Vant de primavara pe ghetar

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Mada, consulta un endocrinolog. Eu, una, n-am mai auzit ca dupa o anumita varsta sa iti creasca sanii. Decat daca ai avea implanturi..



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Buuun, acum sa mai arunc cateva nimicuri pe ghetar :

1. Fiu-meu ieri imi comunica foarte mandru ca a trait cea mai fericita zi din viata lui, pentru ca a aflat ca 6 fete din scoala in plac ... Michelle, ai auzit ? 6 Fete, nu una ca la tine si jubila ... Deci va intreb ... eu cum sa reactionez la aceasta marturisire ? Sa-l felicit, sa-l incurajez, sa ii spun ca si eu sunt mandra de el sau sa ii intorc atentia catre carte ?
M-am gandit eu sa ma comport normal, i-am spus ca foarte bine ca il plac si ca este popular pentru ca invata bine ...deci daca ii place popularitatea, sa nu-mi mai aduca acasa teste mai jos de 90%. A zis ca stie, ca asa o sa faca, dar nu cumva ii dau voie sa se dea cu gel in cap

2. IAR mi-a venit convocare la Jury Duty ...va aduceti aminte cand imi venise sa fiu Grand Juror si le-am trimis scrisoare ca nu pot ? Ei bine, acum m-au convocat pentru Petite Juror ...asa ca de asta nu am cum sa scap ...pe 17 Aprile sunt la tribunal - cica 2 zile sau 1 caz. "Law and Order" scrie me mine, o sa va transmit live direct sin sala de judecata

3. Sesiunea mea de ski s-a terminat ... maine mergem in vizita la o aniversare de 50 de ani si duminica fiu-meu are dimineata meci de hockey si dupa amiaza meci de soccer ...deci adio ski.

4. Am vazut si eu filmul lui Rufus ... si cred ca intuiesti bine, e de la varsta ...cand eram adolescenta imi placeau thrillers, mai apoi filemele de actiune ...acum imi plac comediile rasuflate, romantice si vad ca anul trecut m-am apucat sa citesc literatura erotica si am vazut Magic Mike - filmul cu baietii de la bar ...sper sa nu ma auziti intr0un an de zile ca imi plac filmele porno


Buflea,
e nasol cu duty jury!
imi amintesc ca recent "el" con-locuitorul casei, a fost chemat si l-a purtata 2 saptamini in fiecare zi de la 8 la 4 la tribunal sau unde o fi trebuit sa mearga pina i-a audiat pe toti si ia venit si lui rindul; a indrugat ceva pe acolo ca de ce n-ar putea fi juror pt cazul respectiv, da nu a scapat i-a spus daca nu poti fi pt cazul asta las ca te punem la "drunk driving case" ...cind am auzit am ris 10 minute(ceea ce nu mi s-a intimplat de f mult timp) ca si-au gasit persoana sa foe juror pt drunk driving...el care bea si conduce! deci nu scapi, da sper sa scapu usor cu audienta rapida si caz scurt!

In alta ordine de idei, eu nu am mai citit demulttisor pe aici, nu am avut timp; dar acum am cazut bolnava ca musca la pat, de aproape o saptamina, nu ma pot ridica din pat sa fac mai nimica, nu stiu ce am; doctorii zic ca vertigo eu zic ca m-am imbolnavit de la stress ...prea multe pe capul meu....ma doare si spatele ce rau ii sa fi beteag vai de capu meu ca am imbatrinit si din rau in mai rau merg...
ce sa faci astai viata nu prea roz pe "ghetarul" meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

rufus, afumatoare am de asta
http://www.walmart.com/ip/Char-Broil-American-Gourmet-Deluxe-Offset-Smoker/21976929?findingMethod=rr

muschiul il mai lasi la sare pana sa-l pui la afumat?
sotul stia ca treb sa-l alsi la sare si vint si aer rece...de unde frate aer rece, vant?! sunt peste 25'. le tzinem in frigider...d.ar am gindesc ca in afumatoare nu se strica daca le pui proaspete?
cum se face?
brinza?!ce idee mi-ai dat!

lemne are din asta cu aroma de mesquite
http://www.walmart.com/ip/Mr.-Bar-B-Q-Mesquite-Wood-Chips-4-Bag-Super-Pack/21804392?findingMethod=rr



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

buflea, daca si la raport card faci fatza, nu am decat ,de pe acum sa-i bag in cap lui fiu-meu sa stea pe coasta de vest cu dai ca el...

de ce nu i-ai luat 2-3 carti mai micutze in loc de una mare?
al meu ieri a scris paragraful cu persoana importanta care ar vrea sa o intilneasca, si a scris de Jefferson.
apoi ma intreba, daca el cand se va face mare poate sa fie presedinte...imi venea sa-l pup, dar dupa aia ..."dar pot sa fiu si antrenor de caini si fotbalist in acelasi timp?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

msl1, cum de te vaiti de batrinetze? eu credeam ca esti in floarea virstei...sau ne duci in eroare cu copiii mici?
vertigo avea si o colega de servici si nu ii era rau...rar, f. rar zicea ca are ametzeli si ii e rau.
si cine are grija de copii? cum te descurci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Msl, nu e asa de rau la jury duty ...am mai fost, e chiar bine, ma scoate de la serviciu, ma duc acolo si stai de la 8:00 - 4:00 si astept sa ma cheme la vreun caz. Asteptarea nu tine 1 sapt ci numai 2 zile ... si este o asteptare foarte placuta. Exista o sala cu un ecran mare cu TV, exista o cafeteria, exista o sala cu computere legate la internet, poti citi ... deci e mult mai relaxant decat la serviciu si termin si mai repede. Pai cand am eu sansa sa ies la ora 4:00 P.M. de la lucru ?

Data trecuta cand am fost, in a doua zi, m-a luat la un caz ...mai aveau nevoie de 2 jurati si procedeul de alegere a juratilor mi s-a parut chiar interesant. Ni s-a prezentat la toti cazul, ne-am vazut cu inculpatul, acuzarea, apararea si apoi a inceput selectarea juratilor. Au interogat 8 persoane si au ales cei 2 jurati ...deci pe mine nu au mai apucat sa ma interogheze ...dar am ascultat intrebarile, raspunsurile candidatilor ... intrebarile sunt foarte interesante daca incerci sa le legi de caz.

Una peste alta, este o experienta interesanta ...lumea in general se fereste de acest jury duty pentru ca lipsesc de la serviciu dar nimeni nu le face treaba. Angajatorul nu poate spune "nu te duce" dar lipsesti 2 zile (sau mai multe daca te alege la un caz) si cand te intorci la serviciu, faci zile intregi ore suplimentare numai ca sa recuperezi timpul pierdut. Este un abuz al angajatorului, dar nu se poate controla in nici un fel.

Pe mine acum m-a convocat cum trebuie, in mijlocul lunii cand nu sunt atat de aglomerata ...deci sunt foarte ok. Data trecuta cand m-au ales ca Grand Juror, trebuia sa ma duc o data pe saptamana timp de 6 luni ...ori asta mi-ar fi fost imposibil din cauza serviciului.

Imi pare rau ca esti bolnava ... o sa vezi ca odata ce termini scoala, o sa ti se deschida alte perspective ...trebuie sa-ti fie si tie bine, nu se poate sa-ti fie numai rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

buflea, daca si la raport card faci fatza, nu am decat ,de pe acum sa-i bag in cap lui fiu-meu sa stea pe coasta de vest cu dai ca el...

de ce nu i-ai luat 2-3 carti mai micutze in loc de una mare?


Michelle, eu numai la report card fac fatza . La citit il las pe William cu medalia de aur, dar i-o iau la sporturi . Am o banuiala ca fiu-meu e mai atlet ca William.

Cartea cu Ford i-a fost data de la scoala de invatatoare. Eu nu i-am luat nimic ... De gura mea, a citit-o intr-o saptamana pe toata ... nu sunt sigura insa ca a retinut ceva. Aseara m-am apucat si eu s-o citesc, macar sa fiu in stare sa ii corectez compunerea aia cand o face-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle-usa spune:

cu sportul poate da, poate nu...
desi el zice ca e cel mai bun si la sport si de fapt pt asta se duce la scoala...dar, in raport card a luat 3. ma punea sa o iau pe doamna la intrebari de ce i-a pus 3 cand el e mereu printre primii.

abia, l-am linistit...ca-i era ciuda....el care vrea sa fie sportiv de performantza.

nu-i asa ca invatzam si noi multe lucruri noi, pe langa ei?
eu citesc despre imperiul roman. niciodata nu am avut atita timp , motivatie si placere sa citesc, ca acum.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

bafta Ioanei cu examenul. si tie Rufus sanatate, sunt doar virusi care trec. pana la batranete mai ai...

Mado, nu cumva esti insarcinata? legat de durerile la incheieturi cere la doctor analize mai aprofundate.

buflea, parca de ieri de azi ne citeste lumea? cum crezi ca s-au strans dosare? mie nu-mi pasa, ventilez orice

msl, sanatate multa. stresul se aduna zi de zi si apoi urmeaza bolile. lipsa de odihna e un alt factor ucigator. tot ce pot sa-ti spun e sa te odihnesti cat poti. si sa ai grija de tine.

si ca tot sunt la rand sa mai suflu una de la servici. o colega, asistenta medicala ma luat azi de martora ca ea nu merge la fumat. si eu rea, a se citi corecta, am spus 'pai tu din patru ore cat stai la lucru doua jumate le fumezi. la care ea s-a inverzit, ptr ca nu se astepta deloc sa spun asta. la noi fumatul este permis doar la pauza, in rest nimik. bine, ca nu se respecta si unii fumeaza rapid pe la coltul negru cum ii zicem noi nefumatorii. si apoi a inceput sa faca pe victima cum ca are copil mic si bla bla... atunci au sarit colegii si i-au spus 'ce esti prima de pe planeta cu copil, inaintea ta au fost milioane de femei care au muncit si au avut si cativa copii acasa'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msl1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle-usa

msl1, cum de te vaiti de batrinetze? eu credeam ca esti in floarea virstei...sau ne duci in eroare cu copiii mici?
vertigo avea si o colega de servici si nu ii era rau...rar, f. rar zicea ca are ametzeli si ii e rau.
si cine are grija de copii? cum te descurci?

michelle
"Fear less, hope more; Whine less, breathe more; Talk less, say more; Hate less, love more; And all good things are yours"

Sa zic drept eu asa ma simt batrina chiar daca am copii mici, i-am facut asa mai tirziu...dar ce e floarea virstei? ca eu o consideram pe la vreo 20 si ceva de ani...ceea ce nu mai am demult.
Daca ar fi doar vertigo dar e ceva mai mult la mine, nu am echilibru deloc ma doare si capul, nu pot judeca clar nu ma pot concentra deloc vad dublu etc.... dar chiar si asa am incercat sa merg la scoala, noroc ca nu e mult de condus ca mi-am dat seama ca cam merg in zig zag cu masina nu stiam de ce pastreaza lumea distanata de mine...apoi sa nu zic cum am stat la scoala noroc ca au fost doar 3 ore...si nu m-am mai dus ca-s pericol public acuma.Sper sa imi treaca pina luni ca n-am motivare pt saptamina viitoare....iar la servici nici vorba sa ma pot duce unde trebuie sa umblu si sa fiu activa cred ca lesin pe acolo pe undeva.
Pai cine sa ma ajute nimeni, ca de obicei, cea mare e la scoala pina seara, iar cea mica ma descurc cumva cum pot; ii pun apa si snakuri la dispozitie si mincare gata facuta numa de incalzit ce as putea face altceva.Foarte greu ii sa traiesti fara sanatate si sa ai si obligatii pe deasupra zau.

Mergi la inceput