PDL dupa alegeri

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Si in contextul a ce zici,mai Capcaune,cu ce incalzeste ca Basescu pregateste alta solutie de dreapta?S-o tina pentru el,ar fi necesara schimbarea radicala,dar...nu cred ca va mai avea aceeasi priza la public.De obicei sunt contra la tot ce zice Deceneus,dar Basescu si Udrea vor fi asociati mult timp cu tot ce a mers prost in tara asta....no,cum se vor spala de pacate?Pentru ca pe mine nu ma convinge nimeni ca vor deveni alti "politicieni".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

www.academiacatavencu.info/opinii/adio-ti-pica-frunza.html" target="_blank"> Adio-ti pica frunza (fagment)

Citat:
Înteleg ca e suparat fiindca Buldogul si-a aratat brandul de (la) tara si a lasat-o pe Nutica desfrunzita si singurica în gradina Carpatilor, dar asta nu era un motiv de suparare si de iesit pe televizoare. M-as fi asteptat ca presedintele sa nu se amestece în ciorba de oase (carne de unde, ma, dupa atâtea luni de opozitie?) a pedeleilor, însa el a facut-o.

si nu ca sa-si exprime regretul ca reformistii Monicai Macovei au fost ignorati cu desavârsire la Congres, ci ca sa plânga ca femeia careia îi „datoreaza” vreo câteva zeci de procente în minus n-a fost aleasa în fruntea partidului. La fel de subit si de neînteles, presedintele s-a lepadat, cu scârba, de oamenii care s-au facut luntre si punte ca el sa nu fie demis la referendumul de asta-vara, când, daca va mai amintiti, presedintele nu mai stia unde s-o ascunda pe doamna cu vuittonu’. Curat constitutional, coane Traienica?

Dar poate ca asta-i soarta politicienilor, sa se lase vrajiti de farmecele unor dudui, uitând ca singurul substantiv feminin pe care un adevarat om de stat trebuie sa-l îndrageasca e Patria. Pe-un rege al Angliei, patima pentru o americanca divortata l-a costat tronul, pe Marcus Antonius, dragostea pentru o regina l-a costat capul.

E drept, Elena Udrea nu e Cleopatra si n-are la îndemâna aspide egiptene, sa se lase muscata de ele, dar, la cât e de fâsneata, nu m-ar mira sa-l lase pe Basescu sa se sinucida politic de unul singur, iar ea sa-si ia înca o geanta din piele de crocodil, pe post de cos cu vipere. Aici l-as fi adus în discutie si pe Samson, care si-a pierdut si capul, si pletele, pentru o femeie, dar Basescu nu mai are nici macar suvita prezidentiala, deci nu e cazul.

Lasând gluma deoparte, parerea mea e ca Basescu chiar vrea sa-i calce pe urme lui Marcus Antonius si, în loc sa demareze un proiect de dreapta cu oameni care n-au în spate nici vami vamuite, nici genti aurite, se înfige cu gratie în propria sabie, curmându-si viitorul politic. Daca ati remarcat, presedintele a aparut aseara îmbracat cu un fel de vesta de salvare, vrând sa ne dea de înteles, subtil, ca el e singura speranta a dreptei. Atâta doar ca o dreapta construita pe tocurile de 15 cm ale Elenei Udrea e ciunga din nastere.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Bestial articolul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Severe Voinescu despre conventia PD-L citata de www.cotidianul.ro/sever-voinescu-despre-situatia-din-pdl-tone-de-prostie-si-nesimtire-209627/" target="_blank">Cotidianul.

Citat:
"Am notat si tone de prostie si nesimtire din partea unora care, altfel, se dau printi si printese. Oportunism gros cât grasimea pe gâtul porcului de Craciun si multa multa frica strigata aproape isteric.
Mi-am limpezit lista de prieteni din PDL. Din acest punct de vedere, chiar m-a ajutat aceasta Conventie. stiu mai bine cine sunt cei care sunt ca mine (si putem fi prieteni) si cine nu.
În privinta proiectul nostru politic, am înregistrat apetitul scazut al delegatilor pentru reformisti.
Cam 95% dintre delegati vor un PDL asa cum e acum. Asa o sa-l aiba.
Cu atât mai mult multumesc celor 200 de delegati care ne-au votat si tuturor celor care ne-au primit cu prietenie în organizatii, pe parcursul acestei campanii interne. Ei sunt oameni liberi si ne asemanam! Vom fi si pe mai departe solidari. Noi suntem linistiti si încrezatori. Chiar daca am fost învinsi atît de crunt, noi stim ca avem dreptate", mai scrie Voinescu.

Deci la congres unii au votat de frica, altii din oportunism. Cati or fi votata din constiinta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Pai oportunistii ce mai fac acu` ca PDL-ul e la baza valului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalia05 spune:

Nu-mi place articolul respectiv, este plin de mistocareala ieftina damboviteana, apreciez satira politica, dar articolul respectiv este grosier.

Sunt stupefiata atat de reactia lui Udrea cat si de reactia lui Base. Eu sunt pro-Blaga, dar nu m-ar fi deranjat ca sefia PDL sa fie castigata de Udrea sau de Macovei. Singurul lucru care i se poate reprosa lui Blaga este faptul ca nu a fost ferm atunci cand politistii au iesit la mitingul ala penibil la care si-au aruncat caschetele. Dar si-a dat demisia din functia de ministru de interne fara circ, si in plus a continuat sa fie alaturi de presedinte de cate ori a fost nevoie.

In plus, Blaga este sustinut de personalitati din PDL care imi plac: Sulfina Barbu, Stolojan, Raluca Turcan, Videanu, Berceanu, Liviu Negoita, Anca Boagiu si multi altii. Pentru mine PDL nu a fost niciodata echivalent lui Basescu, si este prima data cand afirm ca reactia presedintelui mi s-a parut total deplasata...ce e aia...Adio, PDL??!! sper sincer sa retracteze

In concluzie, la urmatoarele alegeri voi vota portocalii, PDLul, cu o unica conditie....sa nu care cumva sa se alieze cu Antonescu, Ghise, Fenechiu, Calimente and Company :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Votantii PDL sunt in expectativa...cel putin noi !Recunosc ca eu sunt un sustinator al presedintelui si voi merge pe mana acestuia...asteptam,asteptam ca doar nu avem alegeri maine!PS: consider ca antibasismul nu va tine prea mult de foame ...mii de oameni in judetul meu isi vor pierde locurile de munca prin inchiderea unor colosi industriali ...nu se pune nimic in loc, acum nu mai este vorba de taieri de salarii ,acesti oameni vor ramane fara loc de munca... in asemenea conditii cred ca e pueril sa-l mai scoti pe Basescu tap ispasitor, de bine de rau , pe vremea democratilor ,oamenii acestia aveau un venit taiat sau netaiat, acum nu mai au nicio perpectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca PDL-ul ar fi trebuit sa puna in prim-plan pe altcineva, in afara de Blaga si Udrea. Blaga e total fara charisma si nu are viitor, Udrea, chiar de-ar fi un politician bun, n-o sa obtina nimic niciodata pe plan national, doar pt. ca e femeie si blonda pe deasupra. nu e corect, insa asta e gandirea poporului roman la ora actuala.
deci o alta figura scoasa la inaintare ar fi avut mai multe sanse sa ridice partidul in 3-4 ani cat mai au la dispozitie pana la urmatoarele alegeri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

din tarile "calde" unde traiesc acum imi permit sa va spun cum vad eu "spectacolul" ( si e numai vina lui barbata-miu ca el pune televizorul pe stiri
blaga este o femeie "deghizata" intr-un barbat, adica se pricepe de minune sa se isterizeze la maxim atat pe el cat si pe cei din jur, iar udrea este un barbat " deghizat" intr-un corp superb de femeie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deceneus spune:

Daca esti fan Udrea iti ofer sansa sa o admiri in toata splendoarea ei

http://1.bp.blogspot.com/_cS4hTNh12ng/TTbbbTmbZ8I/AAAAAAAAASQ/FKbDYSUobUM/s1600/udrea.jpg

http://politicata.files.wordpress.com/2012/01/udrea-gusa.jpg

http://www.white-wolf.ro/wp-content/uploads/2009/02/udrea-in-roz.jpg

Mergi la inceput