Nervi de primavara (saradele ghetarilor)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Deci sunt necajita rau de tot.Cea mica,care e din 2006,are nevoie de tabla schimbata..ma costa 25 de milioane...ca motor e buna,e ok,a facut la bani masinuta asta.....multi,plus ca e prima mea masina luata din banii mei....valoare sentimentala mare,consum mic....
Pai daca o vand nu iau atata pe ea....si musai trebuie doua masini la noi.Pe asta mare sunt dispusa sa pun ce trebuie..dar nci nu vreausa bag alti bani intr-o masina second din 95` fie ea si bmw(asta am gasit mai ieftin)....m-a necajit chestia asta..tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Mada, e vorba de masina ta si a sotului ? Nasol cand se strica deodata ...


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Reteta cu armonica de cartofi a pus-o alinuk prima data. Am visat la ea pana acum, dar a iesit bine. Nu mai stiu daca ea a zis, insa eu am fiert putin cartofii, asa in coaja. Apoi i-am taiat si impanat. Eu le-am pus si niste fulgi de ceapa, plus alte mirodenii, probabil pe gustul fiecaruia.
michelle, aici nu-i afumatoare d-aia, sau eu n-am gasit. Pentru ca am un jaf de calculator, n-am putut sa descarc cartea de utilizare din linkul tau, asa ca nu-s clar; insa dupa mine, in "bidonul" ala de jos faci focul, carnea sta in partea aia mai mare care-i mai sus, iar fumul iese pe cosul ala mic. Asa e?
Mada, cum s-a dus tabla din 2006? Ce marca e? N-ar avea voie asa ceva. Eu am un Hyundai din 2004 si e impecabila. In fine, n-ai ce vinde, nu mai iei nimic pe masini asa vechi, asa ca tine de ea. Nu uita ca cine ti-ar cumpara-o trebuie sa plateasca si taxa de mediu...deci o cam dai degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ruf,masinuta a fost folosita si a adus bani multi pe vanzari...s-a dus tabla ici si colo ,cica trebuie schimbata.Costa mult,insa mai mult ma costa una noua.Pe astalalta ca e marca buna,nu e nevoie...bataia era de la scutul busit..in fine la verificari nu are nic,unghiul de fuga trebuie verificat,dar asta e minora...tu zici s-o repar pe maimutza mica?



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Sigur ca s-o repari...dar e mult 2500 lei; vezi un meserias bun, dar fara service. Reparata unde-i cazul si vopsita peste tot, nu trebuie sa coste mai mult de 1500 lei. Si sa n-ai treaba inca 3-4 ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Are 8 pete de rugina cat doua degete fiecare.Dispuse pe portiere.E maro satin,o culoare frumoasa dar care nu se mai fabrica.
Tu de care Hyundai ai?Din ala ca autobuzu`?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Hyundaiul meu este Accent, o cheama Frumusica si merge Tora cu ea (de fapt si eu, mai mult prin oras). A fost multi ani singura noastra masina si ne-a dus inclusiv pe alt continet.
Pun o poza cu dansa.
Autobuzu' nostru e VW, il cheama Ilie, il folosim mai mult la deplasari, dar si in oras cand avem nevoie. Probabil o vom vinde daca Ioana pleaca in Olanda, ca asa e in tenis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

HEllo
Mada-are dreptate Rufus-am citit la specialistu' de sot, si clar a zis ca ,merita reparata maimutza mica si nu ar trebuie sa te coste mai mult de 400-500 de dolari,deci cum zice Sefu cam 1500lei.
Rufus-voi nu aveti VW diesel-voua v-ar trebui un golf vagon diesel,care consum 5%-asta are sotul care face 60,0000km pe an din cauza businessul.
Eu am o toyota highlander din 2006 care m-a suparat saptamina trecuta ca s-a blocat schimbatorul,de fapt era uns ensor dar am dat 200, si vreau si eu manuala si masina mica, nu stiu cand se va intampla-eu am ajuns al faza ca nu mai conteaza modelul, ,atata timp cat nu consuma ca a ajuns bezina 1,20 si cat ma duce safe din pct A in pctB..
Eu is cu piticu acasa, Emma e cu tasu la pescuit, si diseara treb sa mergem la un chef..nu stiu cu ce sa ma imbrac...problema mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

si masinile noastre au nume.

A mea e Odisea de la Honda Odyssey si a lui barbata-meu e Auditza.
Inainte de astea am avut un VW Passat care se numea Blucita

Noi nu cumparam masinile. de 11 ani de cand sunt aici, o singura data am cumparat si apoi a trebuit sa vindem si am pierdut jumatate de bani.

Mie mi se pare mai avantajos leaseingul ...il facem de regula pe 3 ani si la diferenta de 1.5 ani intre ele, astfel incat daca nu ne mai permitem una sa fie usor de renuntat la ea.
Leasul are avantajul ca poti conduce masini mai scumpe cu pret mai mic, pentru ca nu platesti toata masina ...si la 3 ani conduci masina noua, deci nici vorba de reparatii. Personal nu inteleg logica asta ca " nu e a ta" ...de fapt e a ta pt 3 ani, de ce sa trebuiasca sa fie a ta pentru 10 ani, cand poti sa ai o "a ta" noua mult mai des ?

Singurul dezavantaj la lease este limita de km ...dar noi, care nu conducem mult pana la serviciu, am facut si Canada cu masina si tot nu am depasit km.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Azi eu cu Flavia la babyshower, Alex cu ta-su la meciul de soccer si apoi se duccu toataechipa la restaurant...

Ma duc sa ma spal pe par.

Fica-mea tuseste si cica o doare in gat ...minunat , toata iarna nu a avut o tuse, un muc si am tinut-o afara la skiin fiecare weekend. Si acum, cand a stat mai mult in casa, o apuca raceala.

Mergi la inceput