In seara asta inca nu am papat. Nu mi-e foame la cat peste am papat si nu cred ca mai mananc ceva. Bag macar 30 de minute de ministepper, la un serial, ca altfel ma plictisesc. Asa stand la tv urc la trepte... cel mai mult am facut o ora.

Hai sa vedem ce ne luam desi eu plec in vacanta in mai la sfarsit, dar de la o pereche de cercei nu ma dau in laturi sau chiar un ceas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Clar intai vad ce gasesc in Sua, a fost chiar un factor motivant anul trecut cand am inceput dieta, in 2011 nu mai reusisem sa imi iau decat pantofi, sarisem de masura 10 si 12 am refuzat sa iau, cred ca inseamna 46, no way.

Acum am o lista lunga, sederea mi.am luat.o cam scurta si va trebui sa ma decid pe loc, nu e chiar stilul meu dar ma sacrific, pot fugi cate 2-3 ore in 3 zile, restul sunt captiva in autocar sau in campus.

Imi place discutia animata despre proceduri, eu ntrebasem in capitolul trecut cred insa azi am achitat restul de vacanta ( a doua) asa ca zic pas, plec in iulie si in august, in rest voi pandi vouchere pe la piscine, va zic de acum sa bagati si aici anunt daca vedeti ceva.

In seara asta ma simt (prea) satula. Chiar ca sotul Anei gateste la greu, noroc ca nu mananc miel si nu poftesc, insa curry de somon m.a facut curioasa, suna bine.

Asta nu e vacanta, in iulie plec abia, va rog sa nu se consemneze eronat, da? De bijuterii nu m.am uitat niciodata, nu am incredere, mi.a cazut piatra de pe inel luat de la Cellini, l.au reparat de 3 ori si tot nu sta teapana.

Daar, tot o bijuterie ma tenteaza, urmeaza sa vad ce buget voi avea, deocamdata caut, privesc, vom vedea,, nu astept cu nerabdare ziua cu pricina

Mergi la inceput